Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem
Mám dotaz- mám spoustu oblečeni a bot a malý byt. Proto jsem je včera dala do pytlů a odnesla do sklepa. Prožerou to myši? A pokud ano, jak teda toto skladovat? Do bytu se mi už vazne žádná krabice nevejde a teď mám konečně skříň sympaticky srovnanou ![]()
Tak myš ti v pohodě igelitový pytel prokousne, nehledě na to, že ti to pravděpodobně zplesniví. Já zastávám minimalismus, ani neuklízím sezónní oblečení, mám ho tak akorát.
napadly mě plastové krabice, třeba z ikey
Myši oblečení nežerou. To byste museli mít ve sklepě otevřené jídlo… po tom by se vrhly s chutí. Neměl bych obavy. ![]()
@Johnny7 píše:žerou oblečení, rodičům okousaly i mýdlo, kožené boty a prokousaly nádržku na benzín na motorové pile.
Myši oblečení nežerou. To byste museli mít ve sklepě otevřené jídlo… po tom by se vrhly s chutí. Neměl bych obavy.
@aiwwa píše: žerou oblečení, rodičům okousaly i mýdlo, kožené boty a prokousaly nádržku na benzín na motorové pile.
No nazdar. To jsou tedy bestie.
@Johnny7 píše:
No nazdar. To jsou tedy bestie.
bydlí u lesa, pole žádná, tak jsou hladový. A to mají dvě kočky a ty nestíhají ![]()
Myši žerou oblečení jak divý! Nebo ho možná nesežerou, ale rozhodně ho rozkoušou (dělají si z toho hnízdečka). Mně takhle po přestěhování, když jsem ještě nebyla v obraze, rozkousaly v zahradním domku všechny dětský brusle - úplně z nich vycupovaly ty vnitřní posltrování, pročuraly, prokadily… bylo to na mrtvici, všechny brusle se musely vyhodit
Pak jsem si už dala pozor, aby tam nebylo nic na sežrání
Koupili jsme i ten elektronickej odpuzovač myší, ale na ty naše vůbec nezabíral. Na oblečení do sklepa bych asi taky zkusila radši nějaký bytelný plastový boxy s víkem. J a prý myši nemají rády pach kuliček proti molům, to jsem ještě nezkusila, ale do oblečení bych je asi tak jako tak nacpala.
@Johnny7 píše:
Myši oblečení nežerou. To byste museli mít ve sklepě otevřené jídlo… po tom by se vrhly s chutí. Neměl bych obavy.
Dovol, abych se zasmála…máte teda asi způsobné myši. Myši sežerou všechno, co jim zrovna přijde vhod.
Mám některé věci schované v plechovém, uzavíratelném sudu, stejně by asi posloužily takové ty barely, co se vozí na vodu.
@Monikap3 píše:
Prodávat to nechci, jen nějak uskladnit a nevim kde
zkus ty plastový krabice z ikey, dávala jsem odkaz
Můžu se zeptat proč to chceš schovávat a na jak dlouho?
Já jsem taky už všechno vyhodila a to co musím schovat - oblečení co děti po sobě dědí, mám vysátě v pytlech a schované na skříni, pod postelí, ve skříni.. Po nejmladší to jde hned pryč. A oblečení, že do něj zhubnu, jsem už dávno dala pryč.
Mě myši prokousali kočárek co byl ve sklepě, udělali si tam hnízdo během jednoho víkendu.
@Netopirek píše:
Můžu se zeptat proč to chceš schovávat a na jak dlouho?
Já jsem taky už všechno vyhodila a to co musím schovat - oblečení co děti po sobě dědí, mám vysátě v pytlech a schované na skříni, pod postelí, ve skříni.. Po nejmladší to jde hned pryč. A oblečení, že do něj zhubnu, jsem už dávno dala pryč.Mě myši prokousali kočárek co byl ve sklepě, udělali si tam hnízdo během jednoho víkendu.
jojo sežerou vše a co nesežerou, tak rozkoušou a udělají si hnízdo
@lleennttiillkkaa píše:
Dovol, abych se zasmála…máte teda asi způsobné myši. Myši sežerou všechno, co jim zrovna přijde vhod.
Mám některé věci schované v plechovém, uzavíratelném sudu, stejně by asi posloužily takové ty barely, co se vozí na vodu.
Tak pozor, aby ses při tom zasmání nepočůrala. My myši ve sklepě nemáme. Ve všech sklepech myši nejsou.
@Johnny7 píše:
Tak pozor, aby ses při tom zasmání nepočůrala. My myši ve sklepě nemáme. Ve všech sklepech myši nejsou.
tak to závidím. Já jsem sklep bez myší ještě neviděla