Na kolik hodnotíte tuto pozici pro mámu na rodičáku?

18
4.11.13 21:24

Na kolik hodnotíte tuto pozici pro mámu na rodičáku?

Maminka dva roky na RD, hlídání zajištěno v blízké rodině. Dostala nabídku na DPP, 20 hodin práce týdně, možnost vybrat si dny a hodiny jak chce (a pak už každý týden dodržovat). V případě nemoci dítěte možnost pracovat z domu. V případě doktora, si může odskočit, pokud je práce splněna, nemusí tam být vůbec, ani nic nadělávat. Šéf v pohodě, jen jedna malá kancelář - on a ona. Hlávní náplní je sice dost neoblíbené telefonování a domlouvání schůzek (nahánění lidí a firem), ale jinak i běžná administrativa, dopisy, předvyplňování smluv, tabulky. Jak byste chtěly být ohodnoceny? Pište v čistém, prosím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
4.11.13 21:27

6-7 tisíc Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5526
4.11.13 21:27

Tak ja myslim ze 11500 hrubeho je odpovidajici mzda pri techto vyhodach, mozna diky nim i 10 000 Kc na privydelek dobre.
edit: co se cisteho tyce tak cca 9500Kc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
4.11.13 21:29

8 tisic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788

15 hrubého

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117

Rekla bych, ze hrozne moc zalezi na lokaci. na malem meste v kraji s nezamestnanosti by ruce urvali i za 7tis nebo min, v Praze tezko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.11.13 21:30
@Helenie píše:
15 hrubého

no, to u nas dostanes na plny pracovni pomer u techle pozic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234

Na 20h týdně? tak to bych viděla tak na 6tis čistého za měsíc. ale asi záleží i jaké město…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější

Nahánění lidí a firem? Nechtěla bych to dělat ani za 50 měsíčně :poblion: posílám takovéto píp co mi volají do p..e. Nesnáším takové otravování a vnucování. :poblion: :poblion:
Kdo dělá tuto práci musí mít hroší kůži. Call centra a tomu podobné nebrat. :think: ale myslím si, že pokud tam dostaneš 9ku hrubého budeš ráda, když budeš plnit normy a ukecáš hodně lidí, tak si tě tam nechají, když ne za měsíc jsi na dlažbě… Mám známého co vystřídal v tomto oboru co šlo v Brně a sám uznal, že byl vůl, když tohle dobrovolně dělal… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18
4.11.13 21:31
@Ali-Ali píše:
Rekla bych, ze hrozne moc zalezi na lokaci. na malem meste v kraji s nezamestnanosti by ruce urvali i za 7tis nebo min, v Praze tezko…

Praha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
4.11.13 21:31

10000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
4.11.13 21:32
@Nejhodnější píše:
Nahánění lidí a firem? Nechtěla bych to dělat ani za 50 měsíčně :poblion: posílám takovéto píp co mi volají do p..e. Nesnáším takové otravování a vnucování. :poblion: :poblion:
Kdo dělá tuto práci musí mít hroší kůži. Call centra a tomu podobné nebrat. :think: ale myslím si, že pokud tam dostaneš 9ku hrubého budeš ráda, když budeš plnit normy a ukecáš hodně lidí, tak si tě tam nechají, když ne za měsíc jsi na dlažbě… Mám známého co vystřídal v tomto oboru co šlo v Brně a sám uznal, že byl vůl, když tohle dobrovolně dělal… :nevim:

Prosím čti pořádně můj příspěvek. Ještě jsem nikde neviděla call centrum o dvou lidech, včetně šéfa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
4.11.13 21:33
@Ali-Ali píše:
no, to u nas dostanes na plny pracovni pomer u techle pozic :D

u nás ani to ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.11.13 21:36

Zhruba těch 9tisíc

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
4.11.13 21:36
@Bulinoš píše:
Prosím čti pořádně můj příspěvek. Ještě jsem nikde neviděla call centrum o dvou lidech, včetně šéfa :D

Vidíš já jo, tak to začalo, nabízeli všechny možný braky, od parfémů až po ponožky a z této sestavy 1 boss a dva pikolíci je dnes slušné call centrum :-) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat