Obrazy v obývacím pokoji

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
470
19.1.15 19:13

obrazy v obývacím pokoji

Zdravím všechny děvčata (i muže :) ) Řeším tu otázku interiéru. Zařizuji si nový pokojíček, je to ložnice s obývákem spojená. A mám obraz. Je nádherný, jde o zvětšenou mojí fotografii.. né mojí :D Ale mnou focenou. Vypadá úžasně, musím si jí pochválit. Už sem si jí pověsila na zeď a nyní řeším dilema, zda.li jí na vedlejší stěnu pověsit ještě jednou… v menší formě.
Zajímalo by mne jaký máte názor na dva ty samé obrazy, jen jiných rozměrů, v jednom pokoji… :) Dík všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1703
19.1.15 19:17

Spíš bych dala nějakou podobnou, navazující ideálně. Tvořilo by to třeba nějaký „příbeh“, pohyb apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
19.1.15 19:17

@katenkaS Je a bude to tvůj pokoj…dej si tam to, co se líbí tobě. Proč se v tom případě řídit nějakými pravidly?
Mám 2 shodné obrázky pod sebou v obýváku…a jsem spokojená :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
19.1.15 19:18

@katenkaS Tak obraz ma byt pokud mozno original, ne? Kdyz uz obraz z fotky, tak vedle nejakou jinou. Pokud se ti tak moc libi, dej si ji do kancelare ci nekam jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.15 19:23

JJ, mluvíte mi všichni naprosto z duše, proto s tím dost bojuji… Protože si říkám, že si to musíme udělat tak jak se nám to líbí, bez ohledu na jiné lidi..ale pak si zas říkám, aby se to hodilo.. Též mě napadlo dát něco podobného…
No všichni máte pravdu nebo spíš všichni říkáte to co se mi honí v hlavě…
Pro představu..
Obraz je: Černobílé kopretiny, co mi natrhal manžel cestou když jel z lesa. :)
Na protější zdi bude fototapeta obrovského stromu. No a pak jsem řešila, že asi na třetí zeĎ dám černobílou fotku stromu s domečkem co fotil praděda (fotograf) No a na poslední volné místo by byla ta zmenšenina kopretin…
Manželovi se to také nezdá… Ale není úplně proti..
S tou kanceláří to také není až tak zas blbí nápad…
No jen do mě… Pořád mi to vrtá v hlavě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.15 19:26

To jsou ty obrázky moje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30913
19.1.15 19:27

@katenkaS To jsou takove pekne, male starosti :) Dej to jak chces, kdyz k tobe prijdou navstevy, budou stejne pozitivne naladeny a i kdyby si vsimli, tak to vezmou jako pekny napad. Tedy pokud to nebude tchyne :) Kdyz se to libi vam… Na urcite veci nema smysl se ptat, neni univerzalni pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.15 19:29

:)

Trefný názor :D
Dík moc, dík všem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
19.1.15 19:56

Krásná fotka. Udelej si to jak chces. Budes tam bydlet Ty. Napad s kanceláří se mi moc libi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
19.1.15 19:58

Já bych si dvě stejné fotky nedala, ale doplnila nějakou podobnou nebo sladěnou. Taky mám své fotky z cestování, ale každou jinou. Nicméně je to jen a jen tvoje volba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
19.1.15 20:55

Krásná fotka! Kopretiny miluju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.1.15 21:47

Já právě také :)