Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Nakupujete někdo obuv ve Sportisimu pro děti? Snažím se koupit dvouletákovi boty, ale má tak širokou nohu že nejsem schopná sehnat. Nadšeně jsem vybrala celoročky Fare s membránou, http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale bohužel, má nohu fakt o kus širší. Doted jsem kupovala v Deichmanovi, ale chtěla bych zkusit něco jiného. Ve Sportisimu mě včera fakt zaujal docela velkej výběr a takový cenový střed, kolem 600 Kč.. máte zkušenost?
@marmelada78 píše:
Nakupujete někdo obuv ve Sportisimu pro děti? Snažím se koupit dvouletákovi boty, ale má tak širokou nohu že nejsem schopná sehnat. Nadšeně jsem vybrala celoročky Fare s membránou, http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, ale bohužel, má nohu fakt o kus širší. Doted jsem kupovala v Deichmanovi, ale chtěla bych zkusit něco jiného. Ve Sportisimu mě včera fakt zaujal docela velkej výběr a takový cenový střed, kolem 600 Kč.. máte zkušenost?
já zkušenosti mám, léta kupuju boty jen ze sportisima jak pro sebe, tak pro syna, ten sice širokou nohu nemá, má spíš užší, ale synovec širokou má, třeba adidasky neobuje, ale hodně se pro něj osvědčily boty martes, crosroad a westsport, jsou docela široké ![]()
Letos jsem tam koupila synovi zimní od Loapu, ale nepřijdou mi extra široké, koukni se na značku Pegres, dělají pro širokou nohu, loni jsme od nich měli jarní/podzimní kotníkové a spokojenost, i s kvalitou.
@marmelada78 píše:
zkus boty Pegres, dělají na dost široký nožky..máme ozkoušené, se sportisimem nemám zkušenost
Ja nakupuju ve sportisimu furt, jak boty pro syna, kupvala sem tam dvoje zimni a ted budu kupovat i jarni..nakupuju tam i pro sebe
ale abych pravdu rekla, nevim jakou ma presne syn nohu, jako myslim tim jestli sirsi nebo normal. Kupuju boty o skoro dve cisla vetsi a vzdycky spokojenost
chce to zkusit
Za mě super, koupila jsem teda tenisky - Lotto za 349,– jsou naprosto úžasně ohebný a lehký. Vzhledem k tomu, že jí určitě noha do léta vyskočí je to super kauf. Jo a na zimu tam měli super Loap, taky za dobrý peníze.
@Bar20 píše:
Minulý týden jsem tam dvouleté dceři koupila tyhle boty.
Jo máme ty samý, jsou fakt super ![]()
@Bar20 kde prosím zjistím, zda mají třeba tyhle boty atesty? Cena je lákavá a na běhání na zahradu by úplně stačily
jenže se právě bojím kupovat takovéhle značky a zbytečně kupuji drahé osvědčené značky.
@Zuzlounek myslím, že atest mít nebudou
Ale jestli je chceš na zahradu na písek, tak za mě jsou fakt ideální. Jsou lehké, ohebné a kotníkové. Ve Sportisimu měli i levnější boty, ale podrážka byla strašně tvrdá, nešla vůbec ohnout. Jestli máš obchod poblíž, zajdi tam, ohmatej si je a uvidíš, jak se ti budou pozdávat.
@Zuzlounek atest dostane ten kdo si ho zaplatí, nevypovída skoro o ničem. Třeba ta slavná žirafa je úplně naprd
Koukej, zda je bota prodyšná, ohebná, zda je tam dost místa pro prsty a zda má pevný opatek.
@Sibyla0 píše:
Za mě super, koupila jsem teda tenisky - Lotto za 349,– jsou naprosto úžasně ohebný a lehký. Vzhledem k tomu, že jí určitě noha do léta vyskočí je to super kauf. Jo a na zimu tam měli super Loap, taky za dobrý peníze.
Díky, včera jsem je měla v ruce, přišly mi fajn. Problém je že klukovi nemám šanci je v obchodě zkusit pokud nechci odcházet úplně na pokraji zhroucení. Tak je asi koupím, zkusím doma a kdyžtak vrátím ![]()
Tam nakupují boty pravidelně, jak zimní, tak botasky, vždy super.