Oblečení pro těhotné atd.
- Fotoalbum (7)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Koukla jsem na ty odkazy a ceny jsou fakt super.
Já kupovala džíny v HM za 900,–. Jsou sice fajn, nosí se dobře, ale to by byly ty z Lidlu za 350,– asi taky. ![]()
Jinak souhlasím, že stačí pár kousků (u mě CA, HM), něco se dá nosit původního (u mě např. legíny Lelosi).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja Lidl a hm, ale Lidl mi přijde kvalitnější. Legíny z hm se mi začaly trhat mezi nohama
na těch pár měsíců moc nemá smysl pořizovat nic drahého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl, na ty 3-4 měsíce úplně v pohodě. 2× leginy a 1× rifle+pár triček které využiji i jako kojící. Vím myslím není ani potřeba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalando a About you, dají se trefit fajn slevy. V Lidlu jsem teď chtěla objednat džíny, ale mají skladem jen velikost 34.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyžtak mám na prodej
Nové rifle, legíny i trika, šaty, neunosila Jsem. Velikost převážně 38 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 V C&A jsem se byla už dvakrát dívat a mám pocit, že tam tu sekci pro těhotné snad zrušili a nebo jsem oslepla
Dokud jsem nebyla „v tom“, tak na mě těhotenské oblečení všude koukalo a teď mám najednou pocit, že nikde nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem moc spokojená s oblečením, které kupuju na mamitati.cz. Mají krásné kousky a vše možné pro miminka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AliceVec Díky, taky na eshop mamitati.cz mrknu. Mám pocit, že nikde nic moc nemají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoji. Shanis jakou velikost? Neco bych tu mela
jinak nejvic jsem nakoupila c&A bonprix a lidl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem hezký šaty, tak jsem si jich pár pořidila na bonprix, jinak jedu Lidl. Musela jsem zainvestovat do tehotenskyho zimniho kabatu (taky bonprix). Tak doufam, ze ho pak prodam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já jsme celé těhotenství chodila pomalu v manželovově kalhotech a bylo mi celkem fajn ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit