Ochrana před duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jinak na čištění prostor pomáhá když si vezmete misku do které nasypete sůl na to dáte čajovou bílou svíčku zapálite jí a necháte dohořet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti mají fantazii a očividně je to dědičné
Tyhlety věci se stávají pořád. S tou mlhou si dojdi na oční a zbytek se dá logicky vysvětlit
Nám dělají kočky a ježci venku v noci takový zvuky, že by jiný asi utekl. Ale otočím se a spím dál, protože vím už od mala, že „bubáci“ nejsou
Nepopírám existenci nadpřirozena, energií apod., ale opravdu si myslíš, že ti běhá po baráku sbírka duchů, která ještě navíc je jako přes kopírák z těch nejvíc „klišé“ hororů? Asi fakt ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fikcia píše:
@martina.se Síce to duchy nodežene, ale Ty budeš mít pokoj na duši. Chápu, že v Boha nevěříš… no mohla by jsi zkusit alespon to vysvěcení bytu.
určitě ne, nesnáším jakoukoliv víru, že by to jakože mohlo pomoct
na tohle jsou jiné metody, určite ne vysvěcení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitulinka.1 píše:
Hlavně nedoporučuji žádné skupiny paranormálních jevů všichni to jsou podvodníci co akorát tahají z lidí peníze, to samé zde je pár maminek co se tím zabývají ale ty si spíš tím chtějí přivydělat na mateřské. Pokud má někdo takovou moc a může odvádět duchy tak to má dělat zadarmoprotože to je dar od boha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
určitě ne, nesnáším jakoukoliv víru, že by to jakože mohlo pomoctna tohle jsou jiné metody, určite ne vysvěcení
Možná že práve proto, že ti je z duchovna na blití, se ti někdo nahoře snaží ukázat, že to opravdu existuje, i když to popíraš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fikcia píše:
Možná že práve proto, že ti je z duchovna na blití, se ti někdo nahoře snaží ukázat, že to opravdu existuje, i když to popíraš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, děti i zvířata duchy vnímají i vidí, protože mají čistou duši. Můžeš si pomoct sama, ale pořád je lepší si někoho pozvat. Zapalte vonnou tyčinku a svíčku, nechte dohořet obodvoje, potom říkejte „Já, … (křestní jméno), označuji prostor kolem sebe znamením kříže, znamením, které je ve spojení s osobou Božího Syna.
Prosím tuto čistou energii, aby chránila a zbavila tento prostor všech negativních energií, myšlenek, citů i skutků ve všech směrech (otočit se postupně na všechny čtyři světové strany se znamením kříže) na povrchu Země, pod povrchem i nad povrchem. Buď Bohu dík za tuto pomoc. Amen.“ Kříž dělej vždycky levou rukou, a postupně shora dolů a zleva doprava.. Udělej to vždycky když si vzpomeneš, nejlépe co nejčastěji, potom vem sůl (nejlépe mořskou) a posypej práh vstupních dveří a parapety u všech oken (to dělej až nakonec, mohla by jsi toho ducha uvěznit vevnitř), nakonec vem misky, do každé 2 lžíce soli a dej to do každé místnosti, nasaje to negativní energii a potom ji vysypej mimo dům.. (Ne do koše!!).. Potom si ještě můžeš představit jak všechny osoby (ty, manžel/přítel, děti i zvířata) obaluješ do bílého vajíčka, které má po celém povrchu zvenčí zrcadlo, které odráží negativní energie a nic nepustí k tobě a tvým milovaným, taky můžeš požádat Archanděla Michaela, aby pomohl toho ducha odvést
Samozřejmě říkám.. lepší je profesionální pomoc.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji, vyzkouším! Tohle jsou mi povědomé věci, které jsem slýchávala, jen si nepamatuji přesně a jsem moc ráda za tvou pomoc…
Syn bude mít křtiny, které si sám přál. Zajímalo ho zprvu bimbání v kostele, pak mě tam dotáhnul na procházce a chce tam stále. Je zvídavý a chce číst i z dětské bible, tak jsem moc ráda, že je to takhle přirozené a ne z donucení
Michaela požádáme pak společně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
syn má fantazii pestrou odmala (viz mé starší témata v diskusích), je hloubavý, žije si ve svém světě, často nevnímá a povídám si sám pro sebe. A myslela jsem že je spíš autistický.
Já byla vždy skeptik, tajemno mne děsilo a esoteriku jsem nevyhledávala. Karty jsem podědila, odložila a vykládám z donucení jen nejbližším. Tuhle stránku v sobě vědomě nerozvíjím, jak jsem psala, když v sobě objevíte cítění, které je pro jiné spíš obrázkem pomatenosti, raději to v sobě popíráte a ukládáte hluboko pod pokličkou. Můj syn to neumí, má otevřenou mysl a na horory nekouká, nevymýšlí si. Dítě vyděšené do běla, třesoucí se a přitom zcela vzůru, by Vás jistě přesvědčilo ![]()
Kdybych to neviděla na vlastní zrak, nezakládala bych diskusi, ale šla s ním za psychologem a řešila to jako noční děsy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Např. ve starém Egyptě k ochraně před zlými silami sloužil obrázek tzv. Behdetského boha. Okřídlený sluneční kotouč obtočený kobrami.
http://egyptian-gods.org/…nged-Sun.jpg
Ve starém Řecku používali ke stejnému účelu obrázek Medusy. ![]()
http://66.media.tumblr.com/…ro1_1280.jpg
Křesťani křížek.
http://www.stribrnesperky-brno.cz/…rkony--1.jpg … etc.
Jde o to co je proti „strašidlům“ účinnější. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda to je hodně strašidelné! Neumím si představit se doma takhle bát, to bych si ani neodpočinula. Asi bych vyzkoušela cokoli. aby byl doma klid. Co zkusit nechat duše odvést. V jedné diskusi se tu psalo, že duše co tu zůstavají pak berou energii z lidí, že by tu správně být neměli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak úplně hlavně - svíčky, soli, voňavky z bylinek apod. sice můžou některé negativní energie rozpustit neboli vyčistit, ale neodvádí duše ani nelikvidují jiné bytosti. Duše jsou jenom lidi a ať mají fyzické tělo nebo ne, je jenom o jejich vůli a o komunikaci s nimi, kde budou. Buď se s nimi dá mluvit a vysvětlit jim, že neumíte pomoct a půjdou hledat pomoc jinam, nebo musíte požádat někoho, kdo se duším věnuje, dokáže jim vysvětlit, co a jak po smrti chodí a dokáže je přesvědčit a odvést nahoru. Sami neodejdou a vyhánět je bylinkama a solí a modlením? Jsou to jenom lidi.. Když si před Vás stoupnu se svíčkou v soli a budu se křižovat, abyste zmizeli, zmizíte? Spíš si budete klepat na čelo, ne?
Odvádím duše přes osm let a na začátku jsem zkoušela opravdu strašné hokusypokusy, abychom měli doma klid, tak už vím svoje. A jak tady někdo psal - to, že to někdo umí a pracuje s tím, nemusí znamenat, že to musí dělat zadarmo, energetické vyvážení být musí, pracovat zadarmo vytváří program sebeobětování a na člověka se toho pak navalí takové množství, že ho to zničí. Vím o tom své, pracovala jsem za „děkuju“ dlouhou dobu a došlo to tak daleko, že jsem pracovala 16 hodin denně za „dík“ a doma mi brečelo dítě, že má hlad.. Dřív se „platilo“ za takové služby třeba vajíčkama, mlékem od vlastní krávy, chlebem apod.. v dnešní době jsou prostě poměry trochu jiné. Ale práce s energiemi je dost náročná, jak energeticky, tak časově a je to stejná práce jako cokoli jiného. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od cizích v nouzi, jak se říká, se vzít něco musí! Kde si člověk ze sebe uzme, musí doplnit, jinak ho bude ubývat samotného. (stres, deprese, smůla, nemoci).
Energie musí být v rovnováze.
Nebezpečné je zneužití pro sebe, ku prospěchu. Něco si přičarovat, vyvěštit, někoho poškodit. To si osud (Bůh) vybírá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobiskovomaminka píše:
@ElataOd cizích v nouzi, jak se říká, se vzít něco musí! Kde si člověk ze sebe uzme, musí doplnit, jinak ho bude ubývat samotného. (stres, deprese, smůla, nemoci).
Energie musí být v rovnováze.
Nebezpečné je zneužití pro sebe, ku prospěchu. Něco si přičarovat, vyvěštit, někoho poškodit. To si osud (Bůh) vybírá
Tak tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobiskovomaminka píše:
@Elata…Nebezpečné je zneužití pro sebe, ku prospěchu. Něco si přičarovat, vyvěštit, …
Tzn, že když budu chtít něco pro sebe musím o čarování či věštění poprosit druhého?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit