Sen o havárii letadel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Sen o havárii letadel
Ahoj
,
dnes jsem měla sen, který nemohu pustit z hlavy, a stále na to musím myslet.
Zdálo se mi, že stojím na sídlišti ve městě kde bydlím, a koukám na nebe kde se řítí padající letadla. A naráží všude - okolo domu, na lidi. Je nás šíleně lidí, nikoho neznám - až v průběhu potkám mámu, ségru a přítele.
Lidi mrtví, letadla padají stále, pak vybouchnou.
Nezdálo se někomu něco podobného? Co by to mohlo být?
Díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jo, zdálo, skoro to samé, akorát jsem potkala přítele a hledali jeho mámu, ta byla mrtvá, protože na ní spadlo letadlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me se zda velice casto, ze jdu na prochazku a prede mnou na pole spadne letadlo a litaji z nej mrtvi a ohoreli lidi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně se jednou zdálo, že u nás letadlo nabouralo do skály (bydlíme v údolí). Ve skutečnosti se vůbec nic nestalo
. Akorát mi to bylo nepříjemné, co jsem viděla
.
- Citovat
- Upravit
Když jsem byla malá, zdálo se mi že u nás v lese spadlo letadlo…druhý den tam fakt spadlo. Bohuzel občas mám blbý pocit, že se něco stane nebo mi něco proběhne hlavou a pak to tak skutečně je
Už i manžel říkal, ať už radši nic neříkám. anonym abych nebyla veřejné za blazna ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych si z toho nedělala starosti, myslím, že si včera četla/videla ve zprávách, jak se zase řeší to havarovaný letadlo a ve snu se to jen projevilo. Samotný se mi často stává, že se mi ve snech promítá to, co jsem zažila nebo viděla ve dne. Ale špatný pocit chápu..snad bude rychle pryč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikocka znamená to to, že se všude mluví o náletech, teroristických útocích, únosech letadel, pádů letadel atd. Ty z toho máš strach a tvoje podvědomí ti z toho poskládalo sen, kde se vyskytují místa, která znáš, lidi které znáš a tahle situace k tomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi máte pravdu,
řešit to nebudu.. Jen jsem z toho celá špatná a nemůžu na to přestat myslet, bylo to fakt živý.
Ale koukám, kolik lidí mělo defakto stejný sen
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z balkonu jsem dřív měla výhled na letiště a zdálo se mi to docela casto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikocka Blbej sen, nic víc. Dnes před spaním dělej nebo mysli na příjemný věci, do snů se to promítne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před týdnem 2 dny před mým odletem do Čech se nám s přítelem tu samou noc!! zdálo o tom, že spadlo letadlo! Nutno podotknout, že nesnáším létání, můj strach z něj je nepopsatelný, ale za rodinou létat musím… tak jsem vyděšená nasedla do letadla. Doletěla jsem do Čech i zpět
Jen sen, všude teď padají letadla, dost si o tom čtu a bojím se, přítel pouští letadla do provozu, podle mě strach z velké odpovědnosti… jen výplod naší fantazie ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Může to znamenat, že můžete něco ztratit, něco očekáváte, ale nic pro to neděláte, nebo se nesnažíte dostatečně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To sem měl taky před tím, než sem letěl do USA. Ale nic se nestlo. Je to jen podvědomí které sem tam zablbne no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit