Budoucnost od duchů

151
5.6.16 23:07

Budoucnost od duchů

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jaké mate zkušenosti z vyvoláváním duchů. Vím, že se to dělat nemá. Já to jednou dělala s takovou partou na jedné akci. Dělali jsme to takovym způsobem, ze jsme se je ptali na naší budoucnost a oni pomoci knížky zavěšené na klíčku nad svíčkou (klíček drželi dva kluci) odpovídali otočením bud ano nebo ne. Ptala sem se na rodinu, zda budu mít děti, nového manžela… Tak by me zaajimalo jestli to někdo zkoušel a jestli se to třeba vyplnilo.
 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1025
5.6.16 23:10

V zivote by me nenapadlo si s necim takovym zahravat. Pokud se nudis, bez pomahat nekam na charitu, rozlyvat polevky bezdomacum, udelas lip. Zahravat si s necim, cehoz silu nemohu posoudit je podle me detinske.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
5.6.16 23:15
@sebaanez píše:
V zivote by me nenapadlo si s necim takovym zahravat. Pokud se nudis, bez pomahat nekam na charitu, rozlyvat polevky bezdomacum, udelas lip. Zahravat si s necim, cehoz silu nemohu posoudit je podle me detinske.

Ano, máte naprostou pravdu. Už to nikdy dělat nebudu. Taky si už myslím, ze to není správné, takže s vámi souhlasim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
5.6.16 23:22

Kazdopadne nevim, zda se Ti to splni. Zalezi na to, zda s tim manipulovali kluci, nebo opravdu paranormalni sila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
5.6.16 23:35

@sebaanez Viděla bych to na kluky… ale zas jestli byla odpověď ano, tak má možná jeden z kluků zájem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
5.6.16 23:41
@j.a.n.i1 píše:
@sebaanez Viděla bych to na kluky… ale zas jestli byla odpověď ano, tak má možná jeden z kluků zájem :mrgreen:
:lol: :lol: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.16 00:29

Jsem myslela, ze se tu dozvim neco o tehotenskych testech. A ono ne. Ono tu jde o opravdicky duchy!

A ted k tematu. Budu si protirecit. Sice tomu neverim, ale radsi bych si s tim nezahravala.

• Citovat
  • Upravit
9935
6.6.16 06:24

Nezkoušela a ani zkoušet nebudu, děkuji nemám zájem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
6.6.16 06:32

Vyvolávali jsme na střední. Se mnou to nešlo, tak na to zůstaly holky samy a ptaly se i na mě a vše se splnilo, ač v tu chvíli to znělo absurdně.
Za pár let jsem to zkoušela s přítelem a děli se věci, že se mi ježí chlupy ještě teď. Celou noc po vyvolání byl slyšel šramot. Probudilo nás to a málem jsem se pominula. Svíčky, které jsme měli zapálené /čajovky/ a které mají hořet 3-6 hodin hořely cca 24 hodin. Nevím proč, ale báli jsme se je sfouknout. Druhý den večer jsme si sedli a snažili se duchy odvolat. Potom svíčky jedna po druhé zhasly a byl klid.
Původně legrace se proměnila v pěkný průšvih. Už nikdy více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 07:28

@Kallya zkušenosti mam, ale né takovéto dětské.. tomuhle bych nevěřila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
6.6.16 07:49
@martina.se píše:
@Kallya zkušenosti mam, ale né takovéto dětské.. tomuhle bych nevěřila..

A řekneš jaké máš zkušenosti?

My jsme zkoušeli vyvolávat duchy jako děti. Spíš jsme se vzájemně strašili ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.6.16 07:53

@pajisek90 dosti temné, neradno si zahrávat - to už vim teď taky.. znám pár lidí, co se tomu věnují natvrdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.6.16 08:06

Podle mne blbina - lidska mysl věří tomu, čemu chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
6.6.16 08:19

Taky jsem si myslela, že půjde o další těhotenskou diskusi, jak sílí čárka v miminko.. :lol: :lol:
Osobní zkušenost nemám, kromě táborového vyvolávání, což asi duch Boženy Němcové neznamenal nic výjimečného, ale moje babička mi vyprávěla, jak jako mladá zdravotní sestra se na noční nechala přemluvit na podobnou akcičku a svojí zemřelé babičky se zeptala na nějakou kravinu a ona jí místo toho řekla něco jiného a splnilo se to. Ale není to až tak výjimečná záležitost, takže je možné, že by se to shodou okolností stalo i tak. :nevim:
Já se bojím, že by se mě pak ty duše držely, to mi vyprávěl kamarád, že když ty duchy zas pak správně neodvoláš, drží se tě a není ti zrovna nejlíp… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
6.6.16 08:29
@Halamka píše:
Vyvolávali jsme na střední. Se mnou to nešlo, tak na to zůstaly holky samy a ptaly se i na mě a vše se splnilo, ač v tu chvíli to znělo absurdně.
Za pár let jsem to zkoušela s přítelem a děli se věci, že se mi ježí chlupy ještě teď. Celou noc po vyvolání byl slyšel šramot. Probudilo nás to a málem jsem se pominula. Svíčky, které jsme měli zapálené /čajovky/ a které mají hořet 3-6 hodin hořely cca 24 hodin. Nevím proč, ale báli jsme se je sfouknout. Druhý den večer jsme si sedli a snažili se duchy odvolat. Potom svíčky jedna po druhé zhasly a byl klid.
Původně legrace se proměnila v pěkný průšvih. Už nikdy více.

Po přečtení tvého příspěvku se mi opravdu udělala husina a takový ten mráz po zádech. :) Mám z těchto věcí respekt, takže radši opatrně. I když by mě to lákalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat