Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Myslis, ze si lidi vyfotí svého originál Picassa, Fillu nebo Kupku??? A třeba daji i rovnou adresu ![]()
@Teik310 píše: Více
Nic. Nemám ráda všude nějaký šum. Mám ráda minimalistický interiér. Uklidňuje mě. Většina lidí bych řekla, že mají stěny zastavěné nábytkem a případně nějaký „obraz“ z IKEi nebo Móbelixu ![]()
Mam jeden vyslovene malovany obraz, ktery jsme si privezli ze zivota v zahranici, stejne tak par tistenych obrazku a fotek, 2 z nich udelane na vetsi rozmer. Je to pamatka na zemi, kde jsme nekolik let zili a kde se narodily moje deti.
Můj bratr maluje abstraktní obrazy. Velké plátno. Neživí se tím, ale vystavuje a obstojně se prodávají. Mně se opravdu moc líbí, jsou optimistické a plné barev, doma od něho máme dva.
Proč ne? Záleží, co se ti líbí, a asi by to mělo souznít s interiérem. Mám dva poměrně velké obrazy malované na skle, jsou krásné, ale nevyfotím bo nejsem doma. Kamarádka má těchhle obrazů asi 5, možná vic a jsou opravdu veliké. Máme to od jedné výtvarnice na zakázku. Nesnáším takové ty nic neříkající obrázky z Ikey apod. Někdy mám chuť si koupit i pěknou krajinku, ale zatím jsem odolala.
@TaLucie píše: Více
Pro chytráky, měla jsem na mysli klasické obrazy. Ne obrazy za statisíce nebo miliony. A ne celý byt, ale pouze daný obraz například. Bože, bože ![]()
My máme takhle, ten Buddha teda teď uz visí o kousek víš. A ty ryby má v pokojíku dítě. A pak mraky fotek a malých obrázků.
| Nenechte se nikým ovlivnit a dejte si tam, co se vám líbí, mi teda máme u nás na zdech rodinné fotky. Ale každému se líbí něco jiného. Pokud máte ráda obrazy, tak proč ne? |
Že by obrazy na zdi vyšly z módy, je blbost. Dej si tam, co chceš, aby se ti na to hezky dívalo a ladilo to s interiérem. Dobře vybraný obraz dokáže místnost vyšperkovat. Vím, že myslíš klasické obrazy, ale pro zajímavost: nedávno jsem objevila mechové obrazy, ale to je mimo můj rozpočet
Viděla jsem fotku interiéru, kde měli celou mechovou stěnu vedle schodiště. To je taková nádhera
Mám doma reprodukci Marie Antoinetty v pěkném dřevěném rámu, ale strašně moc bych si přála obraz od Pavla Čecha. Kdyby se tak alespoň dala koupit kopie pro chudáky. Na druhou stranu jsem úplně alergická na takové ty obrázky (spíš zarámované plakáty), co se dají koupit v Baumaxu po desítkách. Jsou to takové nicneříkající motivy, nezajímavé, kýčovité…
Přesně, obrazy nikdy z módy nevyjdou. Vždyť jsou tu od dob pravěku, kdy si jimi pračlověci vyzdobili svůj interiér-zdi jeskyně
.
Já miluju Lénu Brauner a až budu důchodkyně a nebudu vědět, co s penězi, tak si od ní nějaký obraz koupím
.
Mě baví abstraktní obrazy, mám doma ty, které jsem si namalovala sama.