Oblečky potřebným
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Oblečky potřebným
Ahojky, třídím věcičky krteré máme po dětech bráchy, něco nosíme něco jsme koupily a to už neumosíme jsem vytřídila, jsou to nošené věci pro kluka vel. od 6. Měsíce… Řikám si co s tím, vyhodit se mi to nechce, neznáte nebo nemáte v okolí maminku co by se jí to třeba hodilo? Že bych jí je poslala? Třeba je užije ![]()
Děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud se žádná mamka tady neozve, napadlo mne zavolat do azylového domu pro matky s dětmi v tísni v okolí Vašeho bydliště. Říci, že máte oblečky pro dítě a jakou velikost a jestli tam není maminka, která by za to byla ráda. Pokud zrovna ne, jestli si to tam nechtějí schovat do šatníku. To samé s hračkami, nádobím pro dítě i mamku…
Byla jsem v AD Beroun a tam takto lidi nosili. Někdo hodil tašku na místnost pro pracovníky a ty to rozdělovali klientkám. Někdo nechal jen u dveří u baráku s lístkem. Jen nápad…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak azylové domy. Nebo ty žluté kontejnery na textil - diakonie Broumov.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Azylové domy, charita, klokánek, nebo na FB například skupina -„Maminko, nejsi na to sama“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To me samozrejme napadlo hned fb teda nemam, ale poslu to asi takhle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi
Mám k dispozici oblečky pro novorozence, spíše kluka, ale dost z nich jsou neutrální body a tepláčky, většinou tak jednou/dvakrát vzaté, velikosti 56-68. Darovala bych je ráda nějaké mamince, která je potřebuje, tak nabízím zde, než je zabalím a dám do kontejneru charity
Nemám fb, tak se případně ozvěte zde a třeba se domluvíme. K dispozici mám i zavinovacky, hračky, atd. Foto jen takový vzorek pro predstavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Caterpillara píše: Více
Pokud si to tady nikdo nevezme, tak bych to na tvém místě dala na Vinted třeba za 200. Podle me se to k nejake jine mamince dostane snáz. Ale samozřejmě nepřemlouvám, jen nápad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Annonymní_007
Dobrý den, děkuji za tip, dala jsem to na vinted v balíku asi 30ks a už je to prodané ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit