Očkovací centrum Motol

191
11.6.14 11:44

Ockovaci centrum Motol

Dobre rano,

rada bych se sla poradit do Motola ohledne ockovani dcery. Mate s nekym konkretni zkusenost? Zijeme v zahranici, bude se jednat jen o konzultaci jaky postup zvolit pro dalsi ockovani. dekuju Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
11.6.14 12:09

Tak tam napis mail.
Ja tam psala. V domeni, ze dostanu nezaujatou odpoved od odbornika. Bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
11.6.14 12:11

CO se stalo? Odpoved jsi nedostala? Ja bych tam nejradsi zasla, mluvila s nekym konkretnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
11.6.14 14:08

Ja tam psala a ozvali se mi hned a jejich odpoved me velmi potesila, konkretne se jednalo o hexavakcinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
26.12.16 23:32

Očkování v motole

Zdravím. Zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti s očkovánim v motole. V lednu nás to čeká a vůbec nevim na co se připravit. Malá měla prý extrémní reakci na očkování tak nás objednali do motola. Prý budou dělat nějaké testy…? Ale nevím jak to tam tedy chodí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
26.12.16 23:53

@kacabinek chodim tam se synem, jsou tam hodní. My tam chodime kvuli astma a jinym neduhum a ockovani odkladame, takze ti nepovim co presne te ceka, ale fakt jsou hodni. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.12.16 00:16

Aha, no alespoň, že jsou tam hodní. A kde to tam přesně je nevíš? Já v motole nikdy nebyla a bydlíme cca 100 km daleko. A prý tam musím dceři. nejdříve zajít někam založit kartu…? Už vidim jak tam někde po areálu bloudím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
27.12.16 01:21

@kacabinek motil je takove bludiste, ze te nenavedu, nechodte do modre budovy, ale bile, vyssib kterym koliv vchodem tam vlezesb tak je vzdy nejake okenko, tak tam se jich zeptej, navedou te presne, ja bych te rada navedla, ale nevim, kterymi dvermi vlezete. Je jich tam asi 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
27.12.16 01:22

Nejlepší je tam vlezt pres detsky urgentni prijem, tam jsou hned okenka na tu kartu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
27.12.16 15:44

Dobrá. Tak děkuji, snad to najdeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie