Vsadka do bundy-zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Vsadka do bundy-zkušenosti
Ahoj, čekáme únorové mimčo a tak pomalu koukám, v čem budu chodit teď v zimě s pupíkem a příští zimu s nosítkem.
Máte zkušenosi se vsadkou do bundy? Mám jednu stránku vyhlídlou (nevím jestli můžu jmenovat, ať to není braný jako reklama), ale netuším, jak je to s kvalitou zipů, jestli opravdu zahřeje, jestli nepromokne atp. Nebo je lepší si pár stovek připlatit a koupit rovnou celou bundu? Čekáme první a chceme dvě, takže bude využito víckrát.
Popř pokud máte s něčím dobrou zkušenost, můžete mi dát tip prosím? Nechci do pasu, jsem asi stará, ale moje záda a zadek vyžadují teplo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Řeším stejný problém, ale rodím na konci března. Do bund se určitě nevejdu a hledala jsem také vsadky. Každopádně jsem se nedostala pod cenu 800 za nějakou vsadku a zdá se mi to teda brutální pálka za kus látky s dvě mi zipy.
A to nejsem ani šetřící typ
Ale tohle mě dostalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teda na míru ušitou a místo normálního zipu mám suchý zip kvůli více bundám s různými zipy 😃 ale zachraňuje mi pupek před zmrznutím, zevnitř mám plyš a zvenku softshell
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus na FB kouknout do regionální nosící skupinky, jestli třeba někdo neprodává, ať už bundu nebo jen vsadku.
Já mám zatím vsadku a jsem spokojená, uvidíme až přijde opravdová zima.
Na vsadce se mi právě líbí, že ji můžu dát na cokoli. Bundu bych musela mít na podzim/jaro, pak zimní, a případně ještě mikinu a to už je najednou docela dost peněz. Samozřejmě pokud ale plánuješ jen nosit a nepořizovat kočár, to už je lepší investovat.
Pak je další možnost, můžeš si vsadku ušít doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam jednu z druhé ruky, je fajn, využila sem ji teda jen na nošení dítěte v šátku, akorát je problém, že zip pasuje jen na jednu bundu co mám, jak má každá bunda jiné zipy, tak jde jen na jednu. S tím sem celkem narazila, když sem ji donesla domu, vůbec mě nenapadlo že to není univerzální ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si však usila. Nechtělo se mi dávat tak moc peněz za pruh látky se zipem… byla to super věc, ale na hodně malý časový úsek. Měla jsem i nosici mikinu, která spolu s výhřevností mimina stačila i na mírnější zimu (přes nás jsem měla tu bundu se vsadkou ale skoro pořád rozepnutou, bylo v tom všem horko. Když ostatní měli na sobě zimní bundy, já jsem byla v mikine, mně i miminu bylo teplo. Vsadku jsem užila vsehovsudy ani ne 2 měsíce přes největší mrazy. A to já i mimino jsme extrémně zimomrivy, ale to lidský teplo evidentně hřeje dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pořídila jsem si nosící mikinu a softshellovou bundu jaro/podzim a pokud byla větší zima, tak jsem přidala další tenčí vrstvy. Ani jsem tehdy nevěděla, že se prodávají univerzální vsadky - a moc nevěřím tomu, že to pasuje na všechny bundy (zipy).
Jo a bez vsadky mikinu a bundu nosím pořád, takže to není tak, že by si to člověk pořídil a využil to jenom v těhotenství nebo na nošení miminka.
- Citovat
- Upravit
@Midaku chci se zeptat kde je možné najít střih? Zrovna řeším a šít už docela zvládám 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martii04 je, tak to bohužel neporadím, nešila jsem podle střihu, jen jsem na sobě s miminem v nositku namerila rozměry obdélníku, označila místa, kde jsem chtěla stahování a bylo to. Zip jsem vybrala podle bund, ke kterým jsem to chtěla nosit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem o ní přemýšlela u první dcery. Odradila mě cena a komplikace se zipy. Jako hledat jestli mám alespoň na dvou bundách stejný zip aby vsadka pasovala jak do zimní tak do jarní bundy byl masakr a nedopátrala jsem se 😅 🙈. Vyřešila jsem to tak, že jsem si půjčila bundu od tchyňky a babičky, které jsou prostorově výraznější a bylo vyřešeno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Asiina píše:
Já mám teda na míru ušitou a místo normálního zipu mám suchý zip kvůli více bundám s různými zipy 😃 ale zachraňuje mi pupek před zmrznutím, zevnitř mám plyš a zvenku softshell
Dobrý den, prosím kde jste pořídila na suchý zip?
moc díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Parchant píše:
Dobrý den, prosím kde jste pořídila na suchý zip?moc díky
Mám ušitou na míru od švadlenky 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teď čerstvou zkušenost s Bellyboo. Je to univerzální vsadka, má patentky na zmenšení, dá se k ní dokoupit zateplení, kapuce a různé zip adaptéry na různé bundy nebo kabáty, zákaznické oddělení kdyžtak poradí s výběrem. Stálo mě to se vším všudy asi 1600 korun, ale nosím minimálně na 3 bundy a je to super, doporučuji. Už na těhotenské břicho se hodí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit