Věštba z dlaně Brno

2034
9.5.16 14:08

věštba z dlaně Brno

Zdravím, tak trochu by mě zajímala věštba z dlaně v Brně či Blansku, nemáte s něčím podobným zkušenosti a případně mi někoho doporučit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
9.5.16 14:10

To raději dejte ty peníze na psí útulek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
9.5.16 14:12

@Tlasta: za co dávám svoje peníze, by vám mohlo být jedno. :D a hlavně mně spíš zajímá ten pocit z toho než abych tomu věřila nebo podstupovala opakovaně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.5.16 14:16

@Evelynee jako máte pravdu, je mi to jedno. Jen pro ten pocit no. To není nic proti Vám. Já jen nemám rád ty podfukáře a pseudo media, co z lidí jen tahají peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.5.16 15:19
@Tlasta píše:
@Evelynee jako máte pravdu, je mi to jedno. Jen pro ten pocit no. To není nic proti Vám. Já jen nemám rád ty podfukáře a pseudo media, co z lidí jen tahají peníze.

nebo se ty peníze dají vyhodit z okna… ale jestli chcete tak vám něco vyvěštím z chlupů v podpaždí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
9.5.16 15:31

@gabrriel: mám tu logr ve french presu, ten by vám nestačil? nedávno sem se holila, to byste toho moc nevyvěštil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.5.16 15:34
@Evelynee píše:
@gabrriel: mám tu logr ve french presu, ten by vám nestačil? nedávno sem se holila, to byste toho moc nevyvěštil…

tak ještě můžem zkusit chloupky v ohanbí :think: s kávou si moc nerozumím :roll:
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
9.5.16 15:40

To nevím, co by tomu řekl manžel… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.5.16 15:44
@Evelynee píše:
To nevím, co by tomu řekl manžel… ;)

můžu to zkusit i u něj… ale s monoklem se věští špatně :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
9.5.16 15:57

@gabrriel: on má skoro 2 metry, to by asi neskončilo jen monoklem (pokud nejste podobného vzrůstu a vaše váh se neblíží 120 kg…) :D a těžko by mi pak věřil otcovství 2. potomka, tak byste si nás musel asi osvojit, což by vás ta věštba vyšla asi draho… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.5.16 16:16
@Evelynee píše:
@gabrriel: on má skoro 2 metry, to by asi neskončilo jen monoklem (pokud nejste podobného vzrůstu a vaše váh se neblíží 120 kg…) :D a těžko by mi pak věřil otcovství 2. potomka, tak byste si nás musel asi osvojit, což by vás ta věštba vyšla asi draho… :)

tak párátko nejsem, ale těchto rozměrů nedosahuji. Ale taky by u toho nemusel být :mrgreen:. Na druhou stranu, co takhle místo placení za věštbu koupit nějaké dobré vínko a mls k tomu a probrat svou budoucnost se svým mužem? Bude to podle mě to nejlepší pro získání představy o tom co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
9.5.16 16:24

obchod s farmářskými produkty

@gabrriel: jelikož sem v 5.měsíci, tak víno nemůžu a muž má plnou skřín vína, tulamorky a já nevím čeho všeho… no nic, nechme debaty… ne že by to nebylo plodné, nicméně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
10.5.16 17:08

Tak jako podfukáři jsou všude, ale podle mé zkušenosti je potřeba jít na doporučení. O nikom, kdo čte z ruky nevím, ale pokud jsi těhotná, tak to neřeš. Nevím, kdysi jsem četla, že těhotná žena by se měla držet dál od věštění apod. Já to tedy radši dodržela… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat