Oblečení pro těhotné
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečení pro těhotné
Zdravím ženy, mám dotaz. Už jsem zoufalá. Všude možně jsem sháněla těhotenské oblečení v kamenných obchodech, bohužel u nás nikde nemají. Tak jsem se chtěla zeptat, zda nemáte nějaký ověřený e-shop, kde se dají pořídit hezký věci za dobrou cenu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taaaaaaaaakze
ne sranda ja snahela snad vsude taky
peklo je kdyz nemas velikost jako 36-38 nebo S, XS a tak to se blbe shani i na netu. Ale co sem zkusila tak Lild shop ma dobre obleceni za bomba ceny a byla sem dost prekvapena i z toho jaky maji dobry material
ted sem tam kupovala primo v obchode byla akce, ale bylo to supwr tak mam objednane dalsi veci z eshopu. Akorat nemaji vse uplne ve vsech velikostech
ale neco se vybrat da
jinak trovhu drazsi, ale sezenes tam taky hezky veci je Bonprix
mam tricka i kalhoty, kalhoty supeer a tricka taky akorat myslim ze jedno se mi sepralo
jinde sem nezkousela, ale tusim Lindex jeste neco ma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co si představuješ pod dobrou cenou? Kdysi jsem objednávala od Jožánka, ale nebylo to úplně levné. Těhotenské oblečení mají akčně i v Lidlu, možná v lidlshopu mají pořád. A potom jsem nakupovala i tady na bazárku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dziny na Aboutyou. Esprit. Noppies. Maji velky vyber. Objednas vice velikosti a co nesedi vratis. Pokud mas kupon treba na 20% slevu tak ceny jsou super…cca 1000-1200.
- Citovat
- Upravit
@Petule030 Zatím co jsem našla, tak to byly třeba džíny za 2000,–
Nebýt to na internetu a být si jistá, že mi skvěle padnou a budu s nimi spokojená, nemám problém. Ale v podstatě kupuješ zajíce v pytli a chtěla bych se vyvarovat nějakému vracení.
Na lidl jsem koukala, ale má velikost vyprodaná
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dziny na Aboutyou. Esprit. Noppies. Maji velky vyber. Objednas vice velikosti a co nesedi vratis. Pokud mas kupon treba na 20% slevu tak ceny jsou super…cca 1000-1200.
Tak třeba 1000Kč/1ks podle mě není super cena a ani 20% slevy by můj názor nezměnilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petule030 píše:
Tak třeba 1000Kč/1ks podle mě není super cena a ani 20% slevy by můj názor nezměnilo.
No jo. Kazdy to ma jinak. Normalne kupuji dziny i za 2000, takze 1200 je fajn cena a sedi fakt skvele.
- Citovat
- Upravit
@Marta2602 Kalhoty jsem myslím kupovala v H&M. Jinak co se velikosti týče, ta odpovídá tvé běžné velikosti a oblečení bývá elastické, pohodlné. Jednou jsem si koupila těhotenské šaty, co neseděly a během chvilky se mi je podařilo prodat dál. Pokud je to oblečení hezké, tak jde na dračku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z tehotenskeho obleceni jsem si koupila jen jeany z Lidlu. Kupovala jsem v 15tt a ve 37tt je stále nosim. Za me plus byla cena cca 350,–. Bala jsem se, ze budu muset kupovat v průběhu tehotenstvi další, ale nakonec neni třeba.
Tricka nosim stále svoje z před tehotenskeho období, i když přes bricho uz pretahnu jen tri 😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky doporučuju Lidl. Koupila jsem si tam těhotenské džíny a punčochy za pár stovek a jsem spokojená. Nic dalšího jsem zatím nepořizovala, ale jsem teprve v 24.tt, tak to třeba ještě přijde. Povětšinou ale stejně nosím šaty, které jsem měla už předtím, nechce se mi zbytečně utrácet…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala sem na Bonprix…trička jsou super, kupovala sem kolem 16tt a byly mi až do konce..kalhoty sem brala ve své velikosti a byly mi trochu volnější takže kdybych vzala o velikost menší než mám normálně asi by byly akorát..v létě sem pak hodně nosila šaty a kraťasy ty sem měla z Lidlu a zvlášť ty riflové kraťasy byly velmi pohodlné..akorat se mi pak vzadu odtrhla ta látka co je přes bricho od ale to byla moje vina protože sem za ní furt tahala když sem si je oblekala. Taky sem měla legíny z Bonprix…za mě nic moc..jako byly pohodlne a prijemne ale ta látka přes břicho se rolovala dolů a pak to tlačilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám z Lidlu a HM, jako není to žádný luxus, ale nechtěla jsem dávat tisíce do oblečení, které budu nosit tak čtvrt roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit