Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, plánujeme svatbu a ráda bych si v předstihu udělala obraz o oblecích pro ženicha. Chceme koupit vlastní oblek - v ČR nebo v Polsku. Máte nějaké tipy na dobré obchody, kde jste byli spokojení? S výběrem i s obsluhou? Děkuji!
Ahojky, my měli sice půjčený, ale myslím, že tam i prodávají! Holky moc šikovný a ochotný! ceny přijatelné… obrovský výběr!
No záleží, do jaké sumy se chcete vejít. Kolega si teď kupoval oblek v Bandi a i s botama a zkrácením kalhot 4500-5000 tis.
My jsme kupovali v Marks and Spencer
oblek asi za 3000,–, vypadá skvěle a manželovi padnul perfektně ![]()
Taky jsme kupovali v Bandi v Brně, zkušený personal, zakratili kalhoty a i s košili jsme se taky vešli do pěti tisíc.
Chlap jel do Polska - boty, kalhoty, košile, motýlek - myslím 4000,– a to nejvíc stály boty.
@ProfZav @Frogie Děkuji, BAndi jsem také okukovala, mají tam i akce a líbí se mi jejich poradna.
@januschka mrknu na to, děkuji.
Cena obleku…těžko říct, když se nám to bude líbit…někde je to komplet s vestou - vestu bych ráda, + kravata a kapesníček…strop bude asi 8000 za vše, no vlastně ještě košile. Samozřejmě uvítáme nižší cenu, nechci za každou cenu nic drahého. Právě v Bandi měli krásný za 3000…ale musíme tam pak případně zajet vyzkoušet velikost.
Děkuji za tipy! Těším se případně na další:D ![]()
Muj chlap si nedavno kupoval dva obleky, v Pietro Filipi a v Peek &Cloppenburg (nejsem si jista zda je i v CR
, neco jako Van Graaf na Vaclavaku, ale ten mi prijde predrazeny). V PF maji docela pekny obleky, koukni na stranky, je to stredni segment, ceny okolo 10 tis za oblek. V Peeku je velky vyber od vsech moznych znacek, chlap si koupil opravdu krasny od Lagerfelda a stal taky tusim okolo 400 eur.
My kupovali v Bandi. Oblek, boty, košile, vestička, regata, pásek a vše za 10300. Měli jsme slevu 10%. Berou spoustu slevových karet. Je dobré si zjistit dopředu. My brali na kamarádku na ISIC.
JO a dost často mají akci 2+1 zdarma. Kdyby jsme to věděli tak to stálo mnohem méně. Oblek si kupoval i tchán i švagr a tak bychom jeden komplet měli zdarma
. Bohužel ženichův už byl koupený tak se nedalo nic dělat.
@Gorlami píše:
Muj chlap si nedavno kupoval dva obleky, v Pietro Filipi a v Peek &Cloppenburg (nejsem si jista zda je i v CR, neco jako Van Graaf na Vaclavaku, ale ten mi prijde predrazeny). V PF maji docela pekny obleky, koukni na stranky, je to stredni segment, ceny okolo 10 tis za oblek. V Peeku je velky vyber od vsech moznych znacek, chlap si koupil opravdu krasny od Lagerfelda a stal taky tusim okolo 400 eur.
Je v Brne ve Vankovce ![]()
@Pady2 Blažek má slušný obleky, když se chytne výprodej ceny jsou přijatelný.
Tak manžel si kupoval oblek u firmy SARAR, cenově kolem 10 tis. ale bez košile a vesty. Ono taky hodně záleží, zda ten oblek pak unosí či ne.
Nejlepe TMLewin, nebo nechat usit u Le Premier. Manzel uz jinde nenakupuje.