Chodí kontroly na neschopence i o víkendu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Chodí kontroly na neschopence i o víkendu
Ahoj zajímalo by mě jestli chodí kontroly i o víkendu? A zda se platí i víkendy nebo jen pracovní dny když jsem dlouhodobě na neschopence?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kontroly chodí i o víkendu i ve státní svátky…Jinak můžou chodit vždycky kromě nočního klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dice píše:
Kontroly chodí i o víkendu i ve státní svátky…Jinak můžou chodit vždycky kromě nočního klidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dice píše:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Platí se i víkendy, jsem také na neschopence, už víc jak rok(žádala jsem o prodloužení, jinak můžeš marodit jen rok) kontrolu jsem měla „zatím“ 3×, vždy ve všední den a vždy těsně před začátkem vycházek. Slyšela jsem, že nemají peníze, aby kontrolorům zaplatili práci o víkendu nebo přesčasy, ale osobně se na to nespoléhám a vycházky dodržuji. Pokud chceš jet někam na víkend popros doktorku o změnu pobytu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek píše:
Neschopenka se platí jen od pondělí do pátku a kontroly..těžko říct, záleží na konkrétním kotrolorovi. Doporučila bych zařídit si vycházky, jde to i dvakrát denně, máš nárok na určitej počet hodin, tak si to nech rozdělit podle své potřeby.
Plati se i vikendy, nebo ne? Vychazky jdou i treba po hodibe denne jde dat 6 hodin. A kontrola i i vikendu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucík83 kontroly chodí i o víkendu a na neschopence se platí všechny kalendářní dny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek mě tedy platí i víkendy…vždy mám započteno 30 či 31 dnů podle měsíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodí sice vyjímečně, ale vyjma nočního klidu můžou vždycky. Na prostý lid patří přísnost.
Přidělení vycházek je na zvážení lékaře, automaticky na ně nárok nemáš.
- Citovat
- Upravit
@katkak9 všechny kalendářní dny?? Mě doktor říkal, že jen všední dny, stejně jako v práci, prostě 5 pracovních dnů. Když jsem pak byla na neschopence v těhotenství, tak mi to tak i počítali, vyměřovací základ x počet pracovních dnů v daném měsíci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek píše:
@katkak9 všechny kalendářní dny?? Mě doktor říkal, že jen všední dny, stejně jako v práci, prostě 5 pracovních dnů. Když jsem pak byla na neschopence v těhotenství, tak mi to tak i počítali, vyměřovací základ x počet pracovních dnů v daném měsíci
Jen prvních 21 dní se platí bez víkendů…protože to platí zaměstnavatel a pak už se platí všechny kalendářní dny včetně víkendů
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodí kdykoli
kromě nočního klidu. Ale já třeba byla na neschopence 10 měsíců a nepřišla ani jednou ![]()
- Citovat
- Upravit