Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky poradíte mě někdo? Máme novostavbu a váháme nad dveřma. Měli jsme vybráno od stolaře, ale nakonec nám to zrušil. Koho doporučíte? Sapeli nechci jsou dost drazí a potřebujeme celkem 9 dveří, ale nechci voštinu, měli jsme je na bytě a už nikdy více, ale nechci za dveře dát 70tis vč. montáže, poradíte? Chci 4× plné 1× jsou posuvné do pouzdra ale plné(pouzdro již máme) a pak troje, kde bych chtěla aspoň nějaký pásek skleněné, ale ne moc, protože to jde do pokoje. Poradíte někoho?
My teď poptáváme dveře porta doors, existuje více prodejců těchto dveří a někteří mají dokonce ted 50% akce, někteří 25% akce. Zrovna včera jsme posílali poptávku. Dveře vypadají moc pěkně. Také vybíráme dvoje do pouzdra a zbytek s proskleným pásem. Zadej si Porta doors a vyjede ti hned spousta odkazů na firmy, které je poskytují a pošli si na ně poptávku - pokud zaujmou.
Máme solodoor a dobrý. I ty posuvné do pouzdra. mají velký výběr ![]()
My máme dveře značky Erkado a jsme spokojení
máme 5 dveří z toho jedny posuvné + jedny obložky bez dveří - 33000kč a jsou s mléčným sklem. Montovaly jsme si samy.
Ahoj
kupovali jsme v Bauhausu dveře + obložky od Masonite a jsme spokojeni. Chtěli jsme levné dveře, protože jsme neměli moc financí. Máme jich 8 a všechny zatím v pohodě ![]()
@anonymka227 na masonite jsme se dívali také přímo u prodejce, ale mám strach kupovat nějaké přímo co jsou již vyrobené, neb aby seděly jak mají…
Ahoj, chtela bych do bytu dokoupit jedny obycejne, plne a zrejme jen foliove dvere a nechat udelat 5× oblozky klasickych panelákových zarubni.Jaka je cca dobra cena?? Psala jsem namatkou do ruznych firem a jedni nabidli 15 tis. bez dane, montaze a dopravy, druzi cca 25 tis. za vse. Zda se mi to docela dost, nechci zadny velky luxus. Jen jedny dvere a nekoukat na zelezna futra. Dekuji za rady.