Obrácená děloha a vliv na snažení o miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2338
10.12.15 08:19

@verunka2151993 Ja mam taky zaklonenou delohu a obe mimca se povedly hned na poprve :lol:. Polohu jsme neresili vubec, jen jsem si pak vzdy lehla na pul hodky na bricho.Bala jsem se, ze to nepujde, ale jak jsem tu cetla diskuse, tak holky s obracenou delohou vubec s otehotnenim problemy nemely, tak neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
10.12.15 08:55

Já taky mám zaklonenou a dvě děti na první pokus. Polohy jsem nikdy neřešila ani nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
10.12.15 09:49

O tomto problému jsem se dozvěděla až když jsem čekala druhé a to až s první kontrolou asi v 8tt je pravda, že to trvalo něco přes rok než jsem otěhotněla a povedlo se to opravdu v poloze ze zadu :lol: S rostoucím mimčem se mi normálně otočila a vše probíhá bez komplkací nyní 34tt. Při prvním mi na to ani nepřišli protože jsem měla první ultrazvuk ve 14tt. takže si myslím, že se tím nemusíš zatěžovat žeby to byl nějaký problém :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.15 14:20

Mate skušenosti s UTROGESTANEM???

Vcera mi dal doktor utrogestan ze napomaha otehotneni..a zaroven mi zjistil ze mam zaklonenou delohu.mam stoho obavy. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.19 20:44

Ahojky, já mám obracenou dělohu už několik let a ještě než jsem vůbec pomyslela na to ze budu chtít děti, tak mi rovnou doktorka řekla ze budu mít problém někdy otěhotnět. Zbytečný stresy. Povedlo se nám to napoprvé a máme krásná zdravá dvojčátka 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí