Budoucnost od duchů
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zkoušely jsme vyvolávat duchy se spolubydlící na koleji, když jsme byly v prváku na VŠ. Měly jsme z toho pr.del, ale po tom, co se z ničeho nic pohnula čajivá svíčka o několik cm, jsme se málem podělaly
. Od té doby jsme tak kravský nápad neměly. Nikdy bych to už neudělala. S takovými věcmi neradno zahrávat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallya Vyvolávání duchů je hodně nebezpečné, bojím se toho jak čert kříže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Duchy jsem vyvolávala jako dítě v lázních. Jedna holka z pokoje mě pak práskla, protože se bála, a mě málem poslali domů. A to jsem vždycky byla takový svatoušek.
Dnes už bych si nezahrávala. Budoucnost jsem si vykládala akorát z karet, něco málo mi i vyšlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevyvolávat, nevolat je a když už, tak nevěřit a omluvit se za rušení a vůbec je to uplně debilní nápad..
Duší je všude až až a u vyvolávání duchů se Vás chytí dušičky, které jsou zaseklé na zemi, tedy jenom lidi bez těla, nejsou napojení nahoru, neřeknou Vám žádné věštby, maximálně to, co je zrovna napadne, protože je to strašná sranda tahat takhle lidi za nos. Ve smutnějším případě se toho chytí dušička, která skutečně hledá pomoc a snaží se na sebe upoutat pozornost.. A průser pak je, když se Vás chytí opravdu negativní duše, které se na Vás nalepí a straší dlouhodobě, berou Vám energii, lezou do snů, blikají žárovkami, vržou dveřmi apod.. to je pak radost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Ty tomu nějak víc rozumíš, nebo se tím zabýváš?
Taky jsem si myslela že jde o těhotenskou diskusi tak jsem to přešla. To kdybych věděla nakouknu dřív. Tohle téma mě na jednu stranu zajímá a na druhou děsí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mě to děsí, a jak jsem řekla už to víckrát zkoušet nehodlám.
Bylo to, ale strašně zajímavé. S kamarádkou jsme se strašně báli, drželi jsme se strašně pevně, ale najednou jak jsme je,,vyvolali" tak jsme se bát přestáli. Ten kdo na duchy nevěří, tak se mu to bude zdát jako totální kravina, upřímně, kdybych to nezažila na vlastní kůži, tak bych tomu asi taky vůbec nevěřila.
Ptali jsem se na různé otázky do budoucnosti, zatím se nic nevyplnilo, asi nebyla ani možnost. Ale čekám, zda to bude pravda ![]()
Asi jsme je špatně odvolali a v noci se každému kdo tam byl něco nezdálo, bouchali dveře, pištěli děti,(byla noc) a furt něco bouchalo na podlaze. Když si na to vzpomenu tak je mě zle, a bojím se ještě teď :/
Proto už to zkoušet nikdy nebudu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruzovaprincezna Rozumím a zabývám.
Je tady moře diskuzí o duších, kde jsem dávala odkazy na knihy, vysvětlovala kde co.. v nevysvětlitelných záhadách, v „syn vidí duchy“ myslím atd.. ale kdyby náhodou, ráda na cokoli odpovím.
Vidíš, tuším jsem tam ještě na cosi neodpověděla a mám chvilku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Mě by jenom zajímalo ještě jsem se na to nikoho neptala jestli by vyvolávání duchů mohlo způsobit i třeba psychické problémy. My jsme to s kámoškou tehdy dost přeháněly. Mě se potom objevily sklony k sebeubližování (byla jsem ale i na psychologických testech a tam se nic takovýho nepotvrdilo) tehdy vždycky okolo úplňku to na mě prostě nějak padlo - neuvěřitelná úzkost a už to bylo..Nerada bych to tu nějak podrobněji pitvala, přece už mě může někdo poznat i podle profilovky a nerada bych pro někoho vypadala jako blázen..Ale dělo se, nějakých ze 5let. Když si na to zpětně vzpomenu tak ani nevím proč to tak bylo, ale na tohle dost věřím a myslím že se to tehdy dělo protože se mě chytnul nějaký ten špatný duch jak jsi psala..Myslíš že by třeba bylo možné i něco takového..Kamarádka potom měla zase hrozné problémy s usínáním, taky ale dlouhodobě..Zbytek upozorňuji že nejsem žádný blázen, u psychologa jsem byla a vše naprosto o. k. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Ještě jsem chtěla dodat že vlastně všechno tohle se dělo přes pubertu a to se člověk chová všelijak, že..Takže by mě zajímalo když se tím zabíváš, jestli by jsi to připisovala spíš těm duchům, nebo třeba blbé pubertě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruzovaprincezna Tak v tomto případě je možnost taková i taková. Následky, které popisuješ jak u sebe, tak u kamarádky, jsou velice časté v případě přítomnosti nějaké dušičky, ale taky jsou běžné u hormonálních výkyvů, u negativních programů z dětství, u následků vlivem prožívaných událostí, atd. Co se týká duší, když mi lidé píší v této tématice kvůli sobě, je to většinou kvůli vyčerpanosti, nepochopitelným zdravotním problémům, kde doktoři nic nenachází, špatný psychický nebo nervový stav, náladovost, podrážděnost, nervozita, hádavost až agrese, špatné sny a celkově problémy se spaním, pocit strachu v jinak běžných situacích (například v noci při cestě na záchod, pocit strachu osamotě v místnosti), pocit, že člověka někdo sleduje.. u horších dušiček mi pak lidé píší o pocitu cizích myšlenek, slýchání hlasu, pocitu dušení v noci, sedání na hruď, hlazení chladnou rukou.. a úplněk je takový aktivátor, všechny energie a jejich projevy vždycky násobí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Hm,tak vidíš to, těžko říct. Já se třeba strašně moc bojím tmy, mám strach že se mi zjeví nějaký duch. Přes den úplně v klidu ale jak se setmí je to v pr..,bojím se vždycky a kdekoliv, připadám si taková nejistá a bojím se.Jak musím jít někam po tmě okamžitě rožínám, nejhorší by bylo kdybych měla zůstat sama doma, to bych se asi pominula..Jednou to tak vyšlo že jsem byla doma sama přes noc, tak jsem se musela opít abych vůbec usnula..Tady v tom jsem pořád jak nějaký malý děcko. Přestala jsem kvůli tomu sledovat všelijaký horory a hnusný věci už asi v 15ti. Až malej bude ve věku, kdy bude volat s pokojíčku že tam má strašidlo, bude tam chodit otec.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kallya Taky bych to už nedělala, ale tehdy jsme byly mladý a blbý..Stejně je to zvláštní že něco takovýho existuje..Dívala jsi se do té diskuse „syn vidí duchy“,já jenom tak zběžně. My jsme se tehdy s tou kámoškou taky ptaly na budoucnost ale ne až tak dalekou abych Ti teď mohla potvrdit jestli to pravda je nebo ne..(ať teda tak daleko pořád nevybočuji z Tvého původního tématu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruzovaprincezna No ono se nevylučuje, že u Tebe někdo pořád je. Člověk si může po letech na něčí přítomnost zvyknout, nebo respektive na projevy si zvykne s tím, že " to tak prostě má" apod. Zkontrolovat osobu zpětně x let, jestli u sebe někoho měla je těžko, pracuji s tím, co je teď, co se týká duší teda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elata Jen tak zběžně jsem nahlídla do té diskuse a ta mi úplně připomněla, že ta kamarádka byla ještě i u paní která se zabývá taky něčím podobným. Taky má doma syna (jak tam psala jedna paní) a vidí duchy. Mají komůrku a tam ty duše odvádí. Pomáhá nejen svému synovi ale i ostatním lidem.Taky dělá to že pokud má člověk zdravotní nebo psychický problém vrací lidi do minulých životů a hledá příčinu problému. Úplně do podrobna už to nenapíšu je to 15-16let, musely by jsme se o tom zase s kamarádkou pobavit.Ale napadlo mě že bych se mohla pokusit tuhle paní kontaktovat, aby se na mě mrkla jestli se mě náhodou stále třeba někdo nedrží, třeba by se mi pak trochu líp žilo..To není špatný nápad asi, že? Neznáš nějakou takovou paní z Hranic na Moravě náhodou? Nemáte třeba nějaký celorepublikový srazy nebo něco takového..Jméno už Ti ale neřeknu je to dlouho, musela bych to znovu pozjišťovat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ruzovaprincezna Tak tu paní bohužel neznám, ale podívat se Ti na to můžu i dálkově. Případně Ti pošlu odkaz na stránky, můžeš se na to mrknout. Přes odvod duší můžu odkázat do Uherského Hradiště, já bydlela do března na Vsetíně, ale bohužel, už jsem v Krnově, v Liberci taky někoho mám, ale co se týká dušiček, i dalších spousty věcí, není problém dálkově. A ta metoda, co prošla Tvoje kamarádka bude pravděpodobně regrese (hlubinná abreaktivní psychoterapie).
U té je to dost ošemetné, může pomoct výborně, ale může taky vyvolat miliardu otázek a spíš věc zkomplikovat, pokud se vůbec podaří, ne u každého a ne vždycky to jde. Většinou klienty posílám radši na kineziologii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit