Práce uklízečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, co si myslíte o práci uklízečky, když má člověk maturitu, šly byste to dělat, když jiná práce není nebo čekali, jestli se naskytne něco lepšího. Taky by mě zajímalo jak jsou na tom uklízečky platově, jestli se hodně nadřou a jestli se na ně pořád lidé dívají jako na ty, co nic neumí a mají tu nejhorší práci…
Například takovou pokojskou bych dělala moc ráda! Uklízet mě baví, takže proč ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Larr Tady se třeba byla ptát na práci skoro 70-letá paní, že je dcera už od roku 2008!!! bez práce, takže by si úklidem přivydělala, ať může dceři pomoct
Že by zvedla zadek dcerka a šla máknout, to ne. Nechápu tohle uvažování.
- Citovat
- Upravit
@Jemys píše:
@Larr Tady se třeba byla ptát na práci skoro 70-letá paní, že je dcera už od roku 2008!!! bez práce, takže by si úklidem přivydělala, ať může dceři pomoctŽe by zvedla zadek dcerka a šla máknout, to ne. Nechápu tohle uvažování.
no taknproc by delala, kdyz ji nikdo a ne c nenuti. ocividne ji rodina zrejme vydrzuje a stat k tomu. bohuzel. me by hanba fackovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieondatra Mě zrovna tak. Na uklízení nevidím nic špatného. Na tom, že budu lítat po sociálkách a vybíhat si dávky jo.
- Citovat
- Upravit
Já pracuji jako asistentka u IT firmy a když jsme se přestěhovali do nových kanceláří, tak mi bylo jasné, že budou hledat někoho na úklid (v původních uklízel majitel) - hned jsem se hlásila dobrovolně a „hodně nahlas“. Prostě proto, že ex neplatí už od srpna výživné, tak se peníze hodí. A i když tento měsíc by peníze už měly přijít (má to exekučně), tak hodlám pracovat dál. Vždycky, když se vyskytl nějaký finanční problém, tak to byla otázka a) snížení nákladů nebo za b) zvýšení příjmů. Výsledek je, že oba s manželem máme HPP a brigádu k tomu.
Za práci se nestydím - naopak. Jsem hrdá, že se nebojím „pracovat rukama“. Mnohem víc trapně bych se cítila na sociálce ![]()
Příspěvek upraven 02.11.13 v 20:39
- Citovat
- Upravit
Vloni jsem zaskakovala za dlouhodobě nemocnou uklízečku a pokojskou, cca půl roku. Práce fyzicky náročná, ale kolektiv super, občas mě využili v kanclu na pc…šéf skvěle vařil, bordel nedělali, pro mě nejlepší kšeft za x let. Byla jsem na MD, plat cca 11 tis. Na místní poměry, v místě bydliště, luxus.
Mám maturitu a kdyby jejich uklízečka odešla, klidně to budu dělat pořád. Nemuselo se u toho přemýšlet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jemys píše:
Ale je fakt, že je spousta lidí, co se za tu práci stydí. Co teď chodím uklízet, tak tam sháněli 3-4 holčiny. Ptali se, jestli o někom nevím. Obvolala jsem spoustu kámošek, co jsou doma a stěžují si na peníze a všechny mě poslaly někam
Věřím.
Mužskej léta za prací denně dojíždí. Když sháněl chlapy do práce aby jich jezdilo víc, a bylo to výhodnější, že se jako podělí o finance na benzín, rozhodil sítě mezi klienty úp, všichni se začali vymlouvat.Jak je to blbý dojíždět a bla bla bla. Radši budou sedět na prde. i a čekat až jim vlétnou pečení holubi přímo do úst.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro mě by sehnat práci uklízečky byla výhra v loterii. Bohužel takový místa jsou u nás „podpultovky“. Mám maturitu a je mi k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj názor je že ten kdo chce si práci najde
s v dnešní době je dobrou uklízečku-hospodyni najít problém…mamka měla paní na úklid ale nedělala to pořádně nevytírala rohy, máčela parkety hodně vodou narážela do lišt takže více škody než užitku
a to ji platila na ruku 500,– za 4-5h úklidu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, co si myslíte o práci uklízečky, když má člověk maturitu, šly byste to dělat, když jiná práce není nebo čekali, jestli se naskytne něco lepšího. Taky by mě zajímalo jak jsou na tom uklízečky platově, jestli se hodně nadřou a jestli se na ně pořád lidé dívají jako na ty, co nic neumí a mají tu nejhorší práci…
Záleží na hodně okolnostech, jestli jsi na MD nebo myslíš rovnou po škole, vedlejšák, hlavák? Potom kde co a jak uklízet..
Není úklid jako úklid, jako hospodyně pokud je rodina slušná, tak ano nebo třeba uklízet kanceláře také OK.
Někde ve fabrice asi nic moc. Při MD bych do toho prvního šla klidně i s VŠ
Je to takový psychický relax, člověk tím získá i placený pohyb a VIDÍ za sebou odvedenou práci:lol: Já mám HPP v a k tomu jako vedlejšák úklid už dlouho, mě to baví a nemám pocit, že bych dělala tu nejhorší práci a nepamatuju si že by mi to někdo dával nějak moc najevo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Palina.zl píše:
Vždycky, když se vyskytl nějaký finanční problém, tak to byla otázka a) snížení nákladů nebo za b) zvýšení příjmů. Výsledek je, že oba s manželem máme HPP a brigádu k tomu.
Za práci se nestydím - naopak. Jsem hrdá, že se nebojím „pracovat rukama“. Mnohem víc trapně bych se cítila na sociálcePříspěvek upraven 02.11.13 v 20:39
Naprostý souhlas, mám to také tak! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit