Očkování
- Otevřená skupina
Prostor pro maminky, kterým se miminka narodí v měsících : listopad/prosinec 2010. Přidejte se k nám :-), diskutujte a přispívejte :-)
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Očkování
Tak už se nám to pomalu blíží
Jaké budete dávat nepovinné očkování? My jsme se rozhodli pro Rotarix a Prevenar13. V budoucnu asi ještě žloutenku a klíšťovku. Co vy? Už máte někdo za sebou Hexu? Co vedlejší účinky? Mám už teď strach, jak to malá bude zvládat…
PS A jak se jinak máte? ![]()
M. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky mám dotaz také bych chtěla očkovat Rotarix a Prevenar13 ale nevíte někdo co to stojí ,?děkuji..
jinak příští týden jdeme na kyčle tak jsem zvědavá jak to dopadne..a jak to vůbec chodé takové vyšetření..?
A jak vám miminka spinkají mi už dokonce 4h vkuse spíme
ale přešli jsme na Bebu po Nutrilonu jsme měli zácpu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzík7 píše:
Ahojky mám dotaz také bych chtěla očkovat Rotarix a Prevenar13 ale nevíte někdo co to stojí ,?děkuji..
jinak příští týden jdeme na kyčle tak jsem zvědavá jak to dopadne..a jak to vůbec chodé takové vyšetření..?
A jak vám miminka spinkají mi už dokonce 4h vkuse spímeale přešli jsme na Bebu po Nutrilonu jsme měli zácpu
my měli tu placenou vakcinu co hradí pojištovna,jelikož ta co se platí stojí 1dávka ze 4 do 2000kč a to opravdu nemám
jinak bych to taky chtěla
ale měli jsme 40 horečky asi 3dny
ale pak to bylo ok …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, já chci nechat očkovat malou Prevenarem a o rotarixu se ještě poradím s dr.
Jinak, my byli na kyčlích minulý týden, musíme nosít dvě bavlněné plínky navíc, kvůli pravé kyčličce
…tak doufám, že to pak bude o.k.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jinak, holky, založila jsem skupinku čistě pro prosinčátka, tak pokud chcete, zavítejte a přidejte se k nám
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vililik píše:
no, já chci nechat očkovat malou Prevenarem a o rotarixu se ještě poradím s dr.
Jinak, my byli na kyčlích minulý týden, musíme nosít dvě bavlněné plínky navíc, kvůli pravé kyčličce…tak doufám, že to pak bude o.k.
JJ BAVLNĚNÉ PLENKY JSOU NA KYČLE OK…BUDE TO DOBRÉ UVIDÍŠ
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky mám dotaz malý mi pořád ublinkává po každém jídle..:-( jak je dobrý ten Nutrilon AR?? to mi musí napsat DR.nebo to si můžu kupit sama..?děkuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzík7 píše:
ahojky mám dotaz malý mi pořád ublinkává po každém jídle..:-( jak je dobrý ten Nutrilon AR?? to mi musí napsat DR.nebo to si můžu kupit sama..?děkuji za radu
sama si ho můžeš koupit,a je výborný mi ho také používali a byla jsem s ním max spokojená ![]()
jen je dost drahý
ale pak jsme přišli na to že se nám přejídal a že to co bylo v bříšku na víc muselo vždy ven… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čusík,
tak máme za sebou první dávku očkování Rotarixem, malá to snesla úplně v pohodě. Ono se to očkování podává orálně, takže žádné injekce a navíc u nás ani žádně vedlejší účinky, takže spokojenost. Až teda na tu cenu
Za tři týdny nás čeká Hexa, to už bude asi jiné kafe… Máte už jí někdo naočkovanou?
M. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maggdi píše: Čusík,tak máme za sebou první dávku očkování Rotarixem, malá to snesla úplně v pohodě. Ono se to očkování podává orálně, takže žádné injekce a navíc u nás ani žádně vedlejší účinky, takže spokojenost. Až teda na tu cenu
M.Za tři týdny nás čeká Hexa, to už bude asi jiné kafe… Máte už jí někdo naočkovanou?
Ahojky, my jsme byly na hexa vcera, zaroven jsme davali prevenar 13…vedleji ucinky zatim zadne krome vysoke horecky, ale tu uz jsme srazily ![]()
A chci se zeptat, kolik jsi platila za ten rotarix?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zuzík7 píše:
A jak vám miminka spinkají mi už dokonce 4h vkuse spímeale přešli jsme na Bebu po Nutrilonu jsme měli zácpu
No, my byli vcera na ockovani, jak uz jsem psala…za prevenar 13 jsem platila 350Kc a to budu platit za kazdou davku. Jinak o rotarixu mam info takove, ze VZP dava nejakou slevu, ale na to musis mit nejaky formular z pojistovny, jinak nase dr rikala, ze bych musela naraz zaplatit 4500Kc bez te slevy. To jsem u sebe fakt nemela a museli bysme ockovat hned vcera, protoze uz jsme na vekovy hranici…tak jsme rotarix nedali…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maggdi píše:
Tak už se nám to pomalu blížíJaké budete dávat nepovinné očkování? My jsme se rozhodli pro Rotarix a Prevenar13. V budoucnu asi ještě žloutenku a klíšťovku. Co vy? Už máte někdo za sebou Hexu? Co vedlejší účinky? Mám už teď strach, jak to malá bude zvládat…
PS A jak se jinak máte?
M.
Do budoucna urco klistovku a asi meningokok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
korana.kora píše:Maggdi píše: Čusík,Ahojky, my jsme byly na hexa vcera, zaroven jsme davali prevenar 13…vedleji ucinky zatim zadne krome vysoke horecky, ale tu uz jsme srazilytak máme za sebou první dávku očkování Rotarixem, malá to snesla úplně v pohodě. Ono se to očkování podává orálně, takže žádné injekce a navíc u nás ani žádně vedlejší účinky, takže spokojenost. Až teda na tu cenu
M.Za tři týdny nás čeká Hexa, to už bude asi jiné kafe… Máte už jí někdo naočkovanou?
A chci se zeptat, kolik jsi platila za ten rotarix?
Ahojky,
rotarix stál 2480,– první dávka a ještě jednou tolik u druhé. Dohromady teda skoro bůra. Je to hodně, ne že ne, ale jednou jsme se rozhodli, tak to už přežijeme
Jinak prý do konce loňského roku dávala VZP na rotarix velkou slevu, ale už je ta akce passé ![]()
A jak vysokou jste měli tu teplotu? A čím jste sráželi? Abych se připravila ![]()
M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maggdi tak to je super…no po me to doktorka chtela najednou, kdyby to slo na dvakrat, tak bych do toho rotarixu taky sla
Prave, ze jsem se o tom taky informovala pozde
Jinak s tou slevou mi rikala, ze porad je
ale taky to neni kdovijaka castka…
Jinak tu teplotu Nela mela hned ten vecer po ockovani. Vylezlo ji to az na 39.3, tak jsem ji dala paralen sus (je od peti kil, nastesti uz ma 5110g, tak jsem mohla dat) a doktorka mi jeste dala recept na diazepam, ale ten jsem nedavala…pak jsem mela celou noc bobky z febrilnich kreci (vubec jsem do ty doby nevedela co to je), ale jinak vse bylo dobry. Takze akorat ten paralen, min jsem ji oblikla, nechala jsem ji jenom v bodycku s kratkym rukavem, at se tim oblecenim nezahriva jeste vic. Rano uz mela 38.5 a dnes uz ma 36.7 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky holky.My byly očkovat tedˇ ve třech měsících a tak jsem si říkala,žádná reakce po tom není,očkovaly ji do každé půlky ta chudinka plakala.Doma se s toho chudinka malá pokadila a v noci dostala vysoký teploty,dávaly jsme čípky a trvalo jí to dva dny.
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Romana Radošova1 , 19.1.26 23:04
- LenVecer , 22.12.25 10:59
- bublina9 , 19.11.25 20:35
- anonym.anonymka , 22.8.25 08:52
- zuzanka1 , 11.5.25 18:54
- Tarena , 17.1.25 21:13
- Coly , 12.1.25 09:49
- ke.rol.ka555 , 8.11.24 21:35
- marinana , 11.10.24 21:00
- Evineczka , 25.8.24 13:14
- Sanji219 , 1.7.24 11:39
- monana799 , 4.4.24 12:32
- Terina141 , 1.4.24 19:12
- raduzzza , 16.1.24 12:42
- amelye , 30.11.23 23:50
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Okno s parapetem a otevírací nebo fixní...
- 5.5.26 10:14
- Kelsey1
- 3
Jsem ta špatná?
- 5.5.26 10:30
- osmi
- 24
Menstruace s kusy 40 let
- 5.5.26 10:32
- Anonymní
- 11
Velikost fontanely u 4 měsíčního miminka
- 5.5.26 07:17
- Anonymní
- 1
Jít na potrat? Mám strach z ex, že se...
- 5.5.26 09:39
- 884135
- 18
Je mi 18 a udělala jsem si test
- 5.5.26 09:13
- admin
- 10
Sporťák a 3 měsíční miminko
- 5.5.26 09:54
- Lily-of-the-valley
- 15
Klasická školka vs. speciální
- 5.5.26 10:24
- Margery
- 6
Kulhání dítěte z ničeho nic
- Anonymní
- 9
Nabízím oblečení pro miminko - holčička
- 4.5.26 20:50
- Jennifer Bibiana
- 1
Nové příspěvky
Paní učitelky, dotaz
- 5.5.26 10:38
- Hibou
- 156
Jsem ta špatná?
- 5.5.26 10:37
- izabe
- 26
Neustálé převlékání miminka
- 5.5.26 10:36
- Jajik36
- 116
Menstruace s kusy 40 let
- 5.5.26 10:32
- Anonymní
- 11
Klasická školka vs. speciální
- Margery
- 6
Kulhání dítěte z ničeho nic
- Anonymní
- 9
Doplatek alimentů - voják
- 5.5.26 10:20
- Anna766
- 508
Snažení o miminko - měření bazální...
- 5.5.26 10:20
- Leienka
- 33164
Jak vypadá manželství, kde se schyluje k...
- 5.5.26 10:19
- Ani123200
- 33
Knihy podle abecedy
- 5.5.26 10:15
- Plmo
- 10184