Oblečení ve sklepě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
24.9.17 21:40
@laducha píše:
@Johnny7 Já měla myš i v paneláku, koukala na mě z trouby 8o
Asi chudina nevěděla, že nedělám žádné zásoby jídla a nejspíš by umřela hlady. Natáhla jsem pastičku a než jsem došla do obýváku, byla chycená 8)

tak to slyším prvně. Ale o myších vylézajících ze záchodu jsem slyšela už mockrát :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.9.17 21:41
@Johnny7 píše:
A bydlíte u lesa?

Znama, taky ne u lesa. My tu lesy mame hodne daleko. Ona ma byt na kraji obce, u pole. Jsou to byvale kasarna predelane na byty. Nevyhoda potvory hlodave, v zime hladove si najdou utociste ve sklepe. Pasti nastrazene, neco se chyti, neco ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
24.9.17 21:43

@Monikap3 krabice z Ikei mi myši prokousali, a to jsem tam měla schované nádobí a nasypané granule s jedem. Jediné co pomáhá je nedávat do sklepa a najít místo v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
24.9.17 21:45
@Netopirek píše:
@Monikap3 krabice z Ikei mi myši prokousali, a to jsem tam měla schované nádobí a nasypané granule s jedem. Jediné co pomáhá je nedávat do sklepa a najít místo v bytě.

Pak už teda jedině krabice z plechu, nebo plechové barely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.9.17 21:49
@Johnny7 píše:

To bych se zase bala, ze navlhne a rychleji zatuchne.
My nic neskladujeme, co decka nosi to nosi. Co chci vytridit, pekne davam segre jejim deckam a co se ji nelibi, do pytle a vezeme na charitu. To nebudu roky skladovat, zachranovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
24.9.17 21:51

@Netopirek souhlasím s tebou, plast bohužel prožerou :), to buď udělat nějakou poličku, která bude vyvýšená a myšičky se tam nedostanou, nebo nějaké plechové barely či plechové krabice, jak bylo zmíněno :) https://www.prodejoleju.cz/…novy-1-ks-1/ či odolná dřevěná truhla, i když tu můžou také okousat, jedině kolem dát nějaké pasti, ale to je opravdu asi blbinka, jedině ji něčím namořit :think

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
24.9.17 21:52
@Kelsey píše:
To bych se zase bala, ze navlhne a rychleji zatuchne.
My nic neskladujeme, co decka nosi to nosi. Co chci vytridit, pekne davam segre jejim deckam a co se ji nelibi, do pytle a vezeme na charitu. To nebudu roky skladovat, zachranovat.

Na to něco je. Taky to tak děláme. Prodat třeba na bazárku a hned někdo může nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
24.9.17 21:53

@tumpach dostanou se i do polic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
24.9.17 21:53
@Johnny7 píše:

oni když budou myši chtít, tak prokoušou i plech. Jsou to strašný sv. ně :cert:
Bohužel proti myším není 100% nic. Když budou moct chtít se tam dostat, tak se tam dostanou.

Zakladatelko, dobře si rozmysli jak moc je nutný ty věci schovávat. A jestli je budeš schovávat ve sklepě, tak počítej s tím, že to nemusí přežít.
Nemusí ti to nutně zničit myši, ale třeba i plíseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.9.17 21:54
@Johnny7 píše:
Myši oblečení nežerou. To byste museli mít ve sklepě otevřené jídlo… po tom by se vrhly s chutí. Neměl bych obavy. :)
žerou - v rámci průzkumu prokousají a co neprokousají tak počurají a bobkují..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
24.9.17 21:56
@laducha píše:
Ne, nejbližší les máme tak 5 km.
Ale jsme kousek od pole, tak se nám ty potvory na zimu stahují do tepla. Už jsem viděla jednu mršku lézt po zdi baráku, tak v úrovni druhého patra.
Já se jich nebojím, sousedku by trefilo, ani jsem jí to neříkala.

ve starým bytě jsem měla myš ve třetím patře - vylezla nejspíš po omítce.. jinak mě nenapadá jak by se tam dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
24.9.17 22:07

Tak my v panelákovém sklepě taky myši máme, skladovali jsme tam úrodu ze zahrádky než jsme zjistili že to máme okousané od myší. Teď už tam máme pouze zavařeniny. Pořídila bych plechovou skříň a do ní ty plastové krabice. Jinak u mamky v paneláku měla sousedka taky věci ve skříni ve sklepě, a to tam taky měli na chodbách jed.Ale jestli to měli někdy okousaný nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116257
24.9.17 22:08
@Netopirek píše:

Ty plastové „Samla“? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
24.9.17 22:33
@aiwwa píše:
Ty plastové „Samla“? 8o

myši se prokoušou čímkoli když mají motivaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
24.9.17 23:22

http://www.wikihow.com/…ng-Your-Home

Hele, zkus do tech krabic strcit trebas tu matu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný