Chodí kontroly na neschopence i o víkendu?

51
5.11.13 08:44

Chodí kontroly na neschopence i o víkendu

Ahoj zajímalo by mě jestli chodí kontroly i o víkendu? A zda se platí i víkendy nebo jen pracovní dny když jsem dlouhodobě na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
5.11.13 08:46

Kontroly chodí i o víkendu i ve státní svátky…Jinak můžou chodit vždycky kromě nočního klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
5.11.13 08:46
@Dice píše:
Kontroly chodí i o víkendu i ve státní svátky…Jinak můžou chodit vždycky kromě nočního klidu.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.11.13 08:47
@Dice píše:
Kontroly chodí i o víkendu i ve státní svátky…Jinak můžou chodit vždycky kromě nočního klidu.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630
5.11.13 08:47

Platí se i víkendy, jsem také na neschopence, už víc jak rok(žádala jsem o prodloužení, jinak můžeš marodit jen rok) kontrolu jsem měla „zatím“ 3×, vždy ve všední den a vždy těsně před začátkem vycházek. Slyšela jsem, že nemají peníze, aby kontrolorům zaplatili práci o víkendu nebo přesčasy, ale osobně se na to nespoléhám a vycházky dodržuji. Pokud chceš jet někam na víkend popros doktorku o změnu pobytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.11.13 08:48
@dandysek píše:
Neschopenka se platí jen od pondělí do pátku a kontroly..těžko říct, záleží na konkrétním kotrolorovi. Doporučila bych zařídit si vycházky, jde to i dvakrát denně, máš nárok na určitej počet hodin, tak si to nech rozdělit podle své potřeby.

Plati se i vikendy, nebo ne? Vychazky jdou i treba po hodibe denne jde dat 6 hodin. A kontrola i i vikendu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376

@Lucík83 kontroly chodí i o víkendu a na neschopence se platí všechny kalendářní dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4630

@dandysek mě tedy platí i víkendy…vždy mám započteno 30 či 31 dnů podle měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
5.11.13 08:49

Chodí sice vyjímečně, ale vyjma nočního klidu můžou vždycky. Na prostý lid patří přísnost.

Přidělení vycházek je na zvážení lékaře, automaticky na ně nárok nemáš.

• Citovat
  • Upravit
51
5.11.13 08:51

Tak děkuji za odpovědi, jinak vycházky mám na 6h denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
5.11.13 08:53

Prvních 21 dnu se víkendy neplatí. Následne již ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
5.11.13 08:56

@katkak9 všechny kalendářní dny?? Mě doktor říkal, že jen všední dny, stejně jako v práci, prostě 5 pracovních dnů. Když jsem pak byla na neschopence v těhotenství, tak mi to tak i počítali, vyměřovací základ x počet pracovních dnů v daném měsíci 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6376
5.11.13 08:57
@dandysek píše:
@katkak9 všechny kalendářní dny?? Mě doktor říkal, že jen všední dny, stejně jako v práci, prostě 5 pracovních dnů. Když jsem pak byla na neschopence v těhotenství, tak mi to tak i počítali, vyměřovací základ x počet pracovních dnů v daném měsíci 8o

Jen prvních 21 dní se platí bez víkendů…protože to platí zaměstnavatel a pak už se platí všechny kalendářní dny včetně víkendů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3831
5.11.13 08:58

@katkak9 aha, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
5.11.13 09:01

Chodí kdykoli :) kromě nočního klidu. Ale já třeba byla na neschopence 10 měsíců a nepřišla ani jednou ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat