Oblečení pro těhotné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
9.10.21 10:38

Všem moc děkuji, nakonec jsem objednala z About YOU, mají tam teďka slevy tak uvidime, jak padnou. :D Mě šlo koneckonců v podstatě jen o kalhoty a legíny, aby byly pohodlné :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
9.10.21 23:02

Brala sem si H&M a Lidl, trička z toho Lidlu teďka tahám na doma 😃 Jinak zkus ještě Zalando, nebo projeď Marketplace na FB. Nemyslím si, že je nutný kupovat echt drahý věci, je to stejnak na chvilku 🙋🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
12741
13.10.21 14:34

Mám troje džíny, jedny z H&M (cena cca 800 Kč), druhé ze ZALANDO (cena cca 600 Kč) a třetí z FB Market place použité, které jsou z LIDLu (cena od prodejkyně 200 Kč, normálně stojí cca 350 Kč a viděla jsem je nebo jim podobné i na jejich e-shopu). Dále jsem si koupila dvě delší tílka v H&M (dvojice tuším 250 Kč). Celkově bych řekla, že nejlepší poměr cena a výkon je ten LIDL. Z JOŽÁNEK mám dvě těhotenská trička s dlouhým rukávem, jedno stálo kolem 500 Kč. JOŽÁNEK mi celkově přijde spíš dražší a nepříliš nápaditý (stylový), ale něco se tam najít dá. Teď sháním zimní bundu, ale ty jsou celkově docela drahé úplně všude. Ještě jakž takž vycházel BONPRIX, ale byl už špatný výběr barev a velikostí, takže se momentálně spíš dívám v e-bazarech. Každopádně i v tom BONPRIXu se dá něco pěkného najít, byť třeba já tu značku jinak úplně nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.10.21 15:04

@Hecate na zimní bundu bych koukala spíš na nosici, jestli teda plánuješ třeba dítě nosit, tak ji pak vyuzijes spíš, než teď chvíli v těhotenství a těhotná se do toho vejdeš taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
13.10.21 15:07
@Kriss Tina píše:
@Hecate na zimní bundu bych koukala spíš na nosici, jestli teda plánuješ třeba dítě nosit, tak ji pak vyuzijes spíš, než teď chvíli v těhotenství a těhotná se do toho vejdeš taky :mrgreen:

Koukám i na nosící, ale spíš proto, že je jich víc v nabídce (třeba ten Jožánek nebo Bonprix jich mají dost, druhý za celkem rozumné ceny). Nosit ale v chladnějším počasí spíš nechci, po zkušenosti z minula mi to nepřijde optimální (riziko uklouznutí na ledu/sněhu, nota bene když blbě vidíš přes břicho pod nohy). Navíc ani jedno z mých dvou dětí nebylo nějak extra „nosící“. Ale to by bylo jiné téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.21 15:08

Ja nakupovala vetisnou HM. Vcelku kvalitni obleceni a super vyber. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
15.11.21 13:57
@hvězdí41 píše:
Ja nakupovala vetisnou HM. Vcelku kvalitni obleceni a super vyber. ;)

Ahoj, pridam se… Prvni tehotenstvi 3 roky zpatky byl super vyber v HM (letni kolekce), ale ted teda nic moc. Bohuzel jsem rodila konec leta a ted to bude zacatek jara… Max kalhoty a leginy jsou v tom HM dobre. ale musela jsem zkusit, mam rozptyl XS-M, coz mi od jedne znacky prijde moc. Treba puncochace mam M a jsou mi celkem tesne (170 cm a 58 kg mam v 17tt) Tricka s dlouhym jsou nudne hadry, ale hodit se budou. Celkem fajn je ESPRIT (tam je zas vse vetsi, takze mam XS nebo S), ale beru jen to ve sleve. Nebo Hapymum, mam z minula mikinu a paradni, skoro vse i na kojeni, to se fakt hodi na to myslet. Zkusila jsem tricka v Lidlu, ale jsou mensi a ani material nic moc, odpovida cene, takze OK. Ale hlavne maji probrane velikosti skoro u vseho.
Ale bundu zatim nevim, mate nekdo zkusenist s Dorothy Perkins?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.21 15:11

@Petra Star jo tak ja to resila pre 6ti lety :)-. Kazdopadne oversized bundy maji super ve Wooxu, tam se clovek fakt vejde i s briskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Precherenda
5.1.23 10:44

prodej

Neznáte někdo swap, kde se dá prodat těhotenské a kojící oblečení?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat