Očkování (2 dávky)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.2.25 22:26

Očkování (2 dávky)

Ahojte lidi chtěla jsem se zeptat náš malý (4m) měl dnes očkování a píchali mu 2 injekce najednou a uz mi přes 2 hodiny v kuse řve a já už jsem úplně zoufalá. Zkoušela jsem už úplně všechno (chladit, masírovat) dali jsme i čípek na horečku nemůžete mi nějak poradit co a jak dál já už jsem úplně zoufalá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35635
25.2.25 22:31

Asi nic, no vydržet. A příště nenechat očkovat dvě zároveň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
25.2.25 22:34
@JancaS84 píše: Více

Presne to jsem chtěla napsat :palec: taky mě známí přesvědčovali, jak jsou 2 najednou super, že to bude mít za sebou. Jsem ráda, že jsem dala na sebe a nechala naockovat postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.25 22:41

Já jsem to takhle chtěla ale doktorka nám tvrdila že to jinak nejde že musíme dát 2
Ani nevíte jak toho teď lituji a už bych to v životě neudělala 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
25.2.25 22:44
@Leontýna 04 píše: Více

To bude dobry, pokud nema nějaké vysoké teploty, které nejdou srazit, anebo nezačne mít nějaké vážnější obtíže, tak to budete muset vydržet :( snad brzy usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2675
25.2.25 22:49

A nic si nevycitej. Než jsem dala malé ockovani, tak jsem si četla diskuze a některé psaly, že daly 2 najednou a bylo to v pohodě, nikdy nevíš, jakou bude mít reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.25 22:51

@Dn0712
Joo já toho právě taky hodně četla 💁‍♀️
Ale ja doufám že to bude v pohodě a že se uklidní už to vypadá že by to mohlo být lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16191
25.2.25 22:57
@Dn0712 píše: Více

Naše dr taky dává 2 najednou :nevim: Někdo to naopak dává zvlášť. U nás ale v ten den taky trochu pláč, vyjela horečka a pak to bylo do rána OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
25.2.25 23:32
@Leontýna 04 píše: Více

Twl o tomto rozhodují rodiče 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.25 23:35

Kdybych to předtím věděla rozhodně bych tomu řekla ne ale maminka jsem poprvé a nevěděla jsem to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.25 00:37

@Leontýna 04 My jdeme na očkování ve čtvrtek a strašně se bojím toho co přijde potom, horečky atd. Už takhle mi řve u jídla, no a do toho ještě aby měla teploty nebo horečky, se zblázním. U prvního syna bylo všechno v pohodě, malá si to vybírá. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
26.2.25 06:15

Už je to asi jedno, snad už je to dobrý, ale příště nemasírovat, jestli jsi myslela to místo vpichu, to přece může bolet…
Jinak si najdi, kdo o čem rozhoduje, abys příště byla informovaná…my ockovali několika vakcinama najednou taky a problém nikdy nebyl, to je opravdu individuální…a stejně nevis, jestli ten problém byl kvůli tomu, nebo to byla prudsi reakce na jednu z nich…ve vašem případě bych příště ale raději dala odděleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
26.2.25 06:33

@Beruska999999 právě proto není dobré očkovat několika vakcínami naráz.

• Citovat
  • Upravit
3702
26.2.25 06:39

@Leontýna 04 jenže to nikdy nevíš, jaka bude reakce. My ockovali 2 vakciny naraz a absolutně bez jakýkoliv vedlejších účinků. Jak je prckovi dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
26.2.25 06:47
@Velryba černá píše: Více

No co vím, hlavní důvod je, že kdyby se dostavila nežádoucí reakce, tak víš přesně, na kterou. Nevím, jestli někdo vypozoroval, že by kombinované podávání nějak zvyšovalo to samotné riziko výskytu. Mela jsem deti v zahraničí, ockuje se tam dohromady úplně běžně a nějak nemám pocit, že by tam byla nějaká přemíra nežádoucích účinků…ale studie tady nikomu neodcituji, to jen co vím z okolí.
Ale at si to každý zváží, jak uzná za vhodné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek