Císařský řez, pohlaví a karty
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Prosim te klidek. Je to kartarka ne doktor. Me rekla v odstupu nekolika let ze svatbu nevidi a uz jsem byla vdana 2×. Jasne ze muzes rodit prirozene
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně já na tyhle věci nevěřím, takže si myslím, že klidně můžeš rodit normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Posledně se trefila, šla jsem nečekaně na akutního císaře a i ten chlapeček vyšel…Teď se vyplnilo těhotenství, i když tomu jsme šli naproti sami. ![]()
- Citovat
- Upravit
Prosím tě, nevěř blábolům kartářky. Holt se náhodou trefila nooo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych byla ráda, kdyby se to tentokrát nesplnilo, ale zatím se mi vše od ní plní. ![]()
- Citovat
- Upravit
Nech to jak to je a nestresuj se podivnou předpovědí. Těš se na dítě a kartářce pak pošli sms jak jsi šťastná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Kartářka mi před 2 lety již správně předpověděla druhého chlapečka i císařský řez. Před časem jsem u ní byla znova a říkala mi, že velice brzy budu opět těhotná a že to bude opět chlapeček. Navíc mi říkala, že to bude opět císař
, prvního jsem rodila normálně. Teď jsem asi těhotná a mám strach z toho císaře..je možné že se spletla? Jak to může vědět?
Vždyť přece po 2 letech od císaře můžu rodit už normálně…
Tak to je vtipný
Ty za ní teda chodíš, protože jí ty předpovědi vycházejí a teď se ptáš, jak to může vědět? Sím tě, ještě ani teda nevíš jistě, jestli jsi těhotná a už se nervuješ z císaře? A není to náhodou jedno, jak půjde to dítě ven?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Kartářka mi před 2 lety již správně předpověděla druhého chlapečka i císařský řez. Před časem jsem u ní byla znova a říkala mi, že velice brzy budu opět těhotná a že to bude opět chlapeček. Navíc mi říkala, že to bude opět císař
, prvního jsem rodila normálně. Teď jsem asi těhotná a mám strach z toho císaře..je možné že se spletla? Jak to může vědět?
aha, už to chápu, pardon. 1. porod ok, 2. sekce ![]()
Příspěvek upraven 15.05.16 v 14:45
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já bych byla ráda, kdyby se to tentokrát nesplnilo, ale zatím se mi vše od ní plní.
no hele takhle, pokud se ti od ní všechno plní, takbych šla ais na císaře dobrovolně. budeš to mít stejně v hlavě, a psychika je u normálního porodu hodně zásadní…hlavně že ti předpovídá zdravý mimi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fragola píše:
Tak to je úspěšná věštba
já to teda pochopila, že první rodila normálně, druhý císařem, dle předpovědi, a te´d čeká 3. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@slavuska1 píše:
no hele takhle, pokud se ti od ní všechno plní, takbych šla ais na císaře dobrovolně. budeš to mít stejně v hlavě, a psychika je u normálního porodu hodně zásadní…hlavně že ti předpovídá zdravý mimi
Právě. Taky bych řekla, že si o porodu rozhodla už dávno.
- Citovat
- Upravit
@slavuska1 Já vím, už mi to došlo
To víš, chyba mezi klávesnicí a židlí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bohužel se trápím, protože císař byl hrozný zážitek a do poslední chvíle to vypadalo, že budu rodit normálně, nebyla jsem na to připravená, doufala jsem, že se to nevyplní. A těhotná jsem podle testu, u doktora jsem ještě nebyla. Kdyby tady třeba byla nějaká kartarka, která by mi vysvětlila, jak se dá tohle předpovědět, jestli to jen hádají nebo jsou na tohle přímo karty?
- Citovat
- Upravit
@slavuska1 přesně tak, 2 chlapečky už mám, jednoho přirozeně, druhého císařem pro hypoxii plodu.
- Citovat
- Upravit
Kartářka mi před 2 lety již správně předpověděla druhého chlapečka i císařský řez. Před časem jsem u ní byla znova a říkala mi, že velice brzy budu opět těhotná a že to bude opět chlapeček
. Navíc mi říkala, že to bude opět císař