Matka lev a dítě ryba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
3.6.16 12:03

Mě tahle diskuse prostě čílí :mrgreen: asi si na ní vypnu upozornění :jazyk: já třeba dám taky hodně typově na znamení jako v tom stylu, že jaký je ten člověk typově a to je pravda, to většinou sedí, např. mě to vždycky dost zajímalo, když jsem začínala s novým chlapem, ale že bych to řešila u rodiny nebo dokonce u svého dítěte 8o nebo že bych o někom řekla, že je hroznej člověk, protože je ryba 8o 8o 8o 8o to fakt jako nepobírám :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.16 12:28

@Yasminn
A proč ne anonym?

• Citovat
  • Upravit
19078
3.6.16 13:46
@Anonymní píše:
@Yasminn
A proč ne anonym?

protože anonymu se nemá zneužívat. Třeba proto. Nechápu co je na tvém příspěvku choulostivého, že jsi ho musela psát anonymně. :nevim: :nevim: Asi se za svůj názor stydíš nebo co… :think: :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
4.6.16 07:33
@allluck píše: že bys byla panna Marie? :P :mrgreen:

někdy si tak připadám :D

@Yasminn píše: :lol: :mrgreen: :D A navíc budeš panna až do smrti. Hotová jeptiška :P :mrgreen: :lol:

No a můj syn je taky panna 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
4.6.16 09:55

@Halibar syn bude panak do smrti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4700
4.6.16 09:58

@Hakunamatata Lev naštěstí ryby nežere. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.6.16 10:15

Nic s tím neuděláš, když bude dítě citlivé, snaž se být jemnější, tady není co řešit :) Prostě asi nebýt jak slon v porcelánu. Můj děda byl lev a moje babička ryba, žili spolu od 17ti a měli tři děti, ani jedno nemá žádnou újmu :) Děda byl skvělý člověk a perfektně jim to klapalo až do smrti, je to člověk od člověka. Já osobně nemusím střelce, kozorohy a lvy, ale v životě bych na základě znamení neměla obavu, jak vyjdu s lidmi nebo se svým dítětem. Stejně jako znám úžasné lvy, kozorohy a střelce, tak znám neanesitelné raky (moje znamení), váhy, býky či panny, každý má něco do sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
4.6.16 10:27

http://www.cb.cz/…sunsigns.php?…

Doporučuji, pokud vás to zajímá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.6.16 11:20
@mgdln píše:
@Hakunamatata Lev naštěstí ryby nežere. ;)
:P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.6.16 11:21
@Halibar píše:
No a můj syn je taky panna 8o
:mrgreen: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
4.6.16 11:37

Ahoj já jsem ve znamení panny, ascendent mám v blížencích, desc. v rybách. První dítě je ve lvu, asc.ve váhách a des. v rybách. Druhé dítě ve štíru, asc. ve střelci a des. v panně a manžel je v raku, asc. ve štíru a des. ve lvu.
Vše se vším souvisí, se doplňuje, učí se od sebe, napravuje atd.
Není to o tom: jéééé ty jsi lev a ty ryba…tak to bude tak a tak…hrůza, nebo dobré, nebo takové, makové.
Ne ono to bude, takové jaké si to uděláte, aby vám bylo v tom fajn a to nejdůležitější :
berte se takový jací jste a hlavně dej na svůj úsudek, protože stejně to každý vidí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6006
6.6.16 11:09
@Petulka1234 píše:
Ahoj já jsem ve znamení panny, ascendent mám v blížencích, desc. v rybách. První dítě je ve lvu, asc.ve váhách a des. v rybách. Druhé dítě ve štíru, asc. ve střelci a des. v panně a manžel je v raku, asc. ve štíru a des. ve lvu.
Vše se vším souvisí, se doplňuje, učí se od sebe, napravuje atd.
Není to o tom: jéééé ty jsi lev a ty ryba…tak to bude tak a tak…hrůza, nebo dobré, nebo takové, makové.
Ne ono to bude, takové jaké si to uděláte, aby vám bylo v tom fajn a to nejdůležitější :
berte se takový jací jste a hlavně dej na svůj úsudek, protože stejně to každý vidí jinak.

Pokud máš ascendent v Blížencích, těžko můžeš mít descendent v Rybách ;). (Pokud tedy chápu správně a zkratkou desc myslíš descendent - jinde jsem se s touto zkratkou nesetkala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
6.6.16 13:24
@Alinal píše:
Pokud máš ascendent v Blížencích, těžko můžeš mít descendent v Rybách ;). (Pokud tedy chápu správně a zkratkou desc myslíš descendent - jinde jsem se s touto zkratkou nesetkala).

přesně tak, také mě to hned zarazilo. Ascendent vůči descendentu je vždy posunut přesně o polovinu zvěrokruhu, to znamená o 6 znamení. Takže těžko s ascendetem v blížencích může být descendent v rybách. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
6.6.16 13:26

@Petulka1234 ty ascendenty a descendenty vám tam opravdu nesedí :nevim: :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
6.6.16 13:31

@Alinal ascendent vůči descendentu jsou vždy znamení co jsou přesně na proti sobě ve zvěrokruhu.
Např. ascendentu v rybách odpovídá descendent v panně
ascendent ve střelci má descendent v blížencích atd… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat