Matka lev a dítě ryba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Matka lev x dítě ryba
Máte někdo zkušenost? Jsem typicky lev - sebevědomý, pyšný, bohem, vždy musí být po mém. Narodila se mi holčička rybička a trošku mám z toho obavy, protože jsem si s tímto znamením nikdy moc nerozuměla. Ryby mi přijdou na můj vkus moc citlivé, jemné, pomalé, křehké, snadno manipulovatelne..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Hakunamatata
Tak tos mě pobavila
Jsme na tom stejně - jsem lev a v září se mi narodí malá rybka, ale dělat si z toho hlavu mě fakt nenapadlo
Myslím, že to zvládnete, asi bych se duševně trochu odprostila od astrálna a bude to v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pety2 píše:
@Hakunamatata
Tak tos mě pobavilaJsme na tom stejně - jsem lev a v září se mi narodí malá rybka, ale dělat si z toho hlavu mě fakt nenapadlo
Myslím, že to zvládnete, asi bych se duševně trochu odprostila od astrálna a bude to v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pety2 píše:
@Hakunamatata
Tak tos mě pobavilaJsme na tom stejně - jsem lev a v září se mi narodí malá rybka, ale dělat si z toho hlavu mě fakt nenapadlo
Myslím, že to zvládnete, asi bych se duševně trochu odprostila od astrálna a bude to v pohodě
Ja jsem v zari a jsem teda panna ![]()
Jinak stresovat se kvuli astro znamenim? Kravina. Si to priste spocitejte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na tom jaká je to ryby, v kolik se narodila apod. Já jsem ryby a jsem citlivá, ale jsem ta ryba, která pluje proti proudu. Ryby jsou empatické a pokud bude tvrdohlavá nebude lehce manipulovatelná, protože si bude stát za svým. Ryby mají všeobecně cit…a pokud ji vychováš ty jako lev, věř že bude silná osobnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hakunamatata píše:
Máte někdo zkušenost? Jsem typicky lev - sebevědomý, pyšný, bohem, vždy musí být po mém. Narodila se mi holčička rybička a trošku mám z toho obavy, protože jsem si s tímto znamením nikdy moc nerozuměla. Ryby mi přijdou na můj vkus moc citlivé, jemné, pomalé, křehké, snadno manipulovatelne..
Ryby skutečně nic moc, ale snad něco utlumíte výchovou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hakunamatata Pokud věříš horoskopům, tak víš, že člověka formuje nejen sluneční znamení, ale i spousta dalších aspektů v horoskopu. Takže bych budoucí vlastnosti tvojí dcery neviděla až tak pevně dané jenom na základě slunečního znamení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Půjčím svou křehkou, citlivou, pomalou a jemnou rybu a třeba konečně někomu dojde, že horoskopy jsou blbost
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk píše:
Půjčím svou křehkou, citlivou, pomalou a jemnou rybu a třeba konečně někomu dojde, že horoskopy jsou blbost![]()
Já znám 2 ryby a obě katastrofa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heinich píše:
Já znám 2 ryby a obě katastrofa.
Já 3 a souhlasím, je to o nervy ![]()
- Citovat
- Upravit
@Heinich já znám katastrofy napříč všema znameníma. Ryba je dcera i její dědeček, jsou oba skvělí (každý jinak), jen s tou jemností a citlivostí mě to teda vážně baví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D
a jooo, pannu čedkám, ne rybu, vidíte, oprostila
Děkuji za poznámku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pety2 Splést se může každý, to je jasný.
Každopádně jdeš zakladatelce příkladem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem výše zmiňovaná příšerná Ryba, mamka je Lev a dětství jsem měla úžasné, vycházely jsme spolu skvěle..
A teda znamení je fakt to poslední, co bych řešila ve vztahu ke komukoliv, natož u vlastního dítěte
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit