Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ja teda nevím
Ale jsem úplně v šoku. Byla jsem v CCC a boty od 900,–výše… No a dnes pro punčochy u Vietnamcůa co nevidím ty samé boty co měli v CCC měli i tady. Dokonce dvoje ale úplně stejné. Akorát za 350,– tak to me pěkně nakrklo. A uz tam nikdy nepůjdu. ![]()
@Teeeri To za prvé- jsou drahé, za druhé se rozpadnou a za třetí, boty nevyreklamujou.
Koupila jsem tam synovi podzimní boty, za měsíc a půl měl díry na obou patách, odlepené po obvodu. Reklamaci neuznali! Že prý si to udělal sám-
Haha.
Můj příbuzný si tam taky koupil boty, stalo se mu to samé (dospělý) a tomu to taky neuznali.
Já si tam koupila boty za 2200kč!!! A opatky nejsou rovné ![]()
V CCC MĚ UŽ NIKDY NIKDO NEUVIDÍ, JE HNUS, JAK PRODÁVAJÍ ŠMEJDY A PAK NEUZNÁVAJÍ REKLAMACE! MÁM CHUŤ NA NĚ POSLAT ČOI.
KOLIK PENĚZ SI UŽ TAKHLE NAKRADLI ![]()
Tak dceři bych tam boty nekoupila, kupujeme jí jen certifikovanou obuv - zatím. Ale sobě jsem tam teď koupila kožené kozačky - je to tam můj první kup. Dřív bych tam asi vůbec nešla, ale rodičák není nejvyšší, takže mě finance donutily… No snad to něco vydrží
Nosím je jen občas, když jedeme do města. Bydlíme na vesnici, tak tady pobíhám s malou v teniskách nebo přes zimu v Gore-texech…
Je ale pravda, že mi kamarádka říkala, že si tam také koupila kozačky a že měla velký problém s reklamací ![]()
No jo, ale tváří se honosne. Hogo toho obchod…a ma boty od tamanu z Chiny. Hnus. Ble. Hlavně ty ceny…
Manžel si tak koupil boty k obleku, když byl u státnic. Šel v nich 3×a rozpadli se. Reklamace nevyřízena, že si to udělal sám, že s nima chodil v kuse 4 měsíce :/
Tak koukám, že asi záleží kus od kusu. Mám od nich lodičky a jsou to 3 roky a pořád jako nové jsou to Jeniferky. Naprostá spokojenost. A to mi říkali, že to není vycházková obuv a kolikrát jsem v nich stejně šla do města a nic se jim nestalo. Jen jsem teda byla donucena vyměnit podpatky
a na plesech mi dělají parádu doteď. Za to od Bati bych už boty nekoupila
zkoušela jsem jak boty na podpatku, tak tenisky a mohla jsem vše vyhodit po půl roce chození. Ono pokud to nejsou stejně pořádné boty jako třeba Salamony, tak ty boty prd vydrží. ![]()
Já jsem si v CCC koupila loni tenisky a na jaře jsem je vyhodila. Víckrát bych tam nešla, ale tehdy jsem narychlo potřebovala levnější boty, tak sem to riskla.
To kdybych šla k ťamanům, tak dopadnu snad líp, takže za mě CCC ne-e.
Nevim, ja mam teda zatim jen dobre zkusenosti. Kupovala jsem uz 2× kozacky a 2 kabelky. Jedny pred rokem a druhe ted. Ty starsi jsem nosila hodne a vse je ok. I podpatky. Jsou to teda Lasocky. Je pravda ale ze do 1000,– bych tam radsi nic nekupovala. Jo a jeste jedny sanDdalky na svatbu. Vydrzeli to a porad dobry.
@Praska19 taky mám právě Lasocky, překvapilo mě, že i to je nekvalitně udělané- alespoň ten opatek, je vykřivený ![]()
Strašně mě to vytočilo, hlavně ty boty pro syna, za měsíc a půl jsem je šla reklamovat a neuznali to! Nechápu…je mi z nich zle
Ať si ty peníze nacpou třeba do zadele…já už tam nepáchnu ![]()
Holky, nemrkly byste se při návštěvě CCC, jestli ještě někde nemají tyto boty ve velikosti 39?
Mám šílený problém s nohama a tyto boty mně výjimečně sedly. Mám je v černé barvě, tak bych chtěla ještě jinou barvu…děkuji za případnou ochotu.
Samozřejmě se zkusím zeptat i přímo v CCC, ale kdyby byl někdo náhodou rychlejší ![]()
V životě si už v CCC a ani v Deichmanu nekoupim boty jak pro sebe tak pro dceru.Jsou to šunty, bud nic nevydrží nebo se v nich ničí noha.Naj to šíleně zpracované
Co se týče kabelky, tak jsem si v Deichmanu koupila před třema měsíci a už se začla drbat, reklamačku samozřejmě neuznali, prej si za to mužu sama, jak s ní zacházim
a to jí nosim ke všemu jen občas a to jezdim hlavně autem
Takže do těchto dvou obchodů už nikdy nevlezu ![]()
Já v CCC kupuji koženou obuv Lasocki - sedí mi na mých problematických končetinách
, jsou pohodlné /samozřejmě to chce zkoušet a vybírat/ i hezké…a cenově velmi přijatelné.
Koupila jsem priteli sportovni boty a ma je uz treti rok. Prala jsem je i v pracce. Pokud by mi neuznali reklamaci bot za dva tisice a citila bych se v pravu, klidne bych se i soudula, kdyz bych si byla jista, ze vyhraju, oni by pak museli zazlatit vsechny poplatky.
No, takhle z okolí mám osvědčené první botky (kočky na fotce). Většinou všechny děcka nosily ty samé tvarem ale šité jako baleríny. To se mi moc nelíbí každopádně tyhle mají fajn klenbu, pevný kotník a hlavně pevný nárt. Myslím, že na léto jsou úplně ideální. Ty druhé jsou hodně vysoké ale osvědčené je ještě nemám
Ale myslím, že budou dobrý
Každopádně člověk fakt musí hledat. 90% botiček je tam pod kotník.