Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak asi sama vidíš, že hnědá to nebude 😅 a zelená taky ne. Prostě modrá. Max ještě trošku změní odstín, ale barva už se nijak rapidně nezmění.
@Ronyx píše:
Tak asi sama vidíš, že hnědá to nebude 😅 a zelená taky ne. Prostě modrá. Max ještě trošku změní odstín, ale barva už se nijak rapidně nezmění.
Nedělej závěry. Moje dcerka se dobrala od modrých až po hnědo zelenou. Když jsem kolem roku začala říkat, že jí tmavnou oči a že bude mít hnědý, tak mi to nevěřili, všichni viděli modrou. No, není modrooká.
@Malineka píše:
Vždyť se to vybarvuje až do 6. měsíce.
já myslím, že do roka
@Janli píše:
Do tří let holky….
zrovna jsem to hledala a fakt teda koukám, je tam rok až tři. To jsem zvědavá, vnouček má zatím krásně modrá očka, blond vlásky
@Anonymní píše:
Krásné odpoledne, davam sem fotky našeho chlapečka. Má přesně dnes 3mesice. Zajímá me jaké oči se vyklubou. A vy určitě máte nějaké zkušenosti.
Jinaj já oči hnědé kolem zorničky pak zelená.
Manžel úplně světle zářivé modré.
Naš mladší syn take úplně žarive modré jako tatínek.
Taky mi to přijde, že to chceš vědět, moc brzy, to se uvidí později ![]()
@Janli píše:
Do tří let holky….
Aha, tak já myslela, max. do roka. Tak uvidíme, jestli se té naši princezně (21m) ještě změní. Má je teda stále modré, jako, že po tatínkovi, byť on má spíš tmavé a ona světlé. Já hnědozelené. To může být ještě napínavý ![]()
Syn byl do roka modrookej, kolem roku a půl začaly oči jít do zelena a po druhým roce už po modré nebyla ani památka. Takže ve 3 měsících bych fakt žádné závěry ani předpovědi nedělala.
Z tohohle může být ještě cokoliv, hnědá spíš ne, můžou zůstat modré, nebo zezelenat
syn má zelené oči až někdy od dvou let.
To je porad zesvetlala miminkovska modr. Dcera ma v pulroce taky porad modre. Ja mam modrozelene, tatinek hnedozelene. Co vim u vrstevniku se zacina ta hneda ted prosazovat. Ale jak pisi ostatni, treba se to jeste prekouzli uplne jinam.
![]()
Krásné odpoledne, davam sem fotky našeho chlapečka. Má přesně dnes 3mesice. Zajímá me jaké oči se vyklubou. A vy určitě máte nějaké zkušenosti
.
Jinaj já oči hnědé kolem zorničky pak zelená.
Manžel úplně světle zářivé modré.
Naš mladší syn take úplně žarive modré jako tatínek.