Oblečení v zimě do nosítka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1686
31.1.15 21:13

Oblečení v zimě do nosítka

Zdravím, potřebovala bych poradit jak obléci kojence (8měsíců) do nosítka. Mám ho půjčené na zkoušku, takže žádní speciální oblečení nemám u nás bude tento týden kolem 0°C. Mám pouze zimní kombinézky a bundu přes nosítko nezapnu, možná větší svetr. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
31.1.15 21:18

Dulezite je zateplit nohy a hlavu vic jak obvykle, protoze hlava neni chranena kocarkem a nohy visi dolu a muze na ne byt chladneji. Manzelovu bundu bys pres vas nezapla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
31.1.15 21:19

@Lucy 21 no kdyz nemas nosici obleceni tak ditko oblec stejne jak do kocaru. a ten volny svetr je take dobry napad. jeste si muzes usit tzv tunel, to take hreje. navic by jsi si mohla nechat rozepatou bundu, ditko mit bliz u sebe a navzajem se zahrivat lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.1.15 21:20
@Bibi239

No budu týden bez chlapa u našich hlídat psa, ale tam by se nějaká vytahaná bunda našla, takže stačí, když bude oblečená normálně v zimním overálku a hodím přes ni bundu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.1.15 21:22
@mumisek79

No oblékla bych ji body, punčošky, svetr + overal a hodila přes nás ten svetr a nebo kdybych našla nějakou tu bundu a mohlo by to stačit ne? Malá teda je radši, když není moc oblečená, rychle se spotí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
31.1.15 21:25

Já oblíkám body, dupky, fleecový overálek, a přes nás mikinu. bundu taky nezapnu. ale malej nikdy studenej není. a teda ve vertikálu na nožičky nějaký teplý capáčky, já mám takový s kožíškem z Polských trhů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
31.1.15 21:29

@Lucy 21 ja jsem se malou nanosila a nosim dones (19m) mam teda kabat, ale stejne dobre poslouzi i vetsi delsi bunda. ja oblikam body, moiru nebo mikcu, puncochace a kdyz je hodne velka zima kolem 0 jeste lehci kombinezu, na hlavu cepici a na nozky boty na ven - urcite kdyz ji budes mit u sebe pod svetrem oblec mene ale zateply nozicky - kdyz nenajdes vhodny kabat, oblec holt do zimni kombinezy
Ono take zalezi jak dlouho planujete byt venku, nase mala nechtela byt v kocarku tak jsme chodily treba i na 3 hodinove spaci prochazky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.1.15 21:32
@slavuska1

Děkuji za typ :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
31.1.15 21:34

@Lucy 21 pozor akorát na overaly co mají ťapky aby byl dostatečně velký aby v podsazení v nosítku ho ťapky netáhly to prstíků
já dávám punčošky, ponožky, teplejší tepláčky, teplé botičky, overal, svetřík, mikinku a čepičku, na trupu ho budeš zahřívat i ty, spíše dát o jednu vrstvu více na nožky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.1.15 21:34
@mumisek79

No max. hodinová procházka se psem, zkusím první den obléci víc a uvidíme, když bude zpocená druhý den uberu, v tom oblečení pořád tápu, ale zatím jsem se trefila vždy a nikdy nebyla studená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.1.15 21:37
@stiskoch

To mě nenapadlo s tím overalem, mám s ťapkami, ale mám dva jeden akorát a druhý od číslo větší, já tepláčky s botkami moc nevedu, protože většinu botek malé nenatáhnu na nožky a když už jo, tak si je okamžitě sundá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
31.1.15 21:40

@Lucy 21 nemej z toho obavy - logicky, kdyz bude na tobe oblec ji jak sebe a pres vas dej kabat a kdyz bude venku tak vic… ;) ztr mejte hezkou prochazku a uvidis jake bude teplo i tobe, navic si cuchat tu vonavou hlavicku a vubec, je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
31.1.15 21:41
@mumisek79

Jo jo pokud se nám to zalíbí mám zálusk na ergo, tak ještě musím vybrat jaký druh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
31.1.15 21:42

@Lucy 21 ja kdyz jeste nemela kapsu, tak jsem pres dite i hodila malou flisovou decku, okraje ruzne zastrkala za nositko a pripadne bundu zapnula aspon pod zadkem ditete.
Nebo muzes nejakou vetrovku hodit vpredu pres dite, rukavy zamotat za popruhy nositka a pak obleknout sobe rozepnutou bundu a budes to mit skoro jak kapsu, pokud jdes se psem, tak je asi fuk, ze budes trochu vyhastrosena :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
31.1.15 21:42

@Lucy 21 za me manducu, je boziii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie