Matka lev a dítě ryba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Tak ja jsem lev a dcera je ryba.ano,je ti trochu boj, asi na tom neco bude
Zrejme prevzala cast meho chovanu, protoze ustrasena teda fakt neni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj manzel je ryba a znam nekolik dalsich a vsechno to jsou sebevedomi, vyrazni lide, co naprosto presne vi, co chteji ![]()
a jinak fakt neexistuje jen 12 typu lidi. jsem blizenec, znam dalsi 3 a kazdy jsme uplne jiny (a to jsme skoro v jednom tydnu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam taky rybu a je to takova prusvitna panenka, pamatuje si kazdou krivdu neni citliva, je hooodne precitlivela, byva spis smutna, mluvi tise, ale je hrozne krasna a chytra, krehka. Potrebuje more lasky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přítel je lev a já ryba a v pohodě. Dcera je beran a je tvrdohlavá jako já, ale zase ji učím té citlivosti a empatii. A taky tě hodně ovlivní okolí a co si prožiješ. Ze mě se teda stala dost tvrdá ryba, sice pod tíhou emocí občas občas ztratím půdu pod nohama, ale umím se hodně rychle zvednout a už vůbec nedovolím manipulaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem taky lev a mám doma dvě děti rybičky a žádný problém není. Ano jsou děti citlivé, ale nemyslím si, že je to znamením, jsou ale taky tvrdohlavé a snaží se prosadit svoje. Pomalé a snadno manipulovatelné moje děti určitě nejsou, jsou živé a tvrdohlavé někdy až moc. Ale je pravda, že já nejsem typický lev, jedině co bych přirovnala ke lvům je moje hříva
. Tak si myslím, že znamení není rozhodující, hlavní je výchova a vztah k dítěti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pety2 píše:
@Hakunamatata
Tak tos mě pobavilaJsme na tom stejně - jsem lev a v září se mi narodí malá rybka, ale dělat si z toho hlavu mě fakt nenapadlo
Myslím, že to zvládnete, asi bych se duševně trochu odprostila od astrálna a bude to v pohodě
pokud porodíš v září, tak dítě bude buď ve znamení panny a nebo váhy. Ryba fakt né.
To by jsi musela přenášet až do konce února nebo března
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina D. píše:![]()
Ty ses od astrálna určitě oprostila, Ryby se rodí v březnu. Teda pokud opravdu nečekáš malou rybku.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hakunamatata ono nezáleží jen na znamení. Také má vliv např. ascendent. Určitě ale také výchova atd…:-) Podle přesného času kdy se tvá dcera narodila si můžeš zjistit její ascendent. Ten ovlivňuje znamení poměrně dost. Je rozdíl být ryba s ohnivým ascendenetem, nebo třeba vodním či vzdušným. ![]()
Příspěvek upraven 01.06.16 v 14:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hakunamatata píše:
@Pety2 s pannami si jako lev rozumím skvěle.
Ja mam manzela lva, jsem panna a se. e me. Znamenima to nebude. Ale on je hranicni lev. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
Ja mam manzela lva, jsem panna a se. e me. Znamenima to nebude. Ale on je hranicni lev.
mě v určitých situacích umí nas.rat kdokoliv. Takže znamením to nebude.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Yasminn píše:
mě v určitých situacích umí nas.rat kdokoliv. Takže znamením to nebude.![]()
![]()
No a hlavne pak ti mali andilci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaciih píše:
Já jsem výše zmiňovaná příšerná Ryba, mamka je Lev a dětství jsem měla úžasné, vycházely jsme spolu skvěle..
A teda znamení je fakt to poslední, co bych řešila ve vztahu ke komukoliv, natož u vlastního dítěte![]()
Já to neřešila u vlastního dítěte, ale všeobecně, že znám tři ryby a je to hrozný s nima, nevim, náhoda
nebo jsou fakt takový? Tomu nevěřim, asi jsem zrovna kápla na ty blbý ![]()
- Citovat
- Upravit
@Mišuna píše:
Ja jsem lev, manzel ryba, syn blizenec.ale je to super, clovek se nenudí
Jo a tchyně je vodnar.
- Citovat
- Upravit
Jsem ryba a koukám, že moc nadšenců tady nemáme
mě teda nenapadlo říct o člověku, že je ryba a proto katastrofa
to je jako o někom říct, že má zrzavý vlasy a proto je špatnej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja znam tri zeny ryby a vsecky proplouvaji financema jak muzou at delajou co delajou finance nemajou
jedna ma 20let blizence, druha mela stira 10let a dalsich 10 let strelce a ta treti je teda sama
ale divat se na znameni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit