Ochranná síť do oken

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
5.5.16 18:14

@Meroe Ale ty site na ramu jsou delane tak, ze je tam proste das a okno s nima normalne zaviras a otviras, jinak by to prece nemelo smysl? Vyndavaci se delaly podomacku, kdyz jsem byla mala, ale to uz bylo v minulem stoleti ;) To byly drevene listy a mezi to pripinackama napnuta sit a vkladalo se to do otevreneho okna. Pamatuju si to jako by to bylo dnes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
5.5.16 18:29

@Amys
To je možný, já se o to nikdy nezajímala… ale vezmu zavděk i historickou vychytávkou, pořád lepší než poštípaný a opuchlý dítě :lol:

• Citovat
  • Upravit
20777
5.5.16 20:27

@Meroe Fakt se neboj, dneska to ma jen tenky pacicky, za ktere to prichytis za ram okna a fungujes s tim, jakoby tam zadna sit nebyla. Nevyhoda je pouze to, pokud mas na okne kvetiny, ktere potrebujes zalevat, to pak tu sit musis vyndavat, jinak to opravdu neni potreba (teda zalezi jste na tom, jak casto myjes okna :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
6.5.16 09:22

@Amys
A máš nějaký konkrétní tip na výrobce (dodavatele)?

• Citovat
  • Upravit
20777
6.5.16 12:34

@Meroe Nemam, nam to delali primo s oknama a kdo to byl, si uz nepamatuju. Mame okna (a site) skoro osm let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.5.16 15:42

@Meroe nám to dělala přímo Vekra spolu s oknama, ale udělají to na svá okna i dodatečně. Normálně si představ že ta síť jezdí jako roleta, ale zvenku a po stranách to přodržují drážky aby ve větru nevlála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
11.5.16 16:30

@Visnule Tak to mi prijde jako lepsi zpusob :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
11.5.16 18:27

@Visnule
Nemám Vekry :zed: čert mi byl dlužnej nestandardní okna :cert:
Takže vlastně nevím, jaký sítě tam dát. Nezbyde mi, než se obrátit na nějakou firmu, která mi to zaměří a pak na faktuře osolí :zed:

• Citovat
  • Upravit
20777
4.6.16 08:04

Tak jen jsem chtela po zkusenostech s kroupama napsat, ze site delane na miru (takze ram, kterej se upevnuje za plechove pacicky k ramu okna) napor krup zvladly, kdezto takove ty site, co si clovek ustrihne a namontuje sam, jsou jako reseto… Nastesti jsme meli jen jednu v koupelne, kde mame stare okno, takze jsme tam nechteli nechat delat na miru. No ale aspon to ty kroupy zbrzdilo :roll: Okno vedle, co sit nemelo, je na padrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí