Vlastnosti kadeřnice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No, asi by ji měly bavit hrátky s vlasy, smysl pro kreativitu a módu, relativně pozitivní přístup k lidem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Esteticke citeni, kreativitu, vztah k mode a trendum, celozivotni vzdelavani v oblasti stylingu, schopnosti komunikace…
Nejsem kadernice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ochota stát celý den na nohách, neustále se tvářit přívětivě, povídat si o nesmyslech. Asi bych taky řekla, že ne moc citlivá kůže, protože kolikrát se ta barva dostane i na ruce. A taky schopnost se naučit vše o chemii kadeřnických přípravků.
- Citovat
- Upravit
Ja myslim, ze clovek musi mit i dobre nervy.. hadat se s nejakou snobkou, ze jste ji vlasy ustrihli o 3mm jinak nez chtela, neni uplne pro slabe natury. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě ohleduplnost a cit. Mám hodně málo vlasů a proto tyto vlastnosti cením nad ostatní. Teda až na šikovnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musí umět naslouchat, že když příjde ukecaný zákazník, aby nebyla protivná a neměla zájem o komunikaci.
Moje kadeřnice, mladá kočka šikovná, je v tomhle fakt zlatá, když tam dojdu s ní se tak krásně povídá
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsechno, co tu bylo napsano a za me jeste dve veci. Kadernice by na sebe mela celkove dbat - neni moc prijemne sverovat po strance vzhledu se do rukou nekoho, kdo je zanedbany, no a pak by taky mela byt dostatecne sebevedoma a sebejista.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Musí umět naslouchat, že když příjde ukecaný zákazník, aby nebyla protivná a neměla zájem o komunikaci.
Moje kadeřnice, mladá kočka šikovná, je v tomhle fakt zlatá, když tam dojdu s ní se tak krásně povídá.
Přesně tak. Povídat si třeba i o tom, jak je tráva zelená a nebe modrý
Jednou jsem byla u jedný mladý holky a ta byla tak ukecaná, že mi na všechno řekla HMM
No víckrát jsem tam nebyla. No ale ona už tam taky není - neměla kšefty.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, zajímalo by mě, jaké vlastnosti by měl mít někdo, kdo chce studovat na kadeřnici, mohli by jste mi poradit, pro koho ja ta práce vhodná a pro koho zase třeba naopak ne?