Matka lev a dítě ryba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
302
1.6.16 14:09

Tak ja jsem lev a dcera je ryba.ano,je ti trochu boj, asi na tom neco bude
Zrejme prevzala cast meho chovanu, protoze ustrasena teda fakt neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.6.16 14:10

Muj manzel je ryba a znam nekolik dalsich a vsechno to jsou sebevedomi, vyrazni lide, co naprosto presne vi, co chteji ;)

a jinak fakt neexistuje jen 12 typu lidi. jsem blizenec, znam dalsi 3 a kazdy jsme uplne jiny (a to jsme skoro v jednom tydnu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
1.6.16 14:11

Mam taky rybu a je to takova prusvitna panenka, pamatuje si kazdou krivdu neni citliva, je hooodne precitlivela, byva spis smutna, mluvi tise, ale je hrozne krasna a chytra, krehka. Potrebuje more lasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
1.6.16 14:13

Přítel je lev a já ryba a v pohodě. Dcera je beran a je tvrdohlavá jako já, ale zase ji učím té citlivosti a empatii. A taky tě hodně ovlivní okolí a co si prožiješ. Ze mě se teda stala dost tvrdá ryba, sice pod tíhou emocí občas občas ztratím půdu pod nohama, ale umím se hodně rychle zvednout a už vůbec nedovolím manipulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
1.6.16 14:14

Tak já jsem taky lev a mám doma dvě děti rybičky a žádný problém není. Ano jsou děti citlivé, ale nemyslím si, že je to znamením, jsou ale taky tvrdohlavé a snaží se prosadit svoje. Pomalé a snadno manipulovatelné moje děti určitě nejsou, jsou živé a tvrdohlavé někdy až moc. Ale je pravda, že já nejsem typický lev, jedině co bych přirovnala ke lvům je moje hříva :). Tak si myslím, že znamení není rozhodující, hlavní je výchova a vztah k dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.6.16 14:15
@Pety2 píše:
@Hakunamatata
Tak tos mě pobavila :-D Jsme na tom stejně - jsem lev a v září se mi narodí malá rybka, ale dělat si z toho hlavu mě fakt nenapadlo :-D Myslím, že to zvládnete, asi bych se duševně trochu odprostila od astrálna a bude to v pohodě :palec:

pokud porodíš v září, tak dítě bude buď ve znamení panny a nebo váhy. Ryba fakt né. :mrgreen: To by jsi musela přenášet až do konce února nebo března :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.6.16 14:16
@Martina D. píše: :mrgreen: :mrgreen: Ty ses od astrálna určitě oprostila, Ryby se rodí v březnu. Teda pokud opravdu nečekáš malou rybku. :think: :lol:
:palec: :P :mrgreen: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.6.16 14:19

@Hakunamatata ono nezáleží jen na znamení. Také má vliv např. ascendent. Určitě ale také výchova atd…:-) Podle přesného času kdy se tvá dcera narodila si můžeš zjistit její ascendent. Ten ovlivňuje znamení poměrně dost. Je rozdíl být ryba s ohnivým ascendenetem, nebo třeba vodním či vzdušným. :-)

Příspěvek upraven 01.06.16 v 14:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
1.6.16 14:19
@Hakunamatata píše:
@Pety2 s pannami si jako lev rozumím skvěle. ;)

Ja mam manzela lva, jsem panna a se. e me. Znamenima to nebude. Ale on je hranicni lev. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
1.6.16 14:20
@Ondrášovka.N píše:
Ja mam manzela lva, jsem panna a se. e me. Znamenima to nebude. Ale on je hranicni lev. :lol:

mě v určitých situacích umí nas.rat kdokoliv. Takže znamením to nebude. :mrgreen: :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
1.6.16 14:23
@Yasminn píše:
mě v určitých situacích umí nas.rat kdokoliv. Takže znamením to nebude. :mrgreen: :lol: :D

No a hlavne pak ti mali andilci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
1.6.16 14:23
@kaciih píše:
Já jsem výše zmiňovaná příšerná Ryba, mamka je Lev a dětství jsem měla úžasné, vycházely jsme spolu skvěle..
A teda znamení je fakt to poslední, co bych řešila ve vztahu ke komukoliv, natož u vlastního dítěte :roll: :nevim:

Já to neřešila u vlastního dítěte, ale všeobecně, že znám tři ryby a je to hrozný s nima, nevim, náhoda :nevim: nebo jsou fakt takový? Tomu nevěřim, asi jsem zrovna kápla na ty blbý :zed:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
1.6.16 14:24
@Mišuna píše:
Ja jsem lev, manzel ryba, syn blizenec. :mrgreen: ale je to super, clovek se nenudí
Jo a tchyně je vodnar. :lol:
:potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
1912
1.6.16 14:27

Jsem ryba a koukám, že moc nadšenců tady nemáme 8o mě teda nenapadlo říct o člověku, že je ryba a proto katastrofa :roll: to je jako o někom říct, že má zrzavý vlasy a proto je špatnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
1.6.16 14:27

Ja znam tri zeny ryby a vsecky proplouvaji financema jak muzou at delajou co delajou finance nemajou :nevim: jedna ma 20let blizence, druha mela stira 10let a dalsich 10 let strelce a ta treti je teda sama :roll: ale divat se na znameni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat