Holky prodavačky, kolik máte plat?

Anonymní
4.11.13 12:36

Holky prodavačky kolik máte plat?

Zdravím kolegyně. Holky potřebovala bych vědět jak jsem na tom. Dělám 40hod. týdně Po-Pá 9-17 hod. prodavačku v malém second handu. Můj plat je 50kč čistého na hodinu. Každý měsíc mi k platu něco přidají většinou 200kč nejvíc asi 2× se stalo, že 500kč. V obchodě jsem sama mám naprostou volnost v tom co dělám jak to naaranžuju atd. nikdo mě nebuzeruje nekontroluje každou blbost. Přesto si říkám, že mám malej plat. Co myslíte mám být spokojená nebo si říct o přidání?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
KackaDoup
4.11.13 12:40
@Anonymní píše:
Zdravím kolegyně. Holky potřebovala bych vědět jak jsem na tom. Dělám 40hod. týdně Po-Pá 9-17 hod. prodavačku v malém second handu. Můj plat je 50kč čistého na hodinu. Každý měsíc mi k platu něco přidají většinou 200kč nejvíc asi 2× se stalo, že 500kč. V obchodě jsem sama mám naprostou volnost v tom co dělám jak to naaranžuju atd. nikdo mě nebuzeruje nekontroluje každou blbost. Přesto si říkám, že mám malej plat. Co myslíte mám být spokojená nebo si říct o přidání?

strasne malej plat…50 kc na hodinu je malo, to je jasny :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
11370
4.11.13 12:43

V obuvi jsem měla 14500,– a ve zlatě podle odměn. Od 15-20 tisíc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.11.13 12:44
@Anonymní píše:

Hele, asi tě to zajímat nemusí, ale vezmi v potaz, kolik se toho prodá, jaká je denně tržba?? Já teda nevím, kolik je to u vás, ale nepředpokládám, že bys denně prodala za tři litry, aby ti mohla paní majitelová dát na hoďku kilodvacet :nevim: Takže o přidání si říct zkus, ale těžko říct, jestli svolí. Za zkoušku to sice stojí, ale myslím, že zázraky zrovna nečekej.. Se spíš asi poohlídni po něčem jiným, líp placeným :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.11.13 12:45
@Anonymní píše:

Ty nebereš ani minimální mzdu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
4.11.13 12:45

Před 10 rokama jsem měla 43 korun na hodinu jako brigádnice na doplňování zboží (bylo mi 16 :-) )… 50 korun na hodinu mi přijde docela málo, zvlášť pokud máš i zodpovědnost za peníze atd… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
4.11.13 12:46

Ono hodně záleží na lokalitě a obratu :nevim: O přidání si můžeš říct vždycky a uvidíš, co na to majitel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
4.11.13 12:47
@berry4 píše:

Předpokládám, že to taky není úplně ofiko zaměstnání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
4.11.13 12:47
@berry4 píše:

minimální mzda je v hrubým ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
10219
4.11.13 12:49
@slavuska1 píše:
minimální mzda je v hrubým ne :think:

ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
4.11.13 12:51
@berry4 píše:

Bere neco malo pres minimalku - ta je 8500 mesicne nebo 50,60 za hodinu - ale hrubeho ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 12:52

Minimální mzdu mám. Mám těch 50kč čistého. K výplatě vždycky dostanu 8500 + ty 2-5stovek. Beru to tak, že tam mám fakt klídek úplně. Kdykoliv můžu na cigaretu, kafe, odskočit si do obchodu atd. Jenže si právě říkám, že je to asi málo, ale neumím to srovnat, protože holky co znám dělaj 12.hod krátkej dlouhej, víkendy a maj nad sebou blbce co je kontroluje :( Tak si říkám jestli ten můj plat není zas k mé práci adekvátní, ale zase nechci být za blbce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 12:56

Je to ofiko mám HPP odvádí za mě vše co má.

• Citovat
  • Upravit
21848
4.11.13 12:57
@Anonymní píše:
Je to ofiko mám HPP odvádí za mě vše co má.

Aha. No hele, zkusit to můžeš, ale opravdu bych nevěřila v nějký extrémní přidání, i když i pět kaček bude dobrých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 13:01

No zvažuju asi to nedopadne a zas pokazit vztah když je to tak jak to je :nevim:,ale aspoň 10tis. by bylo o něčem jiném :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat