Matka lev a dítě ryba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Jančakecalka píše:
Já to neřešila u vlastního dítěte, ale všeobecně, že znám tři ryby a je to hrozný s nima, nevim, náhodanebo jsou fakt takový? Tomu nevěřim, asi jsem zrovna kápla na ty blbý
Já to nemyslela zle, jen jsem na to trochu alergická, setkala jsem se s tím v práci, kdy nastoupila nová, ne úplně šéfová, ale dost důležitá osoba a první otázka byla, jaký jsem znamení..a po oznámení Ryb se se mnou víc už nebavila
![]()
Každopádně mám dvě dobré kamarádky už od dětství a jsme jako Ryby každá úplně jiná. Nejen životními zkušenostmi, ale už jako malé jsme se lišily.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@allluck píše:
Jsem ryba a koukám, že moc nadšenců tady nemámemě teda nenapadlo říct o člověku, že je ryba a proto katastrofa
to je jako o někom říct, že má zrzavý vlasy a proto je špatnej
Mě spíš udivuje, že by měla být citlivá a klidná povaha někomu na obtíž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kaciih píše:
Já to nemyslela zle, jen jsem na to trochu alergická, setkala jsem se s tím v práci, kdy nastoupila nová, ne úplně šéfová, ale dost důležitá osoba a první otázka byla, jaký jsem znamení..a po oznámení Ryb se se mnou víc už nebavila![]()
Každopádně mám dvě dobré kamarádky už od dětství a jsme jako Ryby každá úplně jiná. Nejen životními zkušenostmi, ale už jako malé jsme se lišily..
Kdyz se me nekdo zepta jaky jsem znameni tak rikam ze nevim. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ono na tech znamenich neco bude…u nas doma ja vodnar, dcera a manzel lvi, oboji je to dominantni silny znameni, a je to znat…
takze se nedivim zakladatelce, ze to resi ![]()
- Citovat
- Upravit
@kaciih píše:
Mě spíš udivuje, že by měla být citlivá a klidná povaha někomu na obtíž
asi tak a člověk, když bude chtít být svině, tak prostě bude
je možná fakt, že rybky jsou citlivý, ale no a? lvi jsou zase dominátoři a kvůli tomu bych toho člověka měla odsuzovat? zas dobrý no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halibar píše:
Já jsem panna a porodila jsem - neposkvrněné početí?
že bys byla panna Marie?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jančakecalka píše:Čím to s nima je hrozný? Já jsem taky ryba a samozřejmě znám své slabé stránky, ale mně třeba přijde, že empaticky lidi jsou v životě dost důležitý…Obecně si myslím, že ta typologie lidí dost sedí, ale nikdy bych za to člověka neodvrhla…to je jako bych řekla beran - no to je hrozný, s tou tvrdou hlavou se nedá vyjít, nebo štír - to jsou zákěřný hajzlíci…vždyť se to takhle nedá generalizovat…podle mě jsou znamení dobrý kvuli tomu, že člověk líp zjistí, co ten malej drobeček potřebuje…ryby opravdu potřebujou extrémní množství lásky a spoustu křivd si nesou celý život…
Já to neřešila u vlastního dítěte, ale všeobecně, že znám tři ryby a je to hrozný s nima, nevim, náhodanebo jsou fakt takový? Tomu nevěřim, asi jsem zrovna kápla na ty blbý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manzel je ryba i syn oba jsou citlivy syn teda hodne, taky ma svou hlavu tvrdohlavy.na nej to znameni proste sedi porad nekde v oblacich, ale jinak je to moc prima kluk. urcite hodne zalezi na vychove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halibar píše:
Já jsem panna a porodila jsem - neposkvrněné početí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Heinich píše:
Já znám 2 ryby a obě katastrofa.
No ty jo, dvě ryby, tak to je úplnej reprezentativní vzorek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martinik píše:
No ty jo, dvě ryby, tak to je úplnej reprezentativní vzorek
Mě stačí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak se někdo může strachovat že jeho syn/dcera je/bude jiné znamení než matka
..Přitom ne každá charakteristika znamení sedí na danou osobu a vůbec, je to úplná kravina.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jak se někdo může strachovat že jeho syn/dcera je/bude jiné znamení než matka..Přitom ne každá charakteristika znamení sedí na danou osobu a vůbec, je to úplná kravina.
proč anonym?
![]()
Jinak tady nešlo o to, že dítě bude jiné znamení než matka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě tahle diskuse prostě čílí
asi si na ní vypnu upozornění
já třeba dám taky hodně typově na znamení jako v tom stylu, že jaký je ten člověk typově a to je pravda, to většinou sedí, např. mě to vždycky dost zajímalo, když jsem začínala s novým chlapem, ale že bych to řešila u rodiny nebo dokonce u svého dítěte
nebo že bych o někom řekla, že je hroznej člověk, protože je ryba
to fakt jako nepobírám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit