Věštba z dlaně Brno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
věštba z dlaně Brno
Zdravím, tak trochu by mě zajímala věštba z dlaně v Brně či Blansku, nemáte s něčím podobným zkušenosti a případně mi někoho doporučit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tlasta: za co dávám svoje peníze, by vám mohlo být jedno.
a hlavně mně spíš zajímá ten pocit z toho než abych tomu věřila nebo podstupovala opakovaně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelynee jako máte pravdu, je mi to jedno. Jen pro ten pocit no. To není nic proti Vám. Já jen nemám rád ty podfukáře a pseudo media, co z lidí jen tahají peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tlasta píše:
@Evelynee jako máte pravdu, je mi to jedno. Jen pro ten pocit no. To není nic proti Vám. Já jen nemám rád ty podfukáře a pseudo media, co z lidí jen tahají peníze.
nebo se ty peníze dají vyhodit z okna… ale jestli chcete tak vám něco vyvěštím z chlupů v podpaždí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabrriel: mám tu logr ve french presu, ten by vám nestačil? nedávno sem se holila, to byste toho moc nevyvěštil…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelynee píše:
@gabrriel: mám tu logr ve french presu, ten by vám nestačil? nedávno sem se holila, to byste toho moc nevyvěštil…
tak ještě můžem zkusit chloupky v ohanbí
s kávou si moc nerozumím ![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelynee píše:
To nevím, co by tomu řekl manžel…
můžu to zkusit i u něj… ale s monoklem se věští špatně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabrriel: on má skoro 2 metry, to by asi neskončilo jen monoklem (pokud nejste podobného vzrůstu a vaše váh se neblíží 120 kg…)
a těžko by mi pak věřil otcovství 2. potomka, tak byste si nás musel asi osvojit, což by vás ta věštba vyšla asi draho… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evelynee píše:
@gabrriel: on má skoro 2 metry, to by asi neskončilo jen monoklem (pokud nejste podobného vzrůstu a vaše váh se neblíží 120 kg…)a těžko by mi pak věřil otcovství 2. potomka, tak byste si nás musel asi osvojit, což by vás ta věštba vyšla asi draho…
tak párátko nejsem, ale těchto rozměrů nedosahuji. Ale taky by u toho nemusel být
. Na druhou stranu, co takhle místo placení za věštbu koupit nějaké dobré vínko a mls k tomu a probrat svou budoucnost se svým mužem? Bude to podle mě to nejlepší pro získání představy o tom co bude…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
obchod s farmářskými produkty
@gabrriel: jelikož sem v 5.měsíci, tak víno nemůžu a muž má plnou skřín vína, tulamorky a já nevím čeho všeho… no nic, nechme debaty… ne že by to nebylo plodné, nicméně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jako podfukáři jsou všude, ale podle mé zkušenosti je potřeba jít na doporučení. O nikom, kdo čte z ruky nevím, ale pokud jsi těhotná, tak to neřeš. Nevím, kdysi jsem četla, že těhotná žena by se měla držet dál od věštění apod. Já to tedy radši dodržela… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit