Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Co je to za plenku? (Omlouvám se za kvalitu fotky
) Dostali jsme v Ikee, nevedeli, a me se moc libi. Dekuji za odpovedi.
Pres google jsem hledala, tam nejsou fotky jednotlivych plenek, jen baleni. Myslim, ze kdo ma doma, tak pozna i z tehle fotky…
@zupe Ty jo, já mám pocit, že jsem je měla, ale nemůžu si vzpomenout, co to bylo zač. Jaká je to velikost? Alespoň přibližně.
Nejvíc mi to připomíná Háppy… ALe zkusím ještě zapátrat.
Příspěvek upraven 22.07.15 v 11:33
Oni tam ty obrázky mění podle velikostí, tohle jsou happy mimi (velikost nevím, našla jsem fotku v googlu)
@Amys Velikost je to dvojka- Obrazky vypadaji jinak. Pani v Ikee rikala ze mozna Penny? LIdl? (Z Lidla jsme mivali a vypadali jinak, ale uz je to dyl…)
@zupe Tohle jsou podle mě trojky, proto ten jiný obrázek. Ale zaručit to samozřejmě nemůžu. Ale fakt mám pocit, že když jsem kdysi kupovala tu menší velikost, že tam byl ten obrázek, cos tu dávala, ale stoprocentně to nevím. Plenky z Lídlu jsem nikdy neměla a u Penny si nejsem jistá, ale myslím, že taky ne ![]()
@zupe Ještě mě napadlo, že kamarádka občas někde kupovala plíny, které byly jen v průsvitném plastovém obalu bez popisu. To by taky mohlo být něco takového.
@zupe píše:
@Amys Velikost je to dvojka- Obrazky vypadaji jinak. Pani v Ikee rikala ze mozna Penny? LIdl? (Z Lidla jsme mivali a vypadali jinak, ale uz je to dyl…)
Jsem ti chtěla poradit, ať se tam zeptáš, ale když sami nevědí, tak nic.
Teď dokonce čtu, že píšeš hned v úvodu, že nevěděli. ![]()
Víš co, ono je to těžké. Ty obrázky se dost mění, pokud tam mají ty pleny dlouho, tak už takové třeba ani neseženeš. ![]()
Diky holky za pomoc, asi je stejne blbost vybirat pleny podle obrazku… Ja kupovala babylove, ale te po poslednim upgradu zmizely ty super obrazky, o kterych jsem si vzdycky s ditetem povidala ![]()
Řekla bych, že toto bývaly Huggies classic. Nebo aspoň před pěti lety vypadaly úplně stejně jako na této fotce.