Vlastnosti kadeřnice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.11.13 16:57

vlastnosti kadeřnice

Ahoj, zajímalo by mě, jaké vlastnosti by měl mít někdo, kdo chce studovat na kadeřnici, mohli by jste mi poradit, pro koho ja ta práce vhodná a pro koho zase třeba naopak ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
3.11.13 17:05

No, asi by ji měly bavit hrátky s vlasy, smysl pro kreativitu a módu, relativně pozitivní přístup k lidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
3.11.13 17:06

Esteticke citeni, kreativitu, vztah k mode a trendum, celozivotni vzdelavani v oblasti stylingu, schopnosti komunikace…

Nejsem kadernice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.11.13 17:15

Ochota stát celý den na nohách, neustále se tvářit přívětivě, povídat si o nesmyslech. Asi bych taky řekla, že ne moc citlivá kůže, protože kolikrát se ta barva dostane i na ruce. A taky schopnost se naučit vše o chemii kadeřnických přípravků.

• Citovat
  • Upravit
mlady milenec
3.11.13 17:15

Prsa.

• Citovat
  • Upravit
30420
3.11.13 17:19
@mlady milenec píše:
Prsa.

na masáž hlavy, jo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
3.11.13 17:22

Ja myslim, ze clovek musi mit i dobre nervy.. hadat se s nejakou snobkou, ze jste ji vlasy ustrihli o 3mm jinak nez chtela, neni uplne pro slabe natury. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
3.11.13 18:04

Podle mě by měl být kreativní, hravý, a věřit si :D

• Citovat
  • Upravit
9994
3.11.13 18:13

Za mě ohleduplnost a cit. Mám hodně málo vlasů a proto tyto vlastnosti cením nad ostatní. Teda až na šikovnost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
3.11.13 18:14

Musí umět naslouchat, že když příjde ukecaný zákazník, aby nebyla protivná a neměla zájem o komunikaci.
Moje kadeřnice, mladá kočka šikovná, je v tomhle fakt zlatá, když tam dojdu s ní se tak krásně povídá :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
3.11.13 19:01

Vsechno, co tu bylo napsano a za me jeste dve veci. Kadernice by na sebe mela celkove dbat - neni moc prijemne sverovat po strance vzhledu se do rukou nekoho, kdo je zanedbany, no a pak by taky mela byt dostatecne sebevedoma a sebejista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.11.13 19:14
@Kelsey píše:
Musí umět naslouchat, že když příjde ukecaný zákazník, aby nebyla protivná a neměla zájem o komunikaci.
Moje kadeřnice, mladá kočka šikovná, je v tomhle fakt zlatá, když tam dojdu s ní se tak krásně povídá :palec:.

Přesně tak. Povídat si třeba i o tom, jak je tráva zelená a nebe modrý :mrgreen: Jednou jsem byla u jedný mladý holky a ta byla tak ukecaná, že mi na všechno řekla HMM :roll: No víckrát jsem tam nebyla. No ale ona už tam taky není - neměla kšefty.

• Citovat
  • Upravit
4961
3.11.13 19:40

Hlavně by ji ta práce měla bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat