Práce uklízečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Proč ne? Vždycky můžeš dělat uklízečku a mezitím hledat něco lepšího.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Práce jako každá jiná
v dnešní době je lepší být zaměstnaný i s titulem, než hrdý s titulem a na pracáku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by nic jinýho nebylo tak asi jo, i když teda asi opravdu jako poslední možnost. Já na uklízečky koukám spíš tak, že to nemaj jednoduchý. A myslím, že i dost lidí na ně furt kouká skrz prsty. Platově si myslím těžkej podprůměr, a jestli to je dřina.. No, záleží kde bys uklízela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šla bych to dělat, mám taky maturu a co? Práce jako každá jiná. Akorát teda platově to určitě není nic moc a nadřou se určitě. Já se teda na uklízečky dívám úplně normálně, i kdyby to byli lidé, co nic jiného neumí, tak co jako?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No může to být dost různorodé, záleží kde a jak se co uklízí. Někde to může být makačka a jinde třeba pohoda.
Asi bych to šla dělat i s maturitou nekoukla bych na to, spíš na peníze(za kolik) a na čas-zda by mi vyhovovala pracovní doba.
Myslím, že už se na uklízečky nekouká tolik přes prsty jako dříve.
Práce není a doba je tvrdá. Hodně lidí hledá přivýdělky a možná někomu i tu práci může závidět, že si přivydělá a má víc peněz.
Nedávno jsem četla inzerát kde zrovna práci uklízečky nabízeli.
Chtěli životopis, a praxi v úklidu několik let, pečlivost, zdatnost atd…
Takže každého na uklízečku nevezmou = Uklízečka není žádný blbec, který nic jiného neumí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to práce, pořád lepší než ve frontě na pracáku ![]()
A náročné, jak kde
uklízet někde v provozu, v potravinářské výrobě, nebo tak to asi je náročné
ale pokud by to byly kancly a tam vynést koše, povysávat koberec, tak asi celkem pohoda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sla bych to delat i se svoji VS, kdyby to jinak neslo. Domu mi chodi uklizet pani z agentury, skrze prsty se na ni nekoukam. Spis ji lituji, jak se nadre. Vzdelana, chytra zenska, ktera prisla o praci.
- Citovat
- Upravit
Náhodou, znám jednu uklízečku s maturitou a musím teda říct, že snad ani lepší neznám! Ta fakt tím úklidem úplně žije.
Uklízí i místa, na která se všechny její předchůdkyně vykašlaly, dělá to sama od sebe, baví ji to. (např. sama si rozdělala ve škole takové ty dřevěné kryty u radiátorů, aby ty radiátory mohla umýt - i když nejsou vůbec vidět, nikdo si toho nevšimne, nikdo to neocení, nikdo ji neřekl, že je má umýt, nikdo to před ní nedělal). ![]()
Je zkrátka vidět, že je to fakt čistotná ženská a práce ji baví, sama si „přidělává“ práci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidne, kdyby nebylo zbyti a to mam VŠ titul. teda samozrejmne na prechodnou dobu, mezitim bych hledala neco jineho. Ja zastavam nazor, ze zadna prace neni podradna a kezde je treba. Rozhodne bych to delala radsi nez za kasou, nebo nekde v provozu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, co si myslíte o práci uklízečky, když má člověk maturitu, šly byste to dělat, když jiná práce není nebo čekali, jestli se naskytne něco lepšího. Taky by mě zajímalo jak jsou na tom uklízečky platově, jestli se hodně nadřou a jestli se na ně pořád lidé dívají jako na ty, co nic neumí a mají tu nejhorší práci…
maturita dnes nic neznamená. Znám i VŠ, co nosí domů 14 000 a plno sš, co uklizečky dělají a jsou rády, že mají práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mě je uklízečka a uklízečka. Vytírat nějaký zaplivaný pajzl nebo školu, to by se mi fakt nechtělo (mohla-li bych si vybírat). Ale taková „paní na úklid“, co uklízí domácnosti, to bych si dokázala představit, uklízím ráda, žehlení miluju..sice je to díky drobné obsedanci, ale co už
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pravda ze lepsi tahle prace nez zadna prace. ale myslim si ze tento nazor ma vetsi tech co praci sezenou a maji. protoze kdyz vidim kdo uklizi ( ukrajinky, bulharky… ) a na pracaku jsou fronty, tak ne kazdy by to sel delat.
ale hlavne me by zajimalo jak na to koukaji personalistky pri cteni zivitopisu. jestli to pri vyberu odsouva zadatele na druhou kolej. priklad fakturantka dostane vypoved pri snizivani stavu. praci nesezene protoze potrebuje bud smeny nebo skraceny uvazek kvuli dojizdeni a vyzvedavani deti. tak jde na pracak. protoze nepujde delat mimo obor aby si nezkazila zivotopis.
ja nevim co je horsi. a doufam ze to resit nebudu muset.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já třeba momentálně uklízet chodím…nic jiného jsem s malým dítětem na přivýdělek nesehnala. A vyhovuje mi to. Na jedné poště mi nabízeli 12000,– nástupní za 4 hodiny denně. Bohužel nemám dítě ještě ve školce a nemám denně hlídání, jinak bych to vzala. Takže za mne v pohodě. Lepší než sedět doma na podpoře a nadávat, jak je v dnešní době všechno drahý
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, co si myslíte o práci uklízečky, když má člověk maturitu, šly byste to dělat, když jiná práce není nebo čekali, jestli se naskytne něco lepšího. Taky by mě zajímalo jak jsou na tom uklízečky platově, jestli se hodně nadřou a jestli se na ně pořád lidé dívají jako na ty, co nic neumí a mají tu nejhorší práci…
Práce jako práce
a rozhodně budu pracovat
než chodit s papírama na socku a kupovat si hadry
a ž. ádlo z peněz ze socky.
Jo a jsem uklízečka - a jsem státní zaměstnanec.
Proč anonymně?
- Citovat
- Upravit