Práce uklízečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ježiš, tady si každej myslí, jak že není práce uklízečky podřadná a že to snad může fakt dělat každej neschopnej d.bil, co nesežene nic „lepšího“.
No kua, já když chodila do práce, tak jsme vyrazili asi 4 uklízečky, než jsme narazili na pořádnou, co umí uklízet a ne že jen potřebuje přivýdělek. Uff docela bych zavedla nějakou certifikaci i uklízečkám, páč to je fakt umění natrefit na pečlivou a ne na nějaký prase. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gina108 souhlas
u nás ve škole to samé.
Za tu dobu, co tam jsem
se vystřídala pořádná řada - lidi nechtějí a neumějí robit.
- Citovat
- Upravit
Klidne bych si sla i s VS titulem privydelat jako uklizecka s tim, ze je to docasne. Treba jako brigada pri materske nebo neco na rozjezd. Nevadilo by mi uklizeni domu, kancelari, apod., ale treba zachody na nadrazich a dalsi pecky - do toho bych nesla. Jeste muze byt fajn jezdit s takovym tim cisticim strojem v nakupnich centrech
videla jsem jednou, jak uklizecky v jednom obchodaku mely na sobe tricko s napisem „enviromentalni servis“, takze to pak i lepe zni, kdyz reknes, ze delas v enviromentalnim servisu, nez ze jsi uklizecka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela23 píše:
Dělám pokojskou, takže v podstatě taky uklízečkuMám maturitu. No a co? Makačka to je, když je hodně pokojů, tak jde člověk domů vyšťavený jak borůvka, když je pokojů míň, tak se zas dodělávají věci, na které není čas když je frmol.
Platově? Na to že bydlím v Ostravě, kde je to s platy mizérie, si stěžovat nemůžu. A méněcenná si taky nepřipadám
nechci být drzá ale kde aco jsi uklízela docela se už rozhlížím kde se upíchnu po MD ta my sice končí za cca 2 roky ale i tak klidně raději nastoupím do práce dřív než později že jo v OV je to síla s prcí jsem bez maturity vyučená kadeřnice a jak mi řekli na pracáku před pár lety jsem neuplatnitelná na trhu práce
klidně do SZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem pracovala jako uklízečka s maturitou. Práci jsem měla v pohodě, protože to bylo v jednom stacionáři a práce nebylo hodně a byl tam moc fajn kolektiv. Ale je pravda, že jsem se trošku styděla, když se mě třeba u lékaře ptali na pracovní pozici, radši jsem mlžila, pokud to šlo. Neuvádím to ani v životopise konkrétně. Pracovala jsem tam něco přes rok, ale člověk by se neměl štítit jakékoli práce, lepší než chodit vysedávat na úp. Co se týče platu, měla jsem základní nejnižší mzdu.
- Citovat
- Upravit
Jsem vysokoškolák, mám tři práce kde dělám hlavou, a úklidem si chodím vyčistit hlavu. Miluju ten pocit myslet jen na to, jestli mám čistý hadr. Uklízím teda chodbu domu 140 schodů, 10 oken, 20 světel. ![]()
- Citovat
- Upravit
@nemolka pracuju tam pořád, jsem tam už skoro rok, začla jsem ještě když jsem byla na rodičáku. Dělám v hotelu Park Inn na Fifejdách. Akorát už neberou na HPP, ale jenom na DPČ a přes agenturu… No jo, šetří se všude ![]()
@Gina108, tak s tím souhlasím, u nás se to taky střídá, protože některé si asi myslí, že je to lážo plážo a budou se procházet jak ve filmu „Krásná pokojská“ no a realita je trošku někde jinde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my děti zatím nemáme.. Náročný to je, ale tím, že to nemám jako nutnost, ale jen jako na přilepšení, je to dobře ohodnocené a ta práce mě fakt baví, tak se to dá.. V práci furt nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela23 píše:
@nemolka pracuju tam pořád, jsem tam už skoro rok, začla jsem ještě když jsem byla na rodičáku. Dělám v hotelu Park Inn na Fifejdách. Akorát už neberou na HPP, ale jenom na DPČ a přes agenturu… No jo, šetří se všude@Gina108, tak s tím souhlasím, u nás se to taky střídá, protože některé si asi myslí, že je to lážo plážo a budou se procházet jak ve filmu „Krásná pokojská“ no a realita je trošku někde jinde
jé to by bylo fajn bydlím hned na proti, hledám si právě přivýdělek na MD doma už mi hrabe tak se rozhlížím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nemolka píše:
jé to by bylo fajn bydlím hned na proti, hledám si právě přivýdělek na MD doma už mi hrabe tak se rozhlížím
tak se zajdi poptat, hned vedle v té budově, tuším že v té zelené, je agentura Work service a přes tu berou. ale nevím kdy zas bude nějaký nábor. tak se aspoň zajdi třeba zaregistrovat a oni se ti pak ozvou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michaela23 píše:
tak se zajdi poptat, hned vedle v té budově, tuším že v té zelené, je agentura Work service a přes tu berou. ale nevím kdy zas bude nějaký nábor. tak se aspoň zajdi třeba zaregistrovat a oni se ti pak ozvou.
jé tak děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem po bakalarce chvilku taky uklizela protoze jsem potrebovala penizky a cekala jsem na slibene misto laborantky ktere jsem pak nakonec dostala.Ale co sem uklizela tak asi takto:
1.delala jsem na plny uvazek od 12-20hod.
2.vyplata asi 6900+stravenky za 1500
3.ano,lidi se divaji na uklizecky skrz prsty.Ne vsechny, ale vetsina ano. Nekdy ani neodpovedely na pozdrav. Nejhorsi byly ty kancelarsky kravy ktery mely plnej stul kramu a nebyly schopne si ty pí. oviny sundat kdyz jsem sla utirat prach. A jaky byly prasata.FUJ
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit