Oblékání ve 2 letech

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
401
17.9.13 14:36

Oblekani ve 2 letech

Ahoj malemu byli ted dva roky a zacal chodit do skolky. Zajimalo by me jak zakove prcky oblekate ven? Rano cca 8 stupnu. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1561
17.9.13 14:38

Já dneska oblíkla malou do dlouhýho bodýčka, mikina, flaušové bundičky a vesty a byla jako rampouch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:40

V osmi stupních je to snad už i na zimní bundičku. Já jsem na tohle hrozná, pořád zkoumám a stejně nevím jestli je moc nebo málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 14:42

Klasika tričko (ted už dlouhý rukáv), fleesová mikča a na to bunda proti dešti nebo když neprší tak slabší.
a dolu ted už jsem začala dávat punčošky, a na to jen tepláčky. ve školce si tepláky svlíkne., maj vyhřejvanou podlahu.
JInak zrovna včera mi učitelky říkaly, že je dobrý koupit vlněný tričko a kalhoty, a pak na to tepláky a mikču. je to teda celkem drahé, ale mrknu na to, žijeme v cizině a tady jsou děti celý dny venku, tak to s oblečením mají trochu vychytané. vlna v zimě hřeje a saje pot, což bavnla ne, a v létě naopak chladí. to samý tady frčí nonstop v kočárkách ovčí kůže. v létě jsem se divnila, že snad všechny maminky tu kůži zapomněly od zimy sundat, ale ne, fakt jí maj i v létě. myslím vlnu jako slabounkou, ne ty vlněný svetry jako u nás.
no a ráno už dávám slabší čepku. pak odpoledne už jí ji nedávaj když je hezky.
tak snad jsem trochu poradila :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:44
Tak to je vidět, že učitelky vi cizině si oblíkání dětí hledí. Myslím, že tady žádná sláva, co tak vím z doslechu nebo vidím osobně.
@pampeliška189 píše:
Klasika tričko (ted už dlouhý rukáv), fleesová mikča a na to bunda proti dešti nebo když neprší tak slabší.
a dolu ted už jsem začala dávat punčošky, a na to jen tepláčky. ve školce si tepláky svlíkne., maj vyhřejvanou podlahu.
JInak zrovna včera mi učitelky říkaly, že je dobrý koupit vlněný tričko a kalhoty, a pak na to tepláky a mikču. je to teda celkem drahé, ale mrknu na to, žijeme v cizině a tady jsou děti celý dny venku, tak to s oblečením mají trochu vychytané. vlna v zimě hřeje a saje pot, což bavnla ne, a v létě naopak chladí. to samý tady frčí nonstop v kočárkách ovčí kůže. v létě jsem se divnila, že snad všechny maminky tu kůži zapomněly od zimy sundat, ale ne, fakt jí maj i v létě. myslím vlnu jako slabounkou, ne ty vlněný svetry jako u nás.
no a ráno už dávám slabší čepku. pak odpoledne už jí ji nedávaj když je hezky.
tak snad jsem trochu poradila :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.9.13 14:44

My šli dneska ven v 9h. a malej měl tričko s krátkým, na tom teplou mikinu a vyteplenou vestu. Na nohách kalhoty a gumáky. Ještě k tomu teda lilo, takže na vrchu pláštěnku. On je teda dost horkokrevnej, takže jsme přišli domů a byl úplně horký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.9.13 14:45

Šly jsme dopoledne ven - měla body s krátkým, slabší mikinu a vyteplenej flaušovej kabátek a normální kalhoty. Do školky bych dala např. tu pogumovanou soupravu z Lidlu. Když jdem na hřiště, dávám jen to. Dnes jsme šly jen do krámu a na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
17.9.13 14:46

Holky uprimne jste me sokovaly. Zajima me to protoze na me koukali jak ba cvoka ze mladej nakracel jen v mikine a tricku. Ani ja jsem zatim nevyndala mikinu tak ma porad o jednu vrstvu vic nez ja. On nema rad teplo ani teple jidlo nesni dokud nevychladne takze je trosku extrem ale narazili jsme na odpor pani ucitelky tak si potrebuju udelat nejaky obrazek jak to udelat aby byli vsechny strany spokojene:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.13 14:46

@RadkaOR no, taky s tím bojujem, pomalu každý den jim musím něco připomínat :lol: ale jinak tady v tom menším oddělení asi jo, jsou tu děti od roku některé snad i od 9měsíců, do těch 2-3let, spi venku v kočárkách at se děje co se děje. ale v těch větších odděleních si taky myslím, že to co si děti oblíknou jim nechaj :lol: a nepsí tu už od 3let, což se mi zdá docela brzo na nespaní, ale uvidíme, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.9.13 14:51
@pampeliška189 píše:
@RadkaOR no, taky s tím bojujem, pomalu každý den jim musím něco připomínat :lol: ale jinak tady v tom menším oddělení asi jo, jsou tu děti od roku některé snad i od 9měsíců, do těch 2-3let, spi venku v kočárkách at se děje co se děje. ale v těch větších odděleních si taky myslím, že to co si děti oblíknou jim nechaj :lol: a nepsí tu už od 3let, což se mi zdá docela brzo na nespaní, ale uvidíme, no

Hm, to jsem jednou šla pro děti do školky, ráno byla zima, ale odpoledne krásně, já krátké tričko, učitelka si dřepí na lavičce u pískoviště také v krátkém tričku a děti nechá běhat ve flaušové mikině a teplé podzimní bundě 8o :pocitac:. Prostě v tom, v čem přišli ráno :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 14:55
Kašlou na to, přitom je to jejich práce, pak jsou chuďátka zbytečně nemocný.
@lemanka píše:
Hm, to jsem jednou šla pro děti do školky, ráno byla zima, ale odpoledne krásně, já krátké tričko, učitelka si dřepí na lavičce u pískoviště také v krátkém tričku a děti nechá běhat ve flaušové mikině a teplé podzimní bundě 8o :pocitac:. Prostě v tom, v čem přišli ráno :zed:.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
17.9.13 14:55
@RadkaOR píše:
V osmi stupních je to snad už i na zimní bundičku. Já jsem na tohle hrozná, pořád zkoumám a stejně nevím jestli je moc nebo málo.

Holky uprimne jste me sokovaly. Zajima me to protoze na me koukali jak ba cvoka ze mladej nakracel jen v mikine a tricku. Ani ja jsem zatim nevyndala mikinu tak ma porad o jednu vrstvu vic nez ja. On nema rad teplo ani teple jidlo nesni dokud nevychladne takze je trosku extrem ale narazili jsme na odpor pani ucitelky tak si potrebuju udelat nejaky obrazek jak to udelat aby byli vsechny strany spokojene:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.9.13 14:57
@RadkaOR píše:
Kašlou na to, přitom je to jejich práce, pak jsou chuďátka zbytečně nemocný.

Přesně, minulý rok byli děti nemocné od září do května s párdenními přestávkami :,(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 15:01
Ty jsi nevyndala mikinu? Tak to by jsi mě měla vidět ráno jak jsem byla navlíklá, dyť už je tam kosa.
@zdenik1988 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.9.13 15:01
Ty chodíš jen v triku?
@zdenik1988 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat