Obrázky do kuchyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2238
8.11.13 14:04

Obrázky do kuchyně

Ráda bych si pořídila nějaké tematické obrázky do kuchyně (ovoce, zelenina, jídlo všeobecně) a nebo co máte v kuchyni pověšeno vy? mám jednu celou bílou stěnu volnou a už mě zkrátka nebaví pořád koukat do prázdna…na internetu nemůžu nic najít :roll:
díky za jakékoliv tipy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
224
8.11.13 14:09

Miluju Francii, tak mám po stěnách obrázky s francouzskými kavárničkami a retro suvenýry z Provence. Ale doporučila bych taky dekorativní samolepící tapety. Dělá se obrovské množství vzorů. Dcera je má po pokoji a kdybych měla to srdce vyhodit ty kuchyňské obrázky, tak si pořídím taky nějaký velký fešný dekor… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkasa
8.11.13 14:10

Júú, ahoj, já jsem teď řešila úplně to stejný, v nové kuchyni holý zdi…podívej, na co jsem přišla http://www.wikyhracky.cz/…ce-3216.html a nepotřebuješ ani obrázky. Jednoduše nalepíš a vypadá to krásně. Mají jich spoustu druhů ;)

• Citovat
  • Upravit
259
8.11.13 14:10

No ono to není sice jídlo, ale moje švagrová si dala na čistou zeď v kuchyni fotky svých dětí a její s manželem…prostě takové rodinné album…má bílou linku takže si dala rámečku různě barevné…jsou stejné ale každý má jinou barvu- fialovou, zelenou, červenou… vypadá to moc hezky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
8.11.13 14:12

Manžel si na volnou stěnu vystřihl a zarámoval obrázky z kalendáře s tematikou sýr parmazán, víno, olivy,oliv.olej… zkus pohledat třeba takhle. Letos máme velké kalendáře stromy v různém období a druhé stromy z různých krajů, jsou tam fakt nádherné fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
8.11.13 14:15
@sarkasa píše:
Júú, ahoj, já jsem teď řešila úplně to stejný, v nové kuchyni holý zdi…podívej, na co jsem přišla http://www.wikyhracky.cz/…ce-3216.html a nepotřebuješ ani obrázky. Jednoduše nalepíš a vypadá to krásně. Mají jich spoustu druhů ;)

Tak přesně něco takového jsem měla na myslli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarkasa
8.11.13 14:21
@monikek píše:
Tak přesně něco takového jsem měla na myslli :)

Jo to vypadá opravdu krásně…sama jsem byla překvapena. Chceme to dát i pak do dětskýho pokoje až budeme zařizovat :-)

• Citovat
  • Upravit
3894
8.11.13 14:31

Ahoj, mrkni sem .
Měla jsem v kuchyni obraz „spices“ a ještě jeden, který tam už není v nabídce a vypadalo to dobře. Nechala jsem to zarámovat do jednoduchého kovového rámu aby se mi to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
8.11.13 14:47

Moje babicka mela v kuchyni na stene povesene talire - ruzne pamatecni, trebas z cestovani. Moc se mi to libilo, ale mam jen dva :-) Navic nemam v kuchyni holou stenu. Ja bych si tam asi stejne spis povesila dalsi skrinku, pokud se tyce uloznych prostor, obsadim libovolne mnozstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.11.13 16:22

My máme bílou stěnu a na ní fialový rámy a v nich naše fotky a na pulltíku fialový vázy. a vypadá to dobře na té bílé. jinak co se týče kuchyňských motivů, ty jsem viděla i v Asku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
8.11.13 19:26

Mockrat diky za tipy…snad neco vyberu :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný