Práce v Tesle Blatná
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já jsem tam pracovala. Směny byli ranní a odpolední. Plat do deseti tisíc. Je to práce v sedě, ale stále ti někdo stál za zády, kolektiv taky nic moc. K práci… Montuješ součástky… Byla jsem tam 2 měsíce a šla jsem raději za jinou prací. A dost často propouští. Kamarádka, co tam pracuje říkala, že na konci roku zase budou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vertiline Díky. A raní směna začíná od 6 hodin a dělá se do 14,30 hod? Odpolední je počítám do 22 hodin? Berou taky jen na raní směny? Ten plat je bída, to bylo v hrubém nebo v čistém? A kolik týdnů dovolená tam je? Omlouvám se za tolik otázek, ale dala jsem si tam žádost a tak bych ráda znala něco víc. O tom hádavým kolektivu jsem už taky zaslechla, to mě mrzí, je peklo dělat s lidmi, co jsou na sebe jako psi. Práce může být sebehorší a s fajn lidma se to zvládne, ale naopak je to děs.
- Citovat
- Upravit
Jo, dělá se jako klasický směny. Plat je v čistým. Dovolenou nevím, jak jsem psala, byla jsem tam jen 2 měsíce a ze smlouvy si to už nepamatuju. Spíš bych viděla problém v tom neustálým propouštění…
Btw… Zkoušela jsi i Duru a Vishay?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vertiline Jo, tam už mám taky žádosti. Nikdy jsem nechtěla skončit ve fabrice, ale nakonec budu muset být vděčná, pokud se do některé dostanu. Myslela jsem, že v Tesle jsou ty podmínky trochu „měkčí“, když to není cizí kolos, slyšela jsem, že tam prý občas berou i na jednu směnu, jestli to tedy není fáma.
- Citovat
- Upravit
To nevím, ale za zeptání nic nedáš. Jinak pozor na to, že to propouštění jako V Tesle je i v jiných fabrikách v Blatné. Třeba v Leifheitu se tam lidi takhle točí po třech měsících…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vertiline To asi se točí hlavně ti noví zaměstnanci, že jo? Určitě v každé fabrice je nějaký počet stálých a propustí raději ty nové. No, uvidím. Jakto že je v Blatné tak těžký sehnat místo? Vždyť je to poměrně vetší město se spoustou fabrik, obchodů i služeb?
- Citovat
- Upravit
Jo, je to tak. ty noví se tam točí stále dokola a pak je třeba za rok vezmou znova. Každej se tu drží svýho místa, tak je těžký tu sehnat práci. Navíc se i dřív někde rušili výroby… S prací je tu fakt naprd…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte někdo zkušenost s prací v Tesle? Pracovní doba, směnost, plat, dovolená, náplň práce, kolektiv, vedení, jakýkoliv názor. Raději anonymně.