Obor farmaceutický asistent - Ostrava

27
30.3.15 15:25

Obor Farmaceuticky asistent Ostrava

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na tento obor FA (Ostrava) jaké je na této škole studium? popřípadě praxe? zda je i placená v některých lékarnách? a také se chci zeptat jaká je šance se na Voš přímo na tento obor dostat. Zda se hodně lidí hlasí. Děkuji moc :).Budu ráda za jakýkoliv názor. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27
30.3.15 18:23

@LucieŠH Děkuji moc za tvůj názor. A to jsi studovala přímo na Voš v Ostravě? :)
a baví tě tato práce? :) a co chemie je hodně náročná je tam spoustu příkladu nebo hlavně analýza léčiv. Děkuji moc za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.3.15 18:37

@LucieŠH Tyjo :O toš to je šílené. Já se do Ostravy chci hlásit :D, protože jinde daleko nejdu. A FA jdu z toho důvodu, že by mě to snad bavit mohlo :D ale teď mám z toho strach. :D Jelikož na zdravce jsme měli chemii základy pouze dva roky :/. A právě bych dojížděla domů ale jestli oto je do 4hodin :/ tak to nemá cenu dojižždět že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
30.3.15 19:09

@LucieŠH To věřím no :/.Tak děkuji moc :) za názor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.6.16 13:28

Aojky, nemáte někdo zkušenost s diplomovaným farmaceutickým asistentem dálkově v Ostravě? Zajímalo by mě jak je škola náročná a jestli se dá zvládnout :) Díky moc za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze