Sny o vypadlých zubech

Anonymní
2.6.16 09:24

Sny o vypadlých zubech

Pekný deň dievčatá,
Mám na Vás všetky otázku, ja tu už naozaj idem zošaliet.
MÁm velmi dobrého kamaráta, naozaj velmi dobrého :srdce:
ide o to že sme sa dajako povadili a v pondelok som od neho dostala poslednu smsm na viber cca o pol dvanástej naobed.od tej doby nič. nečita sms, to na viberi ukáže, dnes je štvrtok a stále nic. večer som skúšala volat a zvonilo to a ráno už bol nedostupný.
Ide o to že už sme sa vela krát poškriepili, ale toto sa ešte nikdy nestalo. Mám naozaj velký strach a silný pocit že sa mu niečo stalo, a tuto noc sa mi dokonca snívalo že mi vypadli zuby. Čítala som že to je smrt!!! :,( :,( :,(
Moja otázka teda smeruje tu. Stlo sa Vám, že ak sa Vám o tom snívao taaak naozaj ak niekto umrel?? Prosím o odpovede lebo ja sa idem zbláznit. som na dne :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
2.6.16 09:27

Říká se to, mně se často zdá, že mi padají zuby. Je to dáno mou fóbií ze zubaře. Nejhorší věc na světě pro mě. Proto mám často sny o zubech. A žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
2.6.16 09:28

Absolutní nesmysly :roll: :zed:, jak něčemu takovému může člověk věřit, to nechápu…o vypadlých zubech se mi zdálo x-krát - nikdo neumřel. Milionkrát se mi zdálo o tom, jak můj otec zemřel a zařizujeme pohřeb - dosud je naživu. O mojí mamince se mi takto nezdálo ani jednou - už zemřela…takto by člověk mohl pokračovat donekonečna… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1318
2.6.16 09:30

Sny o padajících zubech prý znamenají problém v mezilidských vztazích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

Měla jsem před víc než rokem sen, kdy mi vypadaly všechny zuby do dlaně, viděla jsem krev, kořeny zubů… no fuj. Taky mě to vyděsilo, fobii se zubařů nemám, ani nemám žádný problém se zuby, abych se třeba bála, že mi vypadají… nic se nestalo a věřím, že nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767

@Gerberka Ono se právě říká, že když se ti zdá o něčí smrti, tak to znamená, že bude žít ještě dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.6.16 09:35
@Anonymní píše:
Pekný deň dievčatá,
Mám na Vás všetky otázku, ja tu už naozaj idem zošaliet.
MÁm velmi dobrého kamaráta, naozaj velmi dobrého :srdce:
ide o to že sme sa dajako povadili a v pondelok som od neho dostala poslednu smsm na viber cca o pol dvanástej naobed.od tej doby nič. nečita sms, to na viberi ukáže, dnes je štvrtok a stále nic. večer som skúšala volat a zvonilo to a ráno už bol nedostupný.
Ide o to že už sme sa vela krát poškriepili, ale toto sa ešte nikdy nestalo. Mám naozaj velký strach a silný pocit že sa mu niečo stalo, a tuto noc sa mi dokonca snívalo že mi vypadli zuby. Čítala som že to je smrt!!! :,( :,( :,(
Moja otázka teda smeruje tu. Stlo sa Vám, že ak sa Vám o tom snívao taaak naozaj ak niekto umrel?? Prosím o odpovede lebo ja sa idem zbláznit. som na dne :,( :,(

smrt nesmíš brát jako takovou je to o tom, že smrt ti říká, že v tvém životě něco končí vztah, práce atd. je to ukončení něčeho co v tvém životě nemá co dělat.
Sny si musí vyložit každý sám po svém spíš intuitivně, protože každý je v jiný situaci a tudíž každý symbol může znamenat úplně něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.16 09:35

Zatial ste ma potešili.
Možno to bol sen sposobený tým, ako si myslím že už nieje medzi živými :,( ale som naozaj velmi vydesená, cela sa trasiem, iba plačem, vobec nespím, nič nejem.
K je naozaj nažive a toto je nejaké nedorozumenie, ach bože!!
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
20767
2.6.16 09:38
@Anonymní píše:
Zatial ste ma potešili.
Možno to bol sen sposobený tým, ako si myslím že už nieje medzi živými :,( ale som naozaj velmi vydesená, cela sa trasiem, iba plačem, vobec nespím, nič nejem.
K je naozaj nažive a toto je nejaké nedorozumenie, ach bože!!
Zakl.

A to nemůžeš od nikoho zjistit, co s ním je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
2.6.16 09:39

Sny pouze odráží tvé pocity, žádným způsobem nemohou předvídat budoucnost či odrážet skutečnosti, které se někde dějí a ty o nich nemáš ani páru. Mohou poukazovat pouze na tvé strachy a myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.16 09:48
@radkka píše:
A to nemůžeš od nikoho zjistit, co s ním je?

N jeho rodinu kontakt nemám. Skusila som cez FB písat jeho sestre, a teraz emailoom jeho šéfovi.
ale zatial nikto nič.
S jeho rodinou sa osobne nepoznám, no aj tak som to riskla.

• Citovat
  • Upravit
20767
2.6.16 09:51
@Anonymní píše:
N jeho rodinu kontakt nemám. Skusila som cez FB písat jeho sestre, a teraz emailoom jeho šéfovi.
ale zatial nikto nič.

A nepřeháníš to trochu? :nevim: Promiň, ale třeba chce mít jen klid, napsat jeho sestře by se ještě dalo pochopit, ale šéfovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.16 09:54
@radkka píše:
A nepřeháníš to trochu? :nevim: Promiň, ale třeba chce mít jen klid, napsat jeho sestře by se ještě dalo pochopit, ale šéfovi?

Ja si priznávam že som paradoidná až moc, on je totiž vodič kamionovej dopravy, jho sestry na fac moc nechodia, a šéf viem že je koli práci na internete stále. ja sa sama za seba hanbím, ale potrebujem zistit čo sa stalo. my sme od seba vzdialený stovky km.

• Citovat
  • Upravit
9935
2.6.16 09:57
@Anonymní píše:
ale zatial nikto nič.

8o promiň, ale není toto už trochu moc. :nevim: Asi takto, chápu tvůj strach, ale nemůžeš to takhle přehánět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
2.6.16 10:01
@Anonymní píše:
Ja si priznávam že som paradoidná až moc, on je totiž vodič kamionovej dopravy, jho sestry na fac moc nechodia, a šéf viem že je koli práci na internete stále. ja sa sama za seba hanbím, ale potrebujem zistit čo sa stalo. my sme od seba vzdialený stovky km.

Ale je to kamarád, ne manžel, který najednou zmizel. Tohle přece dělat nemůžeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat