Matka lev a dítě ryba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mě tahle diskuse prostě čílí
asi si na ní vypnu upozornění
já třeba dám taky hodně typově na znamení jako v tom stylu, že jaký je ten člověk typově a to je pravda, to většinou sedí, např. mě to vždycky dost zajímalo, když jsem začínala s novým chlapem, ale že bych to řešila u rodiny nebo dokonce u svého dítěte
nebo že bych o někom řekla, že je hroznej člověk, protože je ryba
to fakt jako nepobírám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Yasminn
A proč ne anonym?
protože anonymu se nemá zneužívat. Třeba proto. Nechápu co je na tvém příspěvku choulostivého, že jsi ho musela psát anonymně.
Asi se za svůj názor stydíš nebo co…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@allluck píše: že bys byla panna Marie?![]()
někdy si tak připadám ![]()
@Yasminn píše:![]()
![]()
A navíc budeš panna až do smrti. Hotová jeptiška
![]()
![]()
No a můj syn je taky panna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic s tím neuděláš, když bude dítě citlivé, snaž se být jemnější, tady není co řešit
Prostě asi nebýt jak slon v porcelánu. Můj děda byl lev a moje babička ryba, žili spolu od 17ti a měli tři děti, ani jedno nemá žádnou újmu
Děda byl skvělý člověk a perfektně jim to klapalo až do smrti, je to člověk od člověka. Já osobně nemusím střelce, kozorohy a lvy, ale v životě bych na základě znamení neměla obavu, jak vyjdu s lidmi nebo se svým dítětem. Stejně jako znám úžasné lvy, kozorohy a střelce, tak znám neanesitelné raky (moje znamení), váhy, býky či panny, každý má něco do sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.cb.cz/…sunsigns.php?…
Doporučuji, pokud vás to zajímá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jsem ve znamení panny, ascendent mám v blížencích, desc. v rybách. První dítě je ve lvu, asc.ve váhách a des. v rybách. Druhé dítě ve štíru, asc. ve střelci a des. v panně a manžel je v raku, asc. ve štíru a des. ve lvu.
Vše se vším souvisí, se doplňuje, učí se od sebe, napravuje atd.
Není to o tom: jéééé ty jsi lev a ty ryba…tak to bude tak a tak…hrůza, nebo dobré, nebo takové, makové.
Ne ono to bude, takové jaké si to uděláte, aby vám bylo v tom fajn a to nejdůležitější :
berte se takový jací jste a hlavně dej na svůj úsudek, protože stejně to každý vidí jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulka1234 píše:
Ahoj já jsem ve znamení panny, ascendent mám v blížencích, desc. v rybách. První dítě je ve lvu, asc.ve váhách a des. v rybách. Druhé dítě ve štíru, asc. ve střelci a des. v panně a manžel je v raku, asc. ve štíru a des. ve lvu.
Vše se vším souvisí, se doplňuje, učí se od sebe, napravuje atd.
Není to o tom: jéééé ty jsi lev a ty ryba…tak to bude tak a tak…hrůza, nebo dobré, nebo takové, makové.
Ne ono to bude, takové jaké si to uděláte, aby vám bylo v tom fajn a to nejdůležitější :
berte se takový jací jste a hlavně dej na svůj úsudek, protože stejně to každý vidí jinak.
Pokud máš ascendent v Blížencích, těžko můžeš mít descendent v Rybách
. (Pokud tedy chápu správně a zkratkou desc myslíš descendent - jinde jsem se s touto zkratkou nesetkala).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alinal píše:
Pokud máš ascendent v Blížencích, těžko můžeš mít descendent v Rybách. (Pokud tedy chápu správně a zkratkou desc myslíš descendent - jinde jsem se s touto zkratkou nesetkala).
přesně tak, také mě to hned zarazilo. Ascendent vůči descendentu je vždy posunut přesně o polovinu zvěrokruhu, to znamená o 6 znamení. Takže těžko s ascendetem v blížencích může být descendent v rybách.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petulka1234 ty ascendenty a descendenty vám tam opravdu nesedí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alinal ascendent vůči descendentu jsou vždy znamení co jsou přesně na proti sobě ve zvěrokruhu.
Např. ascendentu v rybách odpovídá descendent v panně
ascendent ve střelci má descendent v blížencích atd… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit