Oblečky potřebným

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
276
1.3.16 16:14

Oblečky potřebným

Ahojky, třídím věcičky krteré máme po dětech bráchy, něco nosíme něco jsme koupily a to už neumosíme jsem vytřídila, jsou to nošené věci pro kluka vel. od 6. Měsíce… Řikám si co s tím, vyhodit se mi to nechce, neznáte nebo nemáte v okolí maminku co by se jí to třeba hodilo? Že bych jí je poslala? Třeba je užije :)
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
90
1.3.16 16:45

Pokud se žádná mamka tady neozve, napadlo mne zavolat do azylového domu pro matky s dětmi v tísni v okolí Vašeho bydliště. Říci, že máte oblečky pro dítě a jakou velikost a jestli tam není maminka, která by za to byla ráda. Pokud zrovna ne, jestli si to tam nechtějí schovat do šatníku. To samé s hračkami, nádobím pro dítě i mamku…
Byla jsem v AD Beroun a tam takto lidi nosili. Někdo hodil tašku na místnost pro pracovníky a ty to rozdělovali klientkám. Někdo nechal jen u dveří u baráku s lístkem. Jen nápad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
1.3.16 17:06

Přesně tak azylové domy. Nebo ty žluté kontejnery na textil - diakonie Broumov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.3.16 09:35

Azylové domy, charita, klokánek, nebo na FB například skupina -„Maminko, nejsi na to sama“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.3.16 09:39

To me samozrejme napadlo hned fb teda nemam, ale poslu to asi takhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
20.7.24 16:01

Obnovuji diskuzi

Mám k dispozici oblečky pro novorozence, spíše kluka, ale dost z nich jsou neutrální body a tepláčky, většinou tak jednou/dvakrát vzaté, velikosti 56-68. Darovala bych je ráda nějaké mamince, která je potřebuje, tak nabízím zde, než je zabalím a dám do kontejneru charity :) Nemám fb, tak se případně ozvěte zde a třeba se domluvíme. K dispozici mám i zavinovacky, hračky, atd. Foto jen takový vzorek pro predstavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
20.7.24 17:22
@Caterpillara píše: Více

Pokud si to tady nikdo nevezme, tak bych to na tvém místě dala na Vinted třeba za 200. Podle me se to k nejake jine mamince dostane snáz. Ale samozřejmě nepřemlouvám, jen nápad ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
22.7.24 13:51

@Annonymní_007
Dobrý den, děkuji za tip, dala jsem to na vinted v balíku asi 30ks a už je to prodané :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat