Ochrana před duchy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ochrana před duchy
Prosím o vyzkoušené rady jak se ochránit před duchy ![]()
Cítím se doma nejistě již roky, od mala v něm slýchávám dupání a občas bouchnutí dvěří, ale vždy jsem si myslela, že je to průvan. Nedávno jsem v noci viděla i přes rozsvícené světlo hodně rychlý pohyb v místnosti v podobě světlého obláčku/mlhy. Můj 4 letý chlapeček se už delší domu budí s pláčem a stěžuje si na pány. Jeden ho prý plácal a škrábe nám strop, druhý nemá oči a má jen kosti a běhá kolem něj po čtyřech, třetí má vykulené oči, dlouhé vlasy a vychází ze zrcadla. Začalo se to zhoršovat návštěvou v domě jeho zemřelého dědy. V noci nás děda budil šoupáním papírových tašek po zemi (všichni tři s manželem jsme nemohli spát), k ránu nás kluk probudil, když odpovídal dědečkovi, jak se dobře vyspinkal a že má radost z dárečků - děda asi hledal v té tašce i něco pro sebe… (děděčka si kluk skoro nepamatuje, byl mimino, viděli se chvilku a my o něm před ním skoro nemluvíme)
Bojím se nějaký rituál provést, aby se to nezhoršilo, když to udělám špatně…co máte vyzkoušené? Červené stuhy, svíčky v rohu, sůl, pentagramy, kde kupujete bylinky (škapulíře)?
Já jsem podědila po své babičce, která měla širší vědění, cítění a bojím se využívat ho víc. Maximálně kouknu do karet. Kdyby tu babička byla, mohla by poradit
Takhle nemám za kým jít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sama bych se do toho nepouštěla, ale pečlivě na to někoho vybrala. S tím ale bohužel neporadím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobiskovomaminka sama nedělej nic.. Existuje hodně skupin, co se tím zabývá.. např v brně je spolek pro parapsychologii - jmenuje se sisyfos, zagoogli, uričtě předají další kontakty.. sama nedělej vůbec nic, můžeš to zhoršit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě strasila sousedka. zabila se mi před oknem, skokem z okna.od té doby v noci rány do okna, čím víc jsem se bála, tím to bylo intenzivnější. pomohlo mi intenzivně prosit archanděla Michaela, ať ji odvede do světla. kamarádce také takto pomohl s babičkou tímhle nic nezkazis, je to jen prosba. jinak pry pomahá pálit šalvěj, ale existuje spousta lidí co by ti mohli pomoci, zkus hledat na netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, pro Tebe bohato stačí, když zapálíš bílou svíčku, pomodli se (pokud si věříci - jinak je zajímavé že tyhle věci se dejí i ateistům) a nech to být. Chápu tvůj strach z toho, já mám taky takovej dar, že cítim, ale já mám z toho taký strach, že se bojím si vykládat i karty. Opravdu nic nedělej sama, u nás pomáhalo, když jsme dali byt vysvětit - můžeš požádat i místního faráře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fikcia
většinou se to děje nevěřícím - asi aby uvěřili
jako já mám takové zážitky odmala, ale fakt mi to nepřesvědčilo, stejně jsem nevěřící (co se týče boha).. zapálit svíčku a modlit se je zbytečenost
pokud tam fakt cos je, tak to nepomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim, ze bujna fantazie a vira dela svoje. Doporucila bych se trochu vice zajimat o exaktni vedy a mene o nadprirozeno (nemyslim to zle, ani jako vysmech).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bobiskovomaminka Na facebooku je skupina Paranormální jevy kolem nás, každou chvilku tam potřebuje někdo poradit, je tam celkem dost lidí co mají s para zkušennosti, případně dají kontakt na někoho kdo se tím zabýva. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Síce to duchy nodežene, ale Ty budeš mít pokoj na duši. Chápu, že v Boha nevěříš… no mohla by jsi zkusit alespon to vysvěcení bytu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mer11 píše:
Mě strasila sousedka. zabila se mi před oknem, skokem z okna.od té doby v noci rány do okna, čím víc jsem se bála, tím to bylo intenzivnější. pomohlo mi intenzivně prosit archanděla Michaela, ať ji odvede do světla. kamarádce také takto pomohl s babičkou tímhle nic nezkazis, je to jen prosba. jinak pry pomahá pálit šalvěj, ale existuje spousta lidí co by ti mohli pomoci, zkus hledat na netu.
to je přesný. mně na kolejích chodil kdosi kolem postele těžkým šoupavým krokem… dokud jsem se bála a měla rozsvícenou v noci lampičku pořád strašil. Jak jsem se jednou nasrala, zhasla a řekla si, už mě to neba a ignorovala to šoupání, šel o pokoj dál a já už měla klid
![]()
zakladatelko, u vás je to trochu těžší případ, určitě bych se někde poradila.
Sorry za anonym, nechci aby se o mě vědělo, že sem trošku cáklá ![]()
- Citovat
- Upravit
https://www.fairtrademarket.cz/…chu-d338.htm?… Soporučuji tento amuletek, ruční fairtrade výroba a kamarádka ho kupovala dceři, bála se usínat a opravdu pomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hurvínek: On tam měl duchy? A pročpak si nevyvětral? ![]()
Doporučil bych dát malému náramek, který předtím v kostele namočíš do svěcené vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky doporučuji vysvěcení bytu, i když třeba nejsi věřící. Zkus kouknout na www.vojtechkodet.cz Je to kněz, exorcista - asi fakt ví o čem ve svých článcích mluví. Třeba Té to inspiruje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně nedoporučuji žádné skupiny paranormálních jevů všichni to jsou podvodníci co akorát tahají z lidí peníze, to samé zde je pár maminek co se tím zabývají ale ty si spíš tím chtějí přivydělat na mateřské. Pokud má někdo takovou moc a může odvádět duchy tak to má dělat zadarmo
protože to je dar od boha
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak na čištění prostor pomáhá když si vezmete misku do které nasypete sůl na to dáte čajovou bílou svíčku zapálite jí a necháte dohořet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit