Očistky

789
11.4.08 09:30

Očistky

Měla bych dotaz? Jak dlouho z vás po porodu odcházely očistky? končím šestinedělí a pořád ze mně něco odchází. Hlavně když kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7366
11.4.08 09:44

Zdarec,
u mě to taky trvalo dýl. Dycky už to přestalo, a po nějaký fyzický aktivitě jsem zas začala krvácet.
Doktorka říkala, že je to OK, prostě se to jen dýl čistí.
Někdy to ale vadí, a to se pak jde na vyčištění (prej to nic není). Po šestinedělí půjdeš na kontrolu a gynekolog uvidí, jestli tam ještě něco je. Já jsem z toho taky byla docela nervózní (jedna kámoška na to čištění musela snad po dvou porodech), ale bylo to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.4.08 10:57

Ahoj,

já krvácela jen 3 týdny po porodu. Šestinedělí je sice 6 neděl, ale to neznamená, že krvácení musí trvat přesně na den šest neděl. Někdo krvácí déle, někdo méně. Po šestinedělí určitě jdi na kontrolu, gynd. ti řekně zda je to ok nebo ne, nicméně si myslím, že je jsi naprosto v normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
11.4.08 11:22

Ahojky,

já jsem taky krvácela déle, tedy špinila ne krvácela,ale dr. mi řekla,že je to v pohodě, že to tělu někdy déle trvá.

Tak bud v pohodě a užívej se miminka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
11.4.08 12:21

Tak to jsem se uklidnila. Tak snad mě to brzy opustí. Už je to dost nepříjemné a otravné. Díky za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
11.4.08 14:45

U mě trvalo šestinedělí 8 týdnů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
11.4.08 14:50

trumfnu :lol: : 10 tydnu! :evil: uz jsem myslela, ze to nikdy neskonci…
a hadejte, co vzapeti nasledovalo?...........MS! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.17 18:14

Jsem v porodnici a napadají me všelijaké myšlenky. Jedná z nich je jestli bych se v porodnici mohla nakazit hiv? Z ocisku na wc či ve sprse. Kdyz jdu na malou musim si sednout na prkynko jinak bych bolesti nevydrzela. Mohla bych se takto nakazit. Vim ze se tehotnym delaji na hiv testy. Jsou me myslenky nesmyslné?

• Citovat
  • Upravit
37145
17.1.17 18:26

Tak tohle by me nenapadlo, ja chodila curat do sprchy bylo to pohodlnejsi a rovnou jsem se pritom osprchovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
17.1.17 19:08

@Kriss Tina asi tak nějak a hlavně ať po porodu nebo kdykoli, tak si dávám pruh toalet. papíru na desku. I kdybych se měla poch..at tak bych si nesedla na veřejné wc.
Podle mě tak nejde chytit HIV a je to hloupost, počítám, že s deskou přišlo do kontaktu stehno nebo zadek a tam žádné otevřené zranění není. Slyšela jsem, že se dají chytit z prkýnka filcky, ale i to je prý pověra(jsem nedávno slyšela, tak nevím :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
17.1.17 19:29

Myslím, že pokud by rodila v porodnici rodička s HIV, tak bude mít speciální péči (a oddělenou, protože by asi nebylo fér řešit na vizitě vedle cizího člověka např. jak dopadly testy jejího dítěte, myslím, že v tomto případě by opravdu bylo zajištěno soukromí :nevim: ) a ano, v těhotenství se testy na HIV dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
17.1.17 20:06

Ja to teda nemela potrebu resit byly sme na pokoji 2, meli sme vlastni wc I sprchu a chodili to tam 2× denne desinfikovat. Jinak si taky myslim ze musi byt na podobne pripady pripraveny aby neohrozovali zdrave maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
17.1.17 21:02

Řekla bych, že takle se to chytit nedá..ale dávala bych na prkýnko wc papir a nebo chodit na malou do
sprchy.ale urcirě by tě nenechali na pokoji s hiv pozitivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
17.1.17 21:51

Opravdu celé 6ti nedělí, mám nějako jinak položenou dělohu dle mudry takže ta se čistí déle, ke konci to už byla otrava - červená krev jako MS ale tu dr vyvrátila a potvrdila stále očistky. Takže já to fakt měla celé 6ti nedělí možná posledních pár dní už jen špinění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí