Obvinění z krádeže peněženky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
obvinění z krádeže peněženky
Ahoj mám takový problém. Asi před měsícem se ztratila jedné kolegyni v práci z šatny peněženka. Všichni kdo tam ten den byli šli na policii kvůli výpovědi. Já jelikož jsem byla dlouho nemocna jsem šla jako poslední. A kolegyně řekli, že vzhledem k tomu že jsem dala výpověď (už asi dva měsíce před tim) a neutracim za oblečení tolik co ony, nemam desatero párů bot a jídlo si raději nosim z domu, tak že jsem to byla já. Přišla jsem tedy k tomu výslechu a pan policajt mi oznámil že jsem tu peněženku ukrafla ja že si to ostatní myslí a že se mám přiznat a vrátit ty peníze (jedna se asi o 500 kč) já prohlásila že nemám důvod se přiznávat k něčemu co jsem neudělala, samozřejmě jsem se mu tam rozbrečela jsem teď děsně přecitlivělá a samozřejmě mě mrzelo co si myslí kolegyně s kterými jsem si myslela že kamarádim. On že tedy sepíše moji výpověď a že mě obviní a půjdu k soudu a pořád do mě ryl ať se mu přiznám že to bude lepší.
Vůbec nevím co mám teď dělat. Jsem z toho v háji ale svědomí mám čisté.
Nevíte co se teď bude dit? A mohou obvinit nevinného člověka, nebo jak to říct. Ja opravdu nevím co teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Idril rozhodně nepřiznávat něco, cos neudělala. Příště si vem doprovod. Pokud nemají důkazy, nemají Tě z čeho obvinit. Kdyby šlo do tuhého, tak právníka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Raky bych šla s doprovodem(přeci jen budeš na tom psychicky lépe a budeš lépe argumentovat když budeš vědět že za tebou někdo stojí) a určitě nic nepřiznávat, když nemají žádný důkaz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepriznavat a stat si za svym. Hajzlove, chteji to mit bez prace
a jak pisou holky, vem s sebou urcite nekoho!! Drz se ![]()
- Citovat
- Upravit
POokud máš svědomí čisté, tak se přeci nemáš k čemu přiznávat
Jak radí holky - příště s sebou doprovod a trvat si na tom, žes nic neukradla.
Ježiši¨kristě přece to, že nemáš tolika hadrů a bot není důvod k tomu tě obviňovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Idril
A z ceho te bez dukazu hodla obvinit?
Asi to jen zkousi, kdo se slozi a prizna.
Pokud jsi nic neukradla, nemas se k cemu priznavat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky všem za rady snad to bude dobré
. Ještě vidím že jsem nedodala (na mobilu je to moc malé) že jediné co ještě mají je kam. záznam z chodby vedoucí do šaten a že já jsem jako by v těch šatnách nejdéle, ale říkala jsem jim že jsem se většinu čas po práci sprchovala ale to jim taky nestačilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak te muzou obvinit na zaklade vypovedi kolegyn?
Na smyslene verzi jinych lidi? Co je to za hovadinu? Policie byla v zamestnani? Patrali nejak po tom jak, kde, odkud byla penezenka odcizena? Kde a kdo v jakou doby byl, co delal, atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaruna prý pátrali a vyšlo jim z toho, že já byla nejdéle v šatnách sama, ovšem už je to dlouho já si to nějak nevybavuji ale mám pocit že tam pokaždé se mnou někdo yl, případně někdo prošel okolo, ale prej na krádež peněženky stačí tři sekundy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Idril píše:
Díky všem za rady snad to bude dobré. Ještě vidím že jsem nedodala (na mobilu je to moc malé) že jediné co ještě mají je kam. záznam z chodby vedoucí do šaten a že já jsem jako by v těch šatnách nejdéle, ale říkala jsem jim že jsem se většinu čas po práci sprchovala ale to jim taky nestačilo
z toho Ti nic nedokážou. By Tě museli natočit při činu. Neboj se toho a pro příště doprovod sebou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Idril Jen Tě straší. Pokud jsi to neudělala, tak nemůžou existovat důkazy, tudíž žádný soud nebude. Jen se snaží Ti nahnat strach. Takže se drž a nedej se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Nevím co je to za novoty mě kdy před cca. třemi roky ukradli peněženku tak mě policie s odpuštěním poslala někam, že se o to nebudou starat
. A jo jsem ted těhotná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosímtě to jsou bláboly
.Bez důkazů to nemůžou dát k soudu a pochybuji, že by vůbec nějaký soud byl
.Hod to za hlavu, na ty slepice se vykašly a těš se na miminko
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele zkouší to takhle na všechny
sedí tam dva a rejpou svině jedny + chtějí mít čárku..bohužel ještě na škole jsme byla v podobné situaci, vykašly se na to, koleginímm hezky od huby řekni co si o tom myslíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit