Syn a vedoucí na plavání

Anonymní
12.5.22 12:06

Syn a vedoucí na plavání

Ahoj všichni, mám na vás jednu otázku a ráda bych znala způsob, jak by jste řešili naší situaci.
Syn 13 let musel přestat se sportem (atletikou) ze zdravotních důvodů a od září chodí na kondiční plavání, aby měl alespoň nějaký sport. Baví ho to, ale problém je s vedoucím. Nutí chlapce po plavání ve sprchách sundávat plavky, syn se stydí, nechce tam kvůli tomu chodit. Nejraději bych zašla za trenérem, ale syn nechce, že to řekne klukům a budou se mu smát. Mě přijde škoda, aby přestal chodit na plavání. Jinak ho to baví, je to jeden z mála sportů, co může dělat a je to takové v klidu bez drilu, to mu vyhovuje, ale tohle mu vadí, stydí se. Děkuji za každý příspěvek, celkem mě to trápí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22011
12.5.22 12:10
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, mám na vás jednu otázku a ráda bych znala způsob, jak by jste řešili naší situaci.
Syn 13 let musel přestat se sportem (atletikou) ze zdravotních důvodů a od září chodí na kondiční plavání, aby měl alespoň nějaký sport. Baví ho to, ale problém je s vedoucím. Nutí chlapce po plavání ve sprchách sundávat plavky, syn se stydí, nechce tam kvůli tomu chodit. Nejraději bych zašla za trenérem, ale syn nechce, že to řekne klukům a budou se mu smát. Mě přijde škoda, aby přestal chodit na plavání. Jinak ho to baví, je to jeden z mála sportů, co může dělat a je to takové v klidu bez drilu, to mu vyhovuje, ale tohle mu vadí, stydí se. Děkuji za každý příspěvek, celkem mě to trápí.

Sprchování po bazénu bez plavek je naprosto normální a obvyklá věc - nicméně pokud s tím má syn tak velký problém, tak ať si zajde po plavání na toaletu, tam počká, než se ostatní chlapci osprchují, pak se svlékne, ošplouchne a s ručníkem kolem pasu dojde za ostatními :nevim: Proč z toho dělat zbytečné drama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
12.5.22 12:11

Ty jsi nějaký honič, ne? Na žádném plavání nechodil trenér/trenérka s dětmi do sprchy. U bazénu se začínalo/končilo. Jinak ano, ve sprše si sundá plavky, vyzdime a jde do pánských saten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
12.5.22 12:15

A není to spíš před plavanim? Člověk by se měl osprchovat nahý a pak si teprve vzít plavky.. Po už je to snad jedno ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
12.5.22 12:16
@Anonymní píše:
Syn 13 let musel přestat se sportem (atletikou) ze zdravotních důvodů a od září chodí na kondiční plavání, aby měl alespoň nějaký sport. Baví ho to, ale problém je s vedoucím. Nutí chlapce po plavání ve sprchách sundávat plavky, syn se stydí, nechce tam kvůli tomu chodit. Nejraději bych zašla za trenérem, ale syn nechce, že to řekne klukům a budou se mu smát. Mě přijde škoda, aby přestal chodit na plavání. Jinak ho to baví, je to jeden z mála sportů, co může dělat a je to takové v klidu bez drilu, to mu vyhovuje, ale tohle mu vadí, stydí se. Děkuji za každý příspěvek, celkem mě to trápí.

už zas? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.5.22 12:27
@Anonymní píše:
Řekla bych mu, že je potřeba se umý a s plavkami asi moc nepůjde. Podle mě se stydí úplně všichni v tomhle věku. Byl zvyklý sw po bazénu normálně bez plavek osprchovat? Nebo se všichni v rodině stydí a jen se převlečou a jdou?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
12.5.22 12:30

Umýt se je třeba snad před bazénem. Po něm stačí spláchnout bazénovou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.5.22 12:32

To je přece úplně běžné, že se po plavání sundají plavky, vymyjí, vyždímají a člověk se umyje, ne? Ať si stoupne čelem ke zdi a hotovo. Do šatny ručník kolem pasu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76445
12.5.22 12:33

@Russet @MrsNorris je to nějaký bazénový úchyl na pubertální chlapce, tahle diskuse je tu každou chvíli, akorát trošinku vždy změněná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.5.22 12:40
@stinga píše:
@Russet @MrsNorris je to nějaký bazénový úchyl na pubertální chlapce, tahle diskuse je tu každou chvíli, akorát trošinku vždy změněná

Aha. Ještě jsem neměla tu „čest“. Jen mi bylo divný, že trenér třináctiletým musí strážit ve sprše, aby se hezky vymydlinkovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
12.5.22 12:45
@Anonymní píše:

No na rovinu, já taky nesnáším hromadné sprchování ve sprchách, vadí mě to, že se musím balit do ručníku a takto oděná pelášit ke společným skřínkám, protože převlékací kabinky jsou na druhé straně a je jich málo :cert: ano a vadí mě čumět na lidi kterým čumí půlka zadku, a vesele se převlíkají před skřínkami, takže na to kašlu a sprchuji se v plavkách a pak jdu v těch mokrých plavkách..jediný kdo je spokojený je syn, který tam vesele očumuje skoro odhalené hezké slečny, které převlékáním v kabinkách neztrácejí čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.5.22 12:47
@lilith1 píše:
No na rovinu, já taky nesnáším hromadné sprchování ve sprchách, vadí mě to, že se musím balit do ručníku a takto oděná pelášit ke společným skřínkám, protože převlékací kabinky jsou na druhé straně a je jich málo :cert: ano a vadí mě čumět na lidi kterým čumí půlka zadku, a vesele se převlíkají před skřínkami, takže na to kašlu a sprchuji se v plavkách a pak jdu v těch mokrých plavkách..jediný kdo je spokojený je syn, který tam vesele očumuje skoro odhalené hezké slečny, které převlékáním v kabinkách neztrácejí čas..

Osprchuju a jdu. Na zadky nekoukám. Nahota při mytí je celkem normální. Není to obnažování uprostřed náměstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.5.22 12:48

Tak schválně, co to dneska ještě bude vybere si na honění kromě pánských sprch taky fimozu a nebo rovnou obřízku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
12.5.22 12:49
@Russet píše:
Osprchuju a jdu. Na zadky nekoukám. Nahota při mytí je celkem normální. Není to obnažování uprostřed náměstí.

Jasně ty sprchy mi vadí o něco méně než společné skříňky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.5.22 12:55
@lilith1 píše:
Jasně ty sprchy mi vadí o něco méně než společné skříňky..

Jdu do kabinky, svleču, obleču. Na ještě nedoschlé tělo se strašně blbě obléká oblečení, beru to jako daň za vykoupání se v chlorované vodě. V létě jdu radši k řece a špinavá domů. Až tam proběhne očista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí