Firma Great Victory s.r.o. - přivýdělek?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ještě jsem nenapsala, že ženská volala z Brna, kde je i jejich „sídlo“
- Citovat
- Upravit
@verulicek Nedávej jim osobní údaje dřív, než budeš vědět, oč jde a před uzavřením jakékoliv smlouvy si vem čas nejméně několika dní na rozmyšlenou!
Zní to příliš tajemně! Tajnůstkáře nemám rád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon zní to jako naprostá volovina..myslela jsem spíš jestli s tím má někdo zkušenost - ráda takovým pochybným firmám „vytírám zrak“. Mimochodem mě oslovovala celou dobu mým rodným jménem - řekla jsem, že se tak nejmenuji a ona na to: aha, já se přehlédla, tak jsem jmenuje paní, kterou mám napsanou o řádek nad Vámi - a já na to..to je zajímavé. Já jsem to jméno měla za svobodna. No divadlo..
- Citovat
- Upravit
@verulicek Zkusil jsem hledat a nenašel jsem víc, než jste sem napsala sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
GREAT VICTORY
Dobrý večer, já jsem se s firmou setkala a nemám z toho poslední dobou dobrý pocit, protože to co se prezentuje se neslučuje s tím, co funguje v praxi.Ale třeba se Vám to bude líbit a pokud ne, tak jí to dejte pěkně najevo.
- Citovat
- Upravit
@Leooona píše:
Dobrý večer, já jsem se s firmou setkala a nemám z toho poslední dobou dobrý pocit, protože to co se prezentuje se neslučuje s tím, co funguje v praxi.Ale třeba se Vám to bude líbit a pokud ne, tak jí to dejte pěkně najevo.
nešla jsem tam
- Citovat
- Upravit
verulicek:
Verulicek: jojo, já vím o co jde. U mě byla taky a naprosto přesně se takhle k nám nakvartírovala. jako letadlo jak kráva to je. Nabídne ti takovou žehličku napařovací - mandl.ale hele zkus to. třeba budeš mít jinej názor. a pak mi napiš, jak to dopadlo, jo? čusík
- Citovat
- Upravit
eumedon
No tak to je jasný. jsou to paka, mají seznam lidí bůhví odkud, pod nátlakem je vytáhnou z lidí, co u nich byly tlačili jim klíny do hlavy jak vydělaj prachy a pak to obvolávaj. mám kámošku, co tohle tak před 2 rokama dělala. Hrozně lžou a je to samé divadlo, hlavně aby se k Vám dostaly…hlavně nic neuzavírejte u stolu…nechte si na rozmyšlenou…
- Citovat
- Upravit
leoona
Ahoj. mám také objednanou takovouhle pochybnou návštěvu…o co jde? co nabízí? říkáš, že to máš doma? prosím tě mohla bys mi v krátkosti říct, co mě čeká? moc prosím. děkujuj
- Citovat
- Upravit
@berybeeryyy píše:
Ahoj. mám také objednanou takovouhle pochybnou návštěvu…o co jde? co nabízí? říkáš, že to máš doma? prosím tě mohla bys mi v krátkosti říct, co mě čeká? moc prosím. děkujuj
Pozvala jste si návštěvu a jste vyklepaná, co se bude dít?
Je problém to pozvání odvolat? Třeba SMSkou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Great Victory
Také jsem absolvovala schůzku už s tím, že do ničeho nejdu.Jde o tzv. síťový marketink. Pustí Vám prezentaci o tom, jak žijí procenta lidí u nás- špatně a pak pár procent nad poměry a vy byste se mohli dostat někam výš…i pasivně. ve finále nabízí produkt-parní mandl, žehlící desku. U něj v ukázce paní sedí a žehlí. Úspora času, energie a bla bla. Mě to tedy neoslovilo. Kupovat to nemusíte, ale sháníte klienty. Cenu jsem z ní nedostala, ale 20 tisíc je prej málo. ![]()
- Citovat
- Upravit
Taky mě zajímá tahle firmička. Podezřelý je to že na netu nic moc nenajdete. Tak jsem zvědavý na nějaký další zkušenosti nebo názory.
- Citovat
- Upravit
Ahoj…nemusíš hned rovnou reagovat podrážděně…jen jsem slušná vůči své kámošce, která mě do toho uvrtala, ale chci být připravená…
- Citovat
- Upravit
Hezký večer všem. Měla jsem zvláštní telefonát, volala ženská v zastoupení této firmy, že má na mě nějaké doporučení a jestli si nechci přivydělat. Prý rozšiřujou působnost do našeho kraje…no jsem zvědavá, co to má být. Když jsem se ptala, kdo jí na mě dal kontakt, nemohla si vzpomenout, prý mi to zítra řekne. Jsem doma a mám čas, tak jsem jí na schůzku kývla - nejsem ale hloupá, asi mám představu, že to bude další „letadlo“. Jsem baba zvědavá a při nejhorším se jí vysměju
jako sídlo firmy je v Brně na adrese, kde sídlí dalších 178 firem - což už samo o sobě je podezřelé. Dál mi nechtěla do telefonu nic moc říct, prý všechno by mi řekla osobně, jak typické..
firma byla založená teprve loni a jednatelem je nějaký Milan Kachlíř, kterému je skoro 60 let. Kapitál mají minimální, aby mohli být registrováni jako s. r.o.
Dík!
Dotaz zní: má někdo zkušenost o co jde? Třeba abych tu ženskou zítra nějak efektivně setřela