Práce uklízečky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@expreska cokdyby sis tu reklamu normálně zaplatila?? Myslíš, že jsme úplně blbý, když jsme doma s dětmi??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Clovek se nad to musi povznest
vidim to u nas v baraku jedna mlada holcina k nam chodi uklizet a ony ji porad pomlouvaj ale proc? koukala jsem na ni a je dost sikovna(myslim ze jim vadi ze je mlada=neumi to) proc prace uklizecky je mene cena nez treba pokladní??vzdyt je to to same.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zizalkaaa píše:
Clovek se nad to musi povznestvidim to u nas v baraku jedna mlada holcina k nam chodi uklizet a ony ji porad pomlouvaj ale proc? koukala jsem na ni a je dost sikovna(myslim ze jim vadi ze je mlada=neumi to) proc prace uklizecky je mene cena nez treba pokladní??vzdyt je to to same.
Však já si dobrý uklízečky cením daleko víc než kdejakýho pos. ranýho manažera - ten mi doma jaksi neuklidí a v kanclu už vůbec ne.
Njn, ale fakt pečlivou uklízečku aby člověk hledal za bílýho dne s lucernou ![]()
Jo a agenturu nechť si tady ta kráska vetkne, všechny najímaj leda lemply koneckonců kdo šikovný by šel makat do agentury, když si na sebe může vydělat daleko víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem také v týdnu zkusila pokojskou, tedy spíše holku po všechno, od uklidu restaurace, kavárny, kuchyně, chodeb, WC, pokoju ccc 30 velkých uklidu, od 6 h do 3 jsem si nemohla ani odskočit na záchod anebo snad se najíst, připala jsem si jako otrokyně, který by dělala 7 až 8 dní v týdnu za 9tis za měsíc. no hrůza hrůza. To snad ani není pravda, ještě teď se z toho nedokážu vzpamatovat.. ani rukavice na uklid nedostala.
Dnes se nemohu ani hnout, mám bloklá záda
- Citovat
- Upravit
@Halamka píše:
Chápu, 8 dní v týdnu je už moc![]()
7 by se dalo, ale 8 dní, to už je protiprávní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale i za ty peníze, kdyby to bylo aspon 12 tis. tak fajn. Ale co jsem si slyšela tak féf když vydí když není tolik práce tak je pošle uklízet k sobě domů..
- Citovat
- Upravit
Holt komu není zhůry dáno, musí dělat osm dní v týdnu, no.
![]()
Ale zase jsi dobrá, to by každej nezvládnul. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ale i za ty peníze, kdyby to bylo aspon 12 tis. tak fajn. Ale co jsem si slyšela tak féf když vydí když není tolik práce tak je pošle uklízet k sobě domů..
Féf musí být hrdý na svého zaměstnance, když vydí, jak maká 8 dnů v týdnu. Měl by dát víc, takové pracovní nasazení jen tak někdo nezvládne
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, naskytla se mi teď nabídka na úklid. Necelých 7000,– čistého, práce na cca 4 hodiny denně PO-Pá. Kanceláře.. Máte někdo zkušenosti s úklidem v kanclech? Co se tam všechno dělá? Každý den vysát, vytřít, sociálka, okna, prach?
- Citovat
- Upravit
Nevím, neuklízela jsem, ale kamarádka uklízí na OÚ. A teda 7tis. čistého za 4 hodiny denně je super, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den všem maminkám, které si chtějí přivydělat jako uklízečky,
V Bazaru nově najdete kategorii Paní na úklid - stačí přidat inzerát do sekce Maminky maminkám a vypsat tam místo, služby a cenu za hodinu. Zájemkyně vás pak mohou kontaktovat soukromou zprávou a napsat vám reference do hodnocení Bazaru. eMimino si žádnou provizi neúčtuje, je to jen na vaší domluvě.
Držím palce, ![]()
Monika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit