Obřízka - 13 let

Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
15.5.22 13:30

Já bych tedy důvěřovala odborníkovi, ale není nic špatného, když se člověk zeptá ještě někoho jiného, na prvním nezávislého. Jak se tady psalo: zeptat se syna, jestli je pro, prodiskutovat to s ním…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
15.5.22 13:48
@azalia píše:
@Midaku Hele, já dělám na dětským oddělení a věř mi, že obřízek u kluků od dvanácti let výš je poměrně hodně. Ani nemusí nic zanedbat. Prostě stále věří, že se to vyřeší samo a pak je v patnácti, šestnácti jasné že ne, tak jdou na výkon. Opravdu to není žádná výjimka. Pak nám tam tihle velcí hoši druhý den při sundavání obvazů omdlévají, protože v tomhle věku už jsou citliví. :P

Omdlévají bolestí, nebo studem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
16.5.22 12:02

@Pajka2020 Spíš strachy. Jako ono to sundavání obvazu bolí, ale děláme to opatrně - odmáčíme jim to ve vlažném heřmánku atd… Mrňata to snášejí rozhodně lépe.
A co se týká studu - málokdo se z těch velkých stydí. Většinou ho na nás vybalí bez uzardění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
21.7.22 07:23

To bys musela pracovat asi v hodně velké nemocnici, aby ses s tím setkala ve větší míře. Pochybuju, že v nějaké okresní nemocnici se k tomuto přistupuje často, možná tak 2× do roka, a to když není jiné vyhnutí.
A taky pochybuju, že by k tomuto dávali rodiče svolení, jak na běžícím pásu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
21.7.22 17:50
@JancaS84 píše:
Kluka si měla kontrolovat když byl dítě to zaprvé a zadruhé jste mu měli říct nějaký základy pohlavního života a hygieny. Zakze jediny kdo neco zanedbal jsou rodiče. Zkuste pindamast.

Ale to ještě nemusí být zanedbání. Náš syn na 13 letý prohlídce nebyl v pubertě, tak přetáhl normálně a v 15 byl už taky problém a určitě jsme nic nezanedbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.8.23 02:32

Dcera 14

Dobrý den dámy, prosil bych Vás o Vaše názory.
Mám dva syny a dceru, ta je nejmladší, její ji 14 let. Nikdy v životě neviděla jiný penis než obřezaný. Já jsem obřezaný, synové jsou obřezaní. Mám strach, jak si poradí s Českou realitou. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí